A tebi nikad u zivotu nije palo na pamet da osoba koja pita da li ti se svidja ne trazi objektivno misljenje (koje je glupost, a to smo vec utvrdili) nego trazi ohrabrenje, pomoc u gradjenju samopouzdanja, lepu rec i podrsku?
I sta je objektivno misljenje, majke ti? Ono sto je tvoj ukus a nekog vredja treba da zadrzis za sebe, to je osnovno vaspitanje!
Ja mislim da si ti emotivno i socijalno nepismena. Zato i ne shvatas o cemu pricamo. Ako toliko ne razumes sebi bliske ljude kad ti se obrate, sta onda moze da se ocekuje od tebe ovde medju nepoznatima? Upravo ovo sto radis.

I sto je najgore, kladim se da si ti on onih sto pricaju i dele savete kad ih niko nista nije pitao, pa jos mislis da nekome time cinis uslugu.
el smeeeem, da i daaam jedan maaali savet:
Nemoj da se o tome kladis u pare

Sta je, bre, zeno istina o kojoj pricas? Kako covek moze da zivi, MA KAKO DA IZGLEDA, bez onoga sto je osnova mentalnog, emotivnog i kakvog kod hoces zdravlja - da se svidja sam sebi i da mu je prijatno u svojoj kozi?
Ako ti to ne shvatas iz sopstvenog iskustva (a obicno kako neko tretira druge, tako tretira i sam sebe - ne interesuje nas! Sacuvaj svoju agresiju za sopstveni odraz u ogledalu), onda
ti nisi zdrava osoba. Hoces iskreno? Istinu? SUper! Evo ti je!ko je ovde agresivan
Kako god da izgledas, tvoj problem nije spolja nego unutra.
e da znas
, operisacu ga pod hitno 
I apsolutno nista neces resiti tako sto ces da pocnes da prepravljas stvari sa pogresnog kraja a pogotovo ne svog.
pa jel sam ti lepo rekla da cu ga operisati, a ti i dalje zakeras