Polo ili Corsa

Koja je sad razlika u odnosu na ovaj
1000041948.jpg

Pa cekaj koliko hiljada ljudi ih kod nas samo nisu izbegli,msm nemoguce da se nisu raspitali,za moj 1.8t svako kaze dobar motor jel tako,ugradjuje ga i skoda i seat i passat,pa sto ga onda svi ne voze,zato sto im je bitnija klima i novi gedzet displeji
Ma paljevine, ne znaju klinci sta su dobra kola....mene gedzeti ne zanimaju, nego da se auto lepo ponasa u voznji , da dobro vuce, da je udoban, stabilan u krivinama...

Kada bih bio u dilemi da kupim nov auto, bogami morao bih dobro da razmislim sta bih uzeo...jer sad svaki auto ima turbinu sto mi se bas i ne svidja i skuplji su za odrzavanje, komplikovani....gledam ove malo starije modele, recimo Toyota RAV4 je onako solidan auto, vozio sam se pre neki dan a i pre mi taj auto upadao u oci.

Pa mora da se proba onda po ukusu,ne lezi svakom isti auto, burazer uzo novu kiu proceed nije isao na test voznju,zamisli taj mozak,20 automobila je promenio nikad zadovoljan
Ja bas volim kad je auto stabilan bez elektronskih pomagala, cista mehanika...automobili se vise ne prave tako i nema taj osecaj za volanom da ti osetis tu voznju, da se stopis s asfaltom....

Pre jedno 2 godine sam vozio Daciu Sandero dci 2012 godiste, motor je odlican lepo vuce, auto je onako solidno udoban za nase puteve ali taj servo ubija osecaj za volanom, nije mi to to i menjac ima neverovatan kratak i cudan hod a sve je utegnuto i u top stanju.

Back