limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 37.688
Tereza je godiste moje babe.Ko Tereza Kesovija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tereza je godiste moje babe.Ko Tereza Kesovija
Jes'Ne diraj mi Jugoslava,jedinog normalnog covjeka ovde.![]()
Pozdravi je kad je sretnešTereza je godiste moje babe.
Nije mi u dometu.Tebi je bliza.Pozdravi je kad je sretneš
Ima covjek pravo da glasa za koga hoce.Jes'
Ovamo glasa HDZ a od njih ne može normalno da živi
Pa ti si još uščuvana...Tereza je godiste moje babe.
Da nisi preterala dajuci sebi pravo da odredujes ko je Nemac.Nemci takve sa tim razmišljanjem ne žele
Saksonija nije nemacka …
Primam čestitke (i poklone)!
Posle godinu i po isključivo samostalnog učenja, dinar nisam dala na učenje, b1 na Goethe je položen!!!
Ako nekome trebaju tips, nek mi piše privatno.
Auuuuuu Sajo…. tužno.Bolje otići negde i živeti, nauči se jezik za 3 meseca. Ovako godinu-ipo za B1, deluje mi kao mnogo vremena![]()
Usavršavanje, tj grejanje stolice je iz raja izašlo.Ma gde, za call centar ti treba dobar b2 ili c1
I poklon, naravno.Primam čestitke (i poklone)!
Posle godinu i po isključivo samostalnog učenja, dinar nisam dala na učenje, b1 na Goethe je položen!!!
Ako nekome trebaju tips, nek mi piše privatno.
Pa ti si onda još dobra za sijeksTereza je godiste moje babe.
A ti izgleda nikad neces prestati da jedes govna.Pa ti si onda još dobra za sijeks
a kakve su to životne okolnosti u kojima bi neko mogao da priča po ceo dan na nekom jeziku koji ne zna?! šta bi to trebalo da bude, neka firma, škola, udruženje?Pa naravno da učiš uporedo i što živiš negde, ali je poenta da ceo dan pričaš na tom jeziku i da samo njega čuješ. Zapravo i da razmišljaš na tom jeziku. I onda se ekstra brzo uči. A ovi gastarbajteri što odu u Nemačku pa se tamo druže sa srbima i pričaju srpski, i onda tako "uče" jezik godinama, to je mrcvarenje.
Vas je zaista tesko podnositi.Dokle ces da lupetas gluposti?
Vrati se u osnovnu skolu i uci.
Nemoj misliti da nisam primijetila da ne podnosis Srbe "sa druge strane Drine" i da ti smeta ijekavica...ali ne moras da davis na svim temama,valjda ti je dosta politika.
Ja govorim i pisem onako kako se govori i pise u mom kraju, tamo gdje sam rodjena i gdje zivim.A govorim srpski,isto kao i ti,svidjalo ti se to ili ne.
I to nije nikakvog novijeg datuma,nego su tako govorili i moji cukundjedovi.
Ne znam koji problem imas s tim,ali molim te,nemoj vise da ne smaras.
I budi siguran da niko ko govori ijekavicu nikad nece gurati nikakvo "j"tamo gdje ne treba,to samo rade takvi kao ti koji nemaju pojma ni o cemu i koji namjerno plasiraju izmisljotine.
Nadam se da shvatas da ti je prica oko toga vrlo glupa i da neces dalje nastavljati diskusiju o tome....
Evo ga tipican prekodrinski meni.A ti izgleda nikad neces prestati da jedes govna.
Pridruzi mu se slobodno!Evo ga tipican prekodrinski meni.
Ja sam za neograničenu vizu morao da položim B1 i Leben in Deutschland.
Morala je da se uči gramatika ali fakat je da nivo znanja koji ti piše na sertifikatu nije merilo praktičnog znanja nemačkog.
Pa nije lud da udari tamo negdje na naseg @FDDD