adelaidea
Poznat
- Poruka
- 9.941
Ja ne znam otkud vama ta debilna ideja da faks ne znaci? Faks uvek znaci. Cak i kad se ne boduje za rot weiß rot, a boduje se.
Faks te nauci da budes covek, a ne JNA
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze jedan lakse varijante Podunavskih Svaba bez padeza tj. deklinacije, najlaksa varijanta sa kojom se mogu razumeti svi dijalekti.Tako je Ari, zbog toga odmah kod mene i @FDDD tečaj.
JNA?Ja ne znam otkud vama ta debilna ideja da faks ne znaci? Faks uvek znaci. Cak i kad se ne boduje za rot weiß rot, a boduje se.
Ehh stara dobra vremena, ko nije za pusku nije ni za zenu.Ja ne znam otkud vama ta debilna ideja da faks ne znaci? Faks uvek znaci. Cak i kad se ne boduje za rot weiß rot, a boduje se.
I jna ti smeta???JNA?
Jace od tebe bilo?
Izumrli su odavno.Bumeri
Mislio sam na tečaj iz političke misli.Moze jedan lakse varijante Podunavskih Svaba bez padeza tj. deklinacije, najlaksa varijanta sa kojom se mogu razumeti svi dijalekti.
Slazemo se, istomisljenici smo prvi put sam zbog svog misljenja bio nedavno banovan, a doticni gospospodin koji me je banovao je na temi o izraelu orgijao na nacin koji se moze poistovetiti sa nekrofilijom, ali o migrantima se ne sme iznositi misljene.Mislio sam na tečaj iz političke misli.
Ne.Meni njemacki nije trebao ni za sta,ja sam ga ucila iz hobija.Zato i nisam polagala zvanican test.Prosla sam jedan intervju za ausbildung i jedan intervju za posao i posle schreibena najvecu ocenu imam na hörentoliko o tome da ne razumem sagovornika.
Da, sprechen mi nije jaca strana, ali opet imam 77 od 100 na temu ekstremni sportovi
Uostalom, ti nisi polozila na Geteu, zar ne?

A sto bas na suhomesnato?Moze u staracki dom sa b1, moze u spar na suhomesnato, nebo je granica
Za kasu treba b2 hahahahA sto bas na suhomesnato?![]()
taman posla.I jna ti smeta???
eto ide nas akademski gradjanin u nemacku da menja kible sto bi reko ckalja...Za kasu treba b2 hahahah
Pise se i njemacki.a piše se NEMAČKI ne NJEMAČKI
Bosanci izvrću kad im ne odgovara
Kupac nisu menjali za divno čudo

Pise se i njemacki.
Nauci srpski!![]()
Sto se mene tice,svi oni pricaju tako.Jeste arhaičnije, ali nije strašno, u mjesec dva bi sve pohvatala.
Švicarci su ti koji pričaju kao da su se s brda skotrljali.
Ne lupaj!gura se J od 199 i neke i gdje trjeba i gdje ne trjeba
sve mu jebjem da mu jebjem
Ne ne, treba kako vi to kažete, autovaoJos jedan luzer se samoidentifikovao

Nemcima su potrebni lojalni i svesni stranci za razliku od ...... .
Pio si nesto ili si takav rodjen?
Aha, ne žele moroni iz velikih gradova sa zapada Nemačke, njima je mozak odavno ispran. A Saksonija, Tiringija, Brandenburg, to je prava Nemačka!Nemci takve sa tim razmišljanjem ne žele
Saksonija nije nemacka …
ŠTA PIŠE?Pio si nesto ili si takav rodjen?