Sada sam nanovo iscitala svoja tri prethodna posta i zaista mi nije jasno kako neko moze da izvuce polovinu recenice iz 30tak recenica, uvelica je petoduplo i smatra da je dokazao sustinu. Da ne bi bilo zabune osecam se obaveznom da objasnim, za zene me nije briga kako izgledaju, svejedno je, mogu da primetim samo kada je neka devojka, zena woooooow lepa, liberalna sam maximalno u vezi sa zenskim izgledom. Kada su muskarci u pitanju preferiram rasne, sto je i normalno obzirom da sa stiklama imam 185cm, da li je nizina i mrsavost eliminacioni faktor naravno da nije, da li su mi momaci bili i visi i nizi od mene i mrsaviji i krupniji jesu. Da li sam na njihov izgled reagovala isto jesam. Pomenula sam mrsave ljude u cilju objasnjenja da su mrsavost i debljina isto, znaci nisu sredina, samim tim bi trebalo da budu jednako tretirane. Da li se tretiraju isto u praksi, ne tretiraju se, jedno je drustveno prihvaceno dok je drugo marginalizovano. Ne polemisemo o tome da li su nekome sladje punije usne a nekome su manje sladje, predmet citave polemike se svodi na stav da li je u redu imati slabiji kontakt sa ljudima koji su nam "manje slatki" ili nam nisu slatki uopste ( sto potpisujem ne zavisi od fizickog izgleda ). Ukoliko se ja vec pomucim da objasnjavam u pasusima od 15tak recenica stvarno nekako nije u redu izvrnuti ruglu tri reci u cilju kontriranja. Milsim da je svakome jasno sta zelim da kazem