Položaj Srba i Hrvata u sfrj

Не, него ће 1946. да позову на рат против Црвене Армије, усташа и "Савезника" у исто време.
Pozvali ste na rat 1990./91. i rado, čak s neskrivenim užitkom, bacali balvane po cestama i vikali "Oćemo oružje!". Zašto bi ranije bilo drugačije? Zašto nakon Jasenovca niste vikali "Oćemo oružje!" i "Nema nama zajedničkog života s Hrvatima!", već ste prihvatili zajedničku državu sa "ustašama" i "koljačima srpske nejači"? Mislim, stvarno mi nije jasno. :dontunderstand: Je li u pitanju nekakav mazohizam na srpskoj strani ili je možda nešto drugo u pitanju? :think:

Pozvali ste na rat 1990./91. i rado, čak s neskrivenim užitkom, bacali balvane po cestama i vikali "Oćemo oružje!".
Позивали су се на одбрану од суманутих клерофашиста који су на предворју 21. века евоцирали НДХ и геноциде.

Zašto bi ranije bilo drugačije? Zašto nakon Jasenovca niste vikali "Oćemo oružje!" i "Nema nama zajedničkog života s Hrvatima!", već ste prihvatili zajedničku državu sa "ustašama" i "koljačima srpske nejači"? Mislim, stvarno mi nije jasno. :dontunderstand: Je li u pitanju nekakav mazohizam na srpskoj strani ili je možda nešto drugo u pitanju? :think:

Јадан ти се као не сећаш да је свако ко је то викао тако нешто био био стрељан. Теби, као, није јасно.
Што Хрвати нису 1945. по Загребу викали да не желе заједнички живот са Словенцима и Србима?

Back