- Poruka
- 50.806
Па нисам стручна, мени било логично да само побацам.. То је пољско цвеће, дивље.. мора да никне.Hvala ti puno....mislila sam da prvo treba frezati zemlju pa rasuti pa zaliti...ne znam sta jos...ovako je mnogo lakse![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па нисам стручна, мени било логично да само побацам.. То је пољско цвеће, дивље.. мора да никне.Hvala ti puno....mislila sam da prvo treba frezati zemlju pa rasuti pa zaliti...ne znam sta jos...ovako je mnogo lakse![]()
Da da, ima logike...samo takooo jako zelim da bude skoro kao na slikamaПа нисам стручна, мени било логично да само побацам.. То је пољско цвеће, дивље.. мора да никне.![]()
А добро, то је маркетингDa da, ima logike...samo takooo jako zelim da bude skoro kao na slikama![]()
Е те ноћне фрајле траже мало простора за себе. Ја сам их две годинеDa da, ima logike...samo takooo jako zelim da bude skoro kao na slikama
U sustini ja sam to mislila umesto trave...ali posto imam travu neku...ne bas reprezentativnu pokusacu preko nje...
Ovo su ta semena...Trebalo bi da u tim kutijicama bude u svakoj po 20 vrsta + ovaj plavi mix + neko neidentifikovano koje sam dobila od neke zenice + nocne frajle + neven + kadifice+ kamilice. i carevac za krtice
Pogledajte prilog 897253
Ово сам убрала на Жабљаку за поклон,најлепше цвеће које сам икад видела,право пољско планинско.Da da, ima logike...samo takooo jako zelim da bude skoro kao na slikama
U sustini ja sam to mislila umesto trave...ali posto imam travu neku...ne bas reprezentativnu pokusacu preko nje...
Ovo su ta semena...Trebalo bi da u tim kutijicama bude u svakoj po 20 vrsta + ovaj plavi mix + neko neidentifikovano koje sam dobila od neke zenice + nocne frajle + neven + kadifice+ kamilice. i carevac za krtice
Pogledajte prilog 897253
PreleeeeeeeeeepoooooooooooooОво сам убрала на Жабљаку за поклон,најлепше цвеће које сам икад видела,право пољско планинско.![]()
Zbog otrova kojima se prskaju njive i voćnjaci.Zasto kod nas nema vise ovakvog poljskog cveca, livada?
![]()
![]()
![]()
tuga...Zbog otrova kojima se prskaju njive i voćnjaci.
Baš mi je nedavno jedna devojka rekla da od kako su počeli sa uzgojem jagoda na parceli pored
kuće i naravno te jagode se tretiraju svačim, svo poljsko cveće iz bašte im je nestalo.
Bulke više ne cvetaju u žitu i oko njega, jer se žito prska protiv trava.
Kamilica može da se pojavi tek pet godina nakon što u okolini prestanu da se koriste hemikalije.
A za ostalo i ne znam...
Ima u netaknutim predelima, mada su oni retki. Zavisi od doba godine utuga...ali primetila sam da ih nema ni oko suma...max bude bulka, maslacak i ono zuto cvece i to je to
![]()
ako se setis...uslikaj namIma u netaknutim predelima, mada su oni retki. Zavisi od doba godine u
kome naiđeš. Ja se svaki put oduševim prizorom. Taman precveta jedna
biljka, koja recimo ima bele cvetiće, a sledeći put kada prođem vidim plave
cvetiće. I to tako lepo raspoređeni u porodicama. Ni jedan pejzažni dizajner
ne bi uspeo tako nešto lepo i skladno da smisli, kako to priroda sama uredi.
PametnooooooooooooPogledajte prilog 919084
Ne znam kako da shvatim ovaj sinhronicitet. Sad otvorim fejs i jedan od mojih
prijatelja je objavio ovu sliku sa sledećim tekstom
U Danskoj su poljoprivrednici duzni po zakonu da 5 procenata svog zemljista
zasade cvijecem radi pcela