gost 149754
Poznat
- Poruka
- 8.473
ljudi sa poremecajem su prsihicki zdravi i poremecaji se lece seansama i razgovorima, a za lecenje bolesti su neophodni lekovi
ajde dobro
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ljudi sa poremecajem su prsihicki zdravi i poremecaji se lece seansama i razgovorima, a za lecenje bolesti su neophodni lekovi
Ali sve više i više se upostavlja taj trend da žene i fizički liče na muškarce,ne samo po ponašanju,već i po izgledu,tipa kratka kosa,pa i ta mršavost,da bi tela više ličila
androgena zena ne mora biti i muskaraca kao manekenke, manekenke su posebna sortaAli sve više i više se upostavlja taj trend da žene i fizički liče na muškarce,ne samo po ponašanju,već i po izgledu,tipa kratka kosa,pa i ta mršavost,da bi tela više ličila

Ali sve više i više se upostavlja taj trend da žene i fizički liče na muškarce,ne samo po ponašanju,već i po izgledu,tipa kratka kosa,pa i ta mršavost,da bi tela više ličila

A lezbejkeDevojke jesu vitke i tanane danas vise nego ikada pre ali mislim da su zenstvene kao i ranije sto su bile. Ja ne licno ne poznajem nezenstvenu devojku...medjutim primetila sam i ja promenu u ponasanju samo nisam sigurna da li je ta promena dobra ili losa...mozda je cak i dobro to sto znaju da se ravnopravno nose sa muskarcima, dobro ce im doci sutra u poslu mada ja licno preferiram neznije zene

WhateverUbi me ako sam te lepo razumela

pa da, izgledKo govori o ljubavi,govorim o izgledu.Jesus,Mary and Josef...For God Sake

pa da, izgled
kako ce se homo osoba zaljubiti u osobu koja ne lici na svoj pol?
osim ako nije i sama takva
 ...jel se secas one lepe, prelepe advokatice iz Ali Mekbil...Portia Rosi i Elen Degeneres...mahom su gay parovi koncipirani da je jedna osoba zenstvenija a druga nije sto meni licno ne ide u glavicu nikako
...jel se secas one lepe, prelepe advokatice iz Ali Mekbil...Portia Rosi i Elen Degeneres...mahom su gay parovi koncipirani da je jedna osoba zenstvenija a druga nije sto meni licno ne ide u glavicu nikako
 a ponekad i uvrnuta forma feminizma
 a ponekad i uvrnuta forma feminizma 
pa uvijek ce biti tako jer nisu ista osobaUnsaie moja logika je potpuno ista kao i tvoja ali praksa me nesto muci...jel se secas one lepe, prelepe advokatice iz Ali Mekbil...Portia Rosi i Elen Degeneres...mahom su gay parovi koncipirani da je jedna osoba zenstvenija a druga nije sto meni licno ne ide u glavicu nikako

Hipotetički je to sve moguće i ima lezbejki koje su super zgodne i doterane ali ima ih aljkavih koje baš takav izgled preziru...Moj post je bio reakcija na post korisnika koji je rekao da ne poznaje Neženstvenu ženu,što je apsurdno...Poznajem neženstvene žene kao što poznajem i feminizirane muškarce
 :confused....Al i nisam neki kapacitet...
:confused....Al i nisam neki kapacitet...
Bojim se da ovo sve nisam razumeo:confused....Al i nisam neki kapacitet...

...u skladu sa tim sam kazala da se mozda tvoja i moja percepcija zenstvenosti razlikuje...mozda ti imas stroze kriterijume a ja, kao maximalno prosecno zensko, imam liberalnije shvatanje...
...u skladu sa tim sam kazala da se mozda tvoja i moja percepcija zenstvenosti razlikuje...mozda ti imas stroze kriterijume a ja, kao maximalno prosecno zensko, imam liberalnije shvatanje...Devojke jesu vitke i tanane danas vise nego ikada pre ali mislim da su zenstvene kao i ranije sto su bile. Ja ne licno ne poznajem nezenstvenu devojku...medjutim primetila sam i ja promenu u ponasanju samo nisam sigurna da li je ta promena dobra ili losa...mozda je cak i dobro to sto znaju da se ravnopravno nose sa muskarcima, dobro ce im doci sutra u poslu mada ja licno preferiram neznije zene
 A ja gotovo ne mogu de se setim kad sam zadnji put videla nekakvo olicenje zenstvenosti
  A ja gotovo ne mogu de se setim kad sam zadnji put videla nekakvo olicenje zenstvenosti   sve vise u poslednje vreme to vidim od strane "muskaraca" sto naravno pod tim ne podrazumevam kad je neko uredan i cist vec kad se ponasa kao devojcica
 sve vise u poslednje vreme to vidim od strane "muskaraca" sto naravno pod tim ne podrazumevam kad je neko uredan i cist vec kad se ponasa kao devojcica 
Zavisi od percepcije zenstvenosti, za nekoga je zenstvenost siri a za nekoga uzi pojam. Meni bi nezenstveno bilo aljkavo zensko koje psuje, agresivno je i ima pokrete i ponasanje kao muskarac...citav taj komplet je meni nezenstven. Moguce je lako da neko zenstvenost oseca i karekterise drugacije. Ja sam zaista liberalna sto se opsega zenstvenosti tice...
 isto kao sto se ne zna jeli ostalo nesto od muzevnih muskaraca kakvih je nekad bilo
 isto kao sto se ne zna jeli ostalo nesto od muzevnih muskaraca kakvih je nekad bilo 

Pa kazao si da sam izrekla apsurd. Ja iskreno ne poznajem nezenstvenu zenu...poznajem zenstvenije i manje zenstvene devojke ali bas nezenstvene su prava retkost...ili mozda gresim...u skladu sa tim sam kazala da se mozda tvoja i moja percepcija zenstvenosti razlikuje...mozda ti imas stroze kriterijume a ja, kao maximalno prosecno zensko, imam liberalnije shvatanje...