Poluga za ucenu

poprilicno sam siguran da vecini vlada u EU pa cak ni hrvatskoj a ni BIH ne odgovara da se mladic pojavi ziv i zdrav u hagu,iz cistog razloga sto bi izneo mnogo prljavog vesa.mnogo prljavih stvari je dogovoreno tajno iza ociju naroda a narod jadan trazi neku pravdu......
tacno je da hag zahteva,trazi .... ali opet vlade se dogovaraju tajno van ociju javnosti,svaka vlada radi u skladu sa svojim interesima,a u javnost se iznose selektivne informacije da se narod zabavlja ...!!!!
mislim da mnogima nije u interesu da se mladic pojavi ziv na sudu,a mozda bi to najvise odgovralo srbiji!!!

Stvarno bi nam odgovaralo. Koliko se Srba do sada samo izređalo u Hagu, koliko je njih iznosilo neprijatne istine po druge -- i? Šta god da kaže, jasno je da je Mladiću verovatno već napisana presuda. Koga je tamo briga za istinu.

Međutim, to je ne menja činjenicu da se Srbija obavezala da pronađe, uhapski i isporuči sve one koje Tribunal traži.

Ma nije valjda??

A sta ako su ga bas oni smakli i sakrili??

Zasto onda svaki cas traze dokaze da je Bin laden ziv i svi ostali koje traze?

I drugo: zasto je Mladic odgovornost Srbije?

Sta je on uradio u Srbiji i kakve uopste veze ima sa Srbijom?

Da li je i Blagojevic (onaj kongresmen) odgovornost Srbije?

Da li je svaki Srbin koji napravi nesto u inostranstvu - odgovornost Srbije???
Pročitaj dolecitirani post od cenjene koleginice dudavuda2006. On sadrži odgovor na tvoja pitanja.

To nije pitanje krivice, već odgovornosti. Srbija, kao zemlja, se sama obavezala da će da uhapsi Mladića.
kog mladica,u Srbiji ima jako puno maldica,a ako mislis na generala Ratka Mladica,onda se njegovo ime i prezime pisu velikim slovima kao i bilo koje drugo ime i prezime...ne moze niko da mi prodaje price o kulturi,demokratiji,pravdi,toleranciji...a da se taj neko ponasa sasvim suprotno od tih prica,a od tebe kao moderatora se ocekuje da Ratko Mladic pises velikim slovima,kakvo god misljenje imao o njemu!Ja recimo Boris Tadic,Stipe Mesic,Hasim Taci,Haris Silajdzic,Toni Bler,Hitler isl.,uvek pisem velikim slovima bez obzira sto o njima mislim sve najgore,a nisam cak ni moderator...toliko o tome
Ja se najdublje izvinjavam radi mog lapsusa.

Dozvolićeš da, u svrhu što pravilnijeg pisanja na forumu, i moja malenkost tebe uputi
na par grešaka:

Prvo, rečenica se počinje sa velikim slovom.
Drugo, zapeta nije zamena za tačku ili upitnik koji se koriste nešto češće no što ti to činiš.
Treće, između znakova interpunkcije i slova iza istih se ostavlja razmak pri kucanju.

To je bilo o pravopisu. O sintaksi tvojih rečenica i da ne komentarišem.

Stvarno bi nam odgovaralo. Koliko se Srba do sada samo izređalo u Hagu, koliko je njih iznosilo neprijatne istine po druge -- i? Šta god da kaže, jasno je da je Mladiću verovatno već napisana presuda. Koga je tamo briga za istinu.

Međutim, to je ne menja činjenicu da se Srbija obavezala da pronađe, uhapski i isporuči sve one koje Tribunal traži.

To je to.

Mladi pa Mladic....

Zasto se ne izrucuje Hagu, svaki cas se pitaju Evropljani....I sa time USLOVLJAVAJU...

A ne pitaju se da li je Mladic UOPSTE ZIV?!

DOKAZE da je ziv!

Normalno bi bilo da to PRVO traze!

I Bin Laden se povremeno oglasi sa nekim snimkom u javnosti, ali Mladic - nikada!

Vec GODINAMA Mladica NIKO NIKADA nije video, sve samo rekla-kazala.

Zasto ti pametni Evropljani ne traze DOKAZE da je Mladic ziv, odnosno da vec odavno nije pod nekom bukvom?

Kako da ga u tom slucaju Srbi isporuce??

Ili je Mladic samo IZGOVOR ZA UCENJIVANJE SRBIJE?

A tebi konacno krenulo da nadolazi odozdo na gore.......:roll:

Pročitaj dolecitirani post od cenjene koleginice dudavuda2006. On sadrži odgovor na tvoja pitanja.

To nije pitanje krivice, već odgovornosti. Srbija, kao zemlja, se sama obavezala da će da uhapsi Mladića.
Па шта?Преузеше и обавезу да ће ова земља нормална бити,па нормална није .Суд у Хагу се заклиње у право и правду,видиш ли по њиховим пресудама то негде?
Ja se najdublje izvinjavam radi mog lapsusa.

Dozvolićeš da, u svrhu što pravilnijeg pisanja na forumu, i moja malenkost tebe uputi
na par grešaka:

Prvo, rečenica se počinje sa velikim slovom.
Drugo, zapeta nije zamena za tačku ili upitnik koji se koriste nešto češće no što ti to činiš.
Treće, između znakova interpunkcije i slova iza istih se ostavlja razmak pri kucanju.

To je bilo o pravopisu. O sintaksi tvojih rečenica i da ne komentarišem.

To je to.

Није о правопису реч БратМушко мислише да си жело да омаловажиш генерала

Mladi pa Mladic....

Zasto se ne izrucuje Hagu, svaki cas se pitaju Evropljani....I sa time USLOVLJAVAJU...

A ne pitaju se da li je Mladic UOPSTE ZIV?!

DOKAZE da je ziv!

Normalno bi bilo da to PRVO traze!

I Bin Laden se povremeno oglasi sa nekim snimkom u javnosti, ali Mladic - nikada!

Vec GODINAMA Mladica NIKO NIKADA nije video, sve samo rekla-kazala.

Zasto ti pametni Evropljani ne traze DOKAZE da je Mladic ziv, odnosno da vec odavno nije pod nekom bukvom?

Kako da ga u tom slucaju Srbi isporuce??

Ili je Mladic samo IZGOVOR ZA UCENJIVANJE SRBIJE?

A u Srbiji se ubiše da ga nađu.Postoje fotografije da se šetao slobodno po Srbiji,pa kad je trebalo da ide u Hag naprosto kao nestao.I onaj Hadžić,čovek lepo pred kamerama sa koferima odlazi i kao nezna se gde je.
A čemu služe BIA,udbe,ozne,dozne,kao ne mogu da ga nađu,a znaju da se bave svakojakim tračerajima i politikanstvom.

Није о правопису реч БратМушко мислише да си жело да омаловажиш генерала

tacno brate bas to,i zna on na sta sam ja mislio samo se pravi malo lud!A posto je jedan od obrazovanijih modova i jedan od po meni korektnijih,namerno sam ga opomenuo da on kao moderator nema pravo da omalozava nikoga na taj nacin,forumasi mogu kako hoce ali moderatori ne!

tacno brate bas to,i zna on na sta sam ja mislio samo se pravi malo lud!A posto je jedan od obrazovanijih modova i jedan od po meni korektnijih,namerno sam ga opomenuo da on kao moderator nema pravo da omalozava nikoga na taj nacin,forumasi mogu kako hoce ali moderatori ne!

Opet, provukao mi se lapsus. Ja kada nekoga želim da omalovažim to učinim rečima, a ne malim slovima.
Moje mišljenje o generalu je vrlo nebitno, ono što je bitno sam već izložio.

ma meni je zazvonilo ono Ljajicevo kad su muje objavile one snimke i tvrdnje da su snimci iz 2007-8 a on rekao:"Nemoguce je da su ti snimci iz 2007 ili 2008e....."...zasto on tvrdi ovako nesto ovako sigurno?kako?to moze mozda da znaci i da Mladic nije vise ziv?ili da nije na slobodi?sta je to tacno znacilo?...

Back