- Poruka
- 74.171
Može, proveriš u lažnoj servisnoj knjižici 
To joj ne treba, ok je ako svaki dan voziš 150 km onda se isplati.

To joj ne treba, ok je ako svaki dan voziš 150 km onda se isplati.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brate nece da se udaje za njega,da prebacimo mi ovo bolje na filozofiju,jer moze da rikne svaki iza prvog cosa a moze i nikad,jel znas ti da ljudima rikne nov auto na putu do kuceTo je tek đubre 1.6 benzin ima bmw abortus motor
Ako ćeš pežo 1.4 benzin.
Ima, ali kosta...kazu da ti noviji automobili imaju barem na 3 mesta senzore gde se to ocitava i ako se poklapaju brojevi verovatno da nije vracano ili car vertical ako je auto iz inostranstva uvezen.Kazu originalna kilometraza, kako da to proverim ima li nacina?
Pazi ovu prevaru, 1,6 dizel samo 21.000 kmA vidite ovoPogledajte prilog 1667730
Bezite od tog motora, bolje onda onaj dizel da kupi.Sto mislite koji je bolji
Ti motori ne mogu dugo da traju.Aooo i ovo je 3 cilindra
Pa cekaj koliko hiljada ljudi ih kod nas samo nisu izbegli,msm nemoguce da se nisu raspitali,za moj 1.8t svako kaze dobar motor jel tako,ugradjuje ga i skoda i seat i passat,pa sto ga onda svi ne voze,zato sto im je bitnija klima i novi gedzet displejiZašto da ne izbegne u startu jako problematične motore?
To je solidan motor ali najbolji Pezoovi dizeli su starije generacije prvi HDi pa i oni stari bez turbine i sa turbinom 1.8 pogotovo 1.9 dizel.1.6 je dizel
Ma paljevine, ne znaju klinci sta su dobra kola....mene gedzeti ne zanimaju, nego da se auto lepo ponasa u voznji , da dobro vuce, da je udoban, stabilan u krivinama...Pa cekaj koliko hiljada ljudi ih kod nas samo nisu izbegli,msm nemoguce da se nisu raspitali,za moj 1.8t svako kaze dobar motor jel tako,ugradjuje ga i skoda i seat i passat,pa sto ga onda svi ne voze,zato sto im je bitnija klima i novi gedzet displeji
Pa mora da se proba onda po ukusu,ne lezi svakom isti auto, burazer uzo novu kiu proceed nije isao na test voznju,zamisli taj mozak,20 automobila je promenio nikad zadovoljanMa paljevine, ne znaju klinci sta su dobra kola....mene gedzeti ne zanimaju, nego da se auto lepo ponasa u voznji , da dobro vuce, da je udoban, stabilan u krivinama...
Ja bas volim kad je auto stabilan bez elektronskih pomagala, cista mehanika...automobili se vise ne prave tako i nema taj osecaj za volanom da ti osetis tu voznju, da se stopis s asfaltom....Pa mora da se proba onda po ukusu,ne lezi svakom isti auto, burazer uzo novu kiu proceed nije isao na test voznju,zamisli taj mozak,20 automobila je promenio nikad zadovoljan