Položila sam B1 njemački!

Mislio sam na tečaj iz političke misli.
Slazemo se, istomisljenici smo prvi put sam zbog svog misljenja bio nedavno banovan, a doticni gospospodin koji me je banovao je na temi o izraelu orgijao na nacin koji se moze poistovetiti sa nekrofilijom, ali o migrantima se ne sme iznositi misljene.
Kao Bacvan nisam mogao da odolim sali na racun mojih na zalost sada vec bivsih sugradana i sunarodnika.

Prosla sam jedan intervju za ausbildung i jedan intervju za posao i posle schreibena najvecu ocenu imam na hören ;) toliko o tome da ne razumem sagovornika.
Da, sprechen mi nije jaca strana, ali opet imam 77 od 100 na temu ekstremni sportovi 😄
Uostalom, ti nisi polozila na Geteu, zar ne?
Ne.Meni njemacki nije trebao ni za sta,ja sam ga ucila iz hobija.Zato i nisam polagala zvanican test.
Ali smo polagali iste testove kao sto bi polagali na Geteu kod vrlo stroge nastavnice. :)
Zato kazem da ima sablon.
I zato kazem da znam koliko ne znam i koliko jos treba uciti.
Ali svaka cast ako si ti uspjela i imas vjere u sebe.
Samo naprijed!

I jna ti smeta???
taman posla.

pravljenje covjekom je individualna stvar. velika uloga je i u vaspitanju i odrastanju.

no svakako je uticaj imala i vojska u zivotu muskaraca, to je jedan neophodan dril u muskarcevom zivotu iz vise uglova i te kako koristan.

necu sad o tim uglovima ...

ja fakultet postujem ali nase drustvo ili drzava i ne bas. zato je smo odavno u partokratiji a to je vec drugi par cipela. kao i to sto najveci deo drzave nista svoje da kao drzava proizvodi stvara, vec je najveci deo zanimanja danas u trgovini a po ulici najcesce gledas markete manje vece, pekare, mlekare, kladionice, i po koji zanatlija...
tak oda se dovodi do toga da treba dobro odabrati fakultet jer je pitnanje dal ces sa njim mocida radis nesto ako nisi u tom partokratskom sistemu i nisi podguzna muva u stranci
na to sam mislio.... mnogi iy ovog ili onog razloga svoje diplome na zalost drze u fijoci...

dok nam u drustvenim ustanovama rade on isa sumnjivim diplomama ili diplomama sa sumnjivih privatnih fakluteta.

imam cerku koja je profesor , hemija je u pitanju ima i master. visoka ocena.

postujem naravno svakoga ko zagrije stolicu. jer faks ne zavrsava pamet toliko koliko ******. dupe za stolicu pa zuljaj ...

no da to stvara covjeka .... to je individualno i zavisi od karaktera.

VESELI bilo nekad a sad bez VJESELI ne bi prošlo

1725562134723.jpeg

Back