Polo ili Corsa

a evo OVDE i moje iskustvo sa Polom koje sam skroz u nekom drugom kontekstu pomenuo, ali možeš svakako da pogledaš.

u mom slučaju se radi o oba auta koji su bili novi, pa ako kupujes polovan možda nisu iskustva baš primenljiva na tvoj slučaj.

nemam više ni jedan od ta dva auta, ali Polo je bio bolji, moderniji odabrao bih njega... doduše radi se o autu koji je bio 2020 god. a Corsa 2014, Corsa D
Da bi se poredila Corsa sa Polom iz 2020, trebalo bi uzeti Corsu E ili F, sa njima nemam iskustva.

Sestra treba da kupi auto i dvoumimo se izmedju pola i corse. Od corse me odbija jedino sto ima taj plivajuci zamajac i motor na lanac. Koje je vase misljenje, koji je bolji auto? Naravno sve je to macka u dzaku ne mora da znaci ali sigurno neki ima vecu sklonost ka kvarenju.
Za sada prednost dajem polu samo ne znam da li izabrati 1.2, 1.4, 1.6 ili 1.9
Moze savjet😊
Клио :mrgreen:

Koji nađeš sa manje pređenih kilometara (pod uslovom da možeš da budeš siguran da je kilometraža prava). to nisu automobili pravljeni da pređu 200-300.000 km.
preko 70-80.000 ne bih uzimao ništa u toj klasi.
evo OVDE sam pisao o našem (pozitivnom) iskustvom sa Corsom, pa možeš da pročitaš
Slazem se.
Marka je manje bitna, bitnije je da nije puno presao i po mogucnosti od vlasnika jer na placevima sigurno vracaju kilometrazu.
🙂

Sta bi sa C3 ?
Žene obicno padaju na izgled tako da bi se opet vrlo lako mogla zeznuti ..Ja bi Yaris ali zavisi koji Yaris koja godina ,koji motor i u kakavom stanju ..Ima i Yarisa losih nisu sva auta dobra .

Poslednja izmena:
C3 me odlicno sluzi ali ovog puta kupujemo sestri🤗
Sta mislite o yarisu 1.4 2011 godiste, i corsa 1.2 2011 presli ispod 150k oba.
kao što rekoh.... to nisu automobili pravljeni da prelaze veliku kilometražu. mislim ako uzmeš neki od tih automobila sa 150 soma da će više biti kod majstora nego što će ga voziti. automobili koji se prave u posl. 15-20 god. se prave da traju ca. 100-120.000 km tj. jedno 5-6-7 god. i to je to... posle toga počne sve da crkava, mehaničari žive uglavnom od automobila sa >150k km :mrgreen:

Slazem se ... ali auti sa tri cilindra su igracke za decu .. sa cetiri mozes da se sluzis ali si ogranicen , sa sest ti daje malo vazduha a sa osam vozis auto ...
To zavisi od tezine automobila, kako je motor podesen, kako je sam auto podesen, kakvo ubrizgavanje ima ....ljudi se lepe za V8 motore a mnogi se pokazali lose, sto se tice sestaka volim one stare BMW atmosferce koji se bas upravo bolje pokazali i od tih BMW V8 motora.
Ma nije bitno, koji god izabereš, samo nek je nov.
Nov nema bez 25 000 minimum.

Back