Polo ili Corsa

Kod nas niko ne prodaje dobar auto, vec samo da ga se reši iz nekog razloga. I kad bih kupovao polovan auto, uzeo bih ga samo sa još važećom fabričkom garancijom. Marka mi nije bitna, osim naravno ruskih i kineskih, koje ne bih uzeo ni dzabe.

yaris ina neopravdano visoku cenu samo zato sto je japanac.
Nije samo zato ima i drugih Japanaca kojima cena nije toliko visoka ..Yaris ima visoke cene i kao nov i kao koristen jer je potražnja takva .. Dobro drzi cenu malo se kvari i jako je poželjan. Nzn u Srbiji posto ima taj neki mit o nemackim brednovima ali preko je bilo mnogo lakše prodati Yarisa nego bilo koje drugo auto iz iste klase a postoji razlog zašto je to tako :)

Skupo mi je to 25000, mozda mi nesto doslutite :lol:
Budzet je do 7000.
Sta mislite o ovima?
1000041906.jpg
1000041907.jpg

Zavisi da li tvojoj sestri treba auto za voznju na kratke ili duze relacije, za po gradu ili vise po autoputu.Zavisi i koliko godisnje planira kilometara da vozi,da li joj treba sa vecim prtljaznikom ili manjim.

Skupo mi je to 25000, mozda mi nesto doslutite :lol:
Budzet je do 7000.
Sta mislite o ovima?Pogledajte prilog 1667578Pogledajte prilog 1667579
Takvi automobili sa tom predjenom kilomtrazom od 150k su uglavnom najgori,to znaci da je predhodni vlasnik samo vozio i nista nije ulagao u automobil niti vrsio neke znacajne popravke.

Najbolje je sasvim nov ili sa vecom kilometrazom jer u te sa vecom sigurno je nesto ulagano i popravljano.

Audi 2001 nije imao nikakav problem kad sam ga uzeo koji bi mogao da se zbudzi i zamaze za prodaju,mozda sam presao 20 000 do nekog sitnog dela,veliki servis nisam ni morao da radim a bas mislim da su od tad poceli problemi,za plin su beogradski lopovi drali dok nisam nasao u kragujevcu normalne duplo jeftinije

Takvi automobili sa tom predjenom kilomtrazom od 150k su uglavnom najgori,to znaci da je predhodni vlasnik samo vozio i nista nije ulagao u automobil niti vrsio neke znacajne popravke.

Najbolje je sasvim nov ili sa vecom kilometrazom jer u te sa vecom sigurno je nesto ulagano i popravljano.
A da uzme neki sa otpada, taj je sigurno prethodni vlasnik popravljao dok nije umro od gladi? 🤩

yaris ina neopravdano visoku cenu samo zato sto je japanac.
Ima on odličnu cenu u odnosu na konkurenciju. Uvek je tako bilo sa japancima u startu koštaju više al zato akumulator panasonic traje koliko i auto. Normalno ako samo cenu gledaš i ništa drugo onda završiš sa nekim trocilindričnim prcvoljkom na šta auto industrija računa. Što veća vuna to bolja zarada!

Pa prelazila bi tu ne vise od 7-8000 godisnje.
Ne mora da znaci, ja sam uzela odlicno auto bas od vlasnika za male pare, jednostavno su takve okolnosti bile da je coveku trebao hitno novac
Menjaju ljudi za novije i iz dosade da probaju nesto drugo,povecaju porodicu pa im treba veci,presele se,u svakom slucaju najmanje menjaju jer je los jer se svaki da srediti
Sin mog majstora je uzeo bmw 3 i pukao mu lanac,nije uopste los auto zbog toga

Yaris i Polo pre nego Corsu. Polo 1.2 turbo benzin u najslabijoj varijanti i odmah bih cipovao. Dobija dosta na snazi, a registracija ostaje ista. Gledao bih i Fabiju u Monte Carlo opremi, isto 1.2 turbo. Nego, koliko godina ima sestra? :D

Ima on odličnu cenu u odnosu na konkurenciju. Uvek je tako bilo sa japancima u startu koštaju više al zato akumulator panasonic traje koliko i auto. Normalno ako samo cenu gledaš i ništa drugo onda završiš sa nekim trocilindričnim prcvoljkom na šta auto industrija računa. Što veća vuna to bolja zarada!
ti si jedini covek na svetu koji kupuje auto na osnovu akumulatora z:mrgreen:

To ti je jedan detalj koji ukazuje na kvalitet tojote. Isto je i sa ostalim komponentama koje su mnogo kvalitetnije u odnosu na "konkurenciju"

Naravno to ne važi za mazdu, suzuki, mitsubishi jebivetre iz zemlje izlazećeg sunca.

Back