gost 149401
Domaćin
- Poruka
- 3.536
poljubac
...
...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uh, sto sam se ja jutros lijepooo ljubilaa...![]()
Ebga, mali mi usput kad idem na posao, pa svratim na "kafu"...kad prije pa poshten svijet ujutro spava)))
Ebga, mali mi usput kad idem na posao, pa svratim na "kafu"...![]()
poljubac je najvazniji...moze da bude extra riba,ako ne stima kada se poljubimo dalje je sve bljak... i bas volim da se ljubim...
tako ti je to kad se ljubis sa Iskrom Mixerom iz Gorenja
Kada se dvoje sjedinjuje, sve se sjedinjuje i srca i usta i ruke i,......, a naročito srca. Tada ne razmišljaš kako se to radi, prosto voliš.
U ovoj tvojoj priči to nije slučaj.
Srešćeš jednog dana nekoga i nećeš znati gde ti je glava, a ne šta radiš sa recimo jezikom.
Ljubav je rešenje za sve, a "obostrana je udvostručena", reče neko.![]()
Gde? Kako?
Ljudi prolaze, stotine njih mi prolazi ispred ociju svaki dan...Koliko je to Taisa za mesec dana, koliko za godinu, koliko za ovih 2 godine kako aktivno razmisljam o tome, koliko za mojih 20 i kusur...
Nema je nema je nigde
Malo je dvadeset i kusur, čekaj još.![]()
Taisa moja nema od cekanja.
Vidis ja sam u prirodi dobar. Pisem vam ovde znajuci da se mnogi od vas raduju da barem eto neko tamo koga ne znaju ima probleme, nervira se oko toga...i da ne budem jos deskriptivniji za to nema potrebe.
Kad vec nije crkla komsijska da ne kazem forumska krava, onda bar nek nekom tamo ne ide nesto...
I svi smo mi takvi. Jel kad procitas ovo, jel da, osecas se nekako srecnija, nekako vaznija, pa onako puna sebe...Ali postoji kvaka i u tome. To vec ne mogu otkriti ovde![]()
Pa sta cu kad ne znam gde da trazim bolju??
A nekako ne volim da prilazim u kaficima, plus uglavnom su devojke sa drugaricama i mislim tu je sansa minimalna da sad ja nju odvajam od drugarice i kao pokusavam nesto...
A sta mi fali bas sam fin decko, imam 8.5 rating na hot-or-not sajtu, obrazovan, trenirao sam sve i svasta, imam posao, dva stana, dobro kola bas nisu skupa ali za par godina mogu da kupim i to...ne vidim sta je problem
Jedino mozda zbog previse posla treba mi malo vremena da udjem u fazon i da flertujem, zezam se s nekim i tako, jer ono sto se kaze treba promeniti "mindframe"...ali u sustini mogu i to onda nekad i preteram ali ok...
Ljubav, kako mogu da razumem ljubav kad je niko nije istinski pokazao prema meni??
Moj drugar je cekao godinu dana da mi konacno stavi ruku na rame i kaze da sam mu najbolji drug, i to tek posto sam na njegov poziv 'da mu trebam' dosao istog trenutka bez pitanja sta, vozio ga 200km do drugog mesta i nazad, poklonio mu ne pozajmio par hiljada dinara da kupi poklon jednoj osobi.....
Za mene da je neko u zivotu nekad nesto tako uradio lizao bih mu golo dupe, jel ni blizu mi nikad niko nije bio spreman pomoci ni oko malih stvari tipa samo da me pozovu na neku zurku, a vece nisam se usudjivao ni traziti!!
A i to je sve bilo hladno, bez ikakvih emocija, osecao sam vise kao neki teret...mozda je i bilo iskrenosti u recima, ali prva pomisao vise strah nego iskrenost...pomisao da cu ga mozda ostaviti, zameniti nekim drugim...Ljudi su sebicni u prirodi