Polja dece u natalnoj karti

Sto se tice polja dece, postoji razlika, ovoga trena sa Jupiterom u Jarcu njemu mozda i nije tako jako stalo ili mu ne bi odgovaralo da dobije dete u sledecem periodu koliko kretanje jupitera preko stelijuma u Vodoliji ( u prvih par meseci 2009 godine) moze da pozitivno da odraz na partnerku i trudnocu njoj direktno (kad Jupiter zakaci trigon Venera vladar 7,11 polja i Jupiter u 8 polju)..opet se sve svodi na 2009 godinu...

@ mirka28
za preciznije odgovore potrebna ce biti i karta tvog partnera, da se kod njega vidi ono sto bude bilo u tvom horoskopu,eventualno mogucnost komplikacija ili problema ili potvrda onom sto stoji kod tebe...po tvom horoskopu problem moze da postoji u polju jer planete kao sto su Uran,Venera i Merkur primaju kvadrate od Jupitera i Marsa pa moze dolaziti i do spontanog pobacaja u ranim nedeljama i da se ne zna da je to u pitanju, ili do izvesnih problema kod tebe i kod njega koji ne dozvoljavaju lako zacece.Kako je Neptun u 6 polju kvadrat Saturn koji simbolizuje partnera, neophodno je da se postavi i njegova karta. Ja licno mislim da moras da budes pod kontrolom lekara, oni ne uzimaju za ozbiljno situacju kod partnera pre nego sto prodje godinu dana od intezivnog pokusavanja pa da se krene sa nekim ozbiljnijim pracenjem. Nisi naglasila da li si bila kod lekara niti koliko dugo traje vase pokusavanje, ali bih ti svakako rekla da sada, ovog trena, bila kod lekara ili ne, Saturn je planeta koja direkno stoji na Jupiteru koji simbolise trudnocu i sirenje organizma i veliki uticaj ima na ostajanje u drugom stanju u gglobalu i kako je u kvadratu sa planetama u 5 polju dece, imas neku licnu presiju da moras i trebas ali da to ne moze jednostavno da se sada odrzi,zakaci ili prodje kako treba. Kako si u periodu 28 punih i usla u 29-tu godinu, po meni je povoljnije od jula, ponajvise od septembra 2009 godine do nove godine, a ako tada , intenzivnim pravljenjem ne dodje do rezultata da je neophodno da se konsultujes sa lekarem i da se ispita stanje i prohodnost jajnika, kao i nivo hormona kod tebe i pokretljivost kod partnera kao i mogucnost prikrivene infekcije ili bakterija u normalnoj flori koje mohu da re,ete oplodnju, a najpovoljniji period je ipak izmedju tvoje 30-32 godine kada Jupiter u 2 polovini 2009 godine bude bio u znaku Riba pa i pocetku Ovna..Imaces dete, prvi taj period je 30-32 godina, pa i drugo kasnije moze 36-39 godina najverovatnije mada bih rekla po tvom polju dece da mogucnost postoji da razlika izmedju dece bude 2-4 ili 8-9 godina...Nadam se da u ranijim godinama, izmedju 20-27 godine nije bilo spontanog ili namernog prekida trudnoce, jer bi to verovatno naglasila..sve ovo meni lici na neki "drugi pokusaj " kad posmatram tvoje polje dece....zato sam to odkomentarisala...

tesko..mnogo zaguzvala, malo vremena a ljudi cekaju i cekaju i ne znam gde cu pre..drago mi je da vidim da si tu, nije te bilo, kako nam moderatori spavaju, bar da te pozdravim u ove sitne sate..dok ne vide...

hehe... znachi ovde se josh uvek strogo pridrzavaju pravila... cccc... kad ne znaju ljudi da se opuste yb-ga...:lol:
a ti bi mila mogla da malo usporish tempo, mnogo se troshish na sve ovo... no, nije moje da ti popujem, jel, velika si ti cura...;) pa muvam se najvishe po ljis-u (tamo je najsmeshnije) a i banovana sam bila par dana i tako... nego, izgleda je za nocne astrologija najbolja, ima budnih...:D

za @Stevija i njegovu drugaricu ovde ce biti odgovor po pitanju njenog polja dece i trudnoca...

Pitanje je glasilo:
Natalna karta od jedne moje prijateljice -

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?r...572197&nhor=77

Zanima je da li će biti trudna u neko skorije vreme, a ako ne, kada će se to desiti ?

Pre 2 godine je bila u drugom stanju, ali van materično.

evo ovako..Mars i Pluton u 5 polju u Skorpiji a Mars u kvadratu sa Jupiterom i Mesecom gde su u Vodoliji i obicno daju probleme sa hormonima, sa sirenjem trudnoce u organizmu i tendenciju ka spontanim ili namernim prekidima trudnoce u toj kombinaciji...namerni nije bio ali je bio Neophodan a Mers ukazuje na intervenisanje zdravstveno jer je Jupiter vladar 6 polja a Mesec vladar 1 polja...Konkretno se vidi primer, kako je prvo dete u stvari druga trudnoca koja se iznosi, jer je Venera kao vladar 5 polja smestena u 7 polju - (drugo dete,zar ne)...Venera nema lose aspekte sa Marsom, suvladarem Skorpije umetnute u 5 polju tako da se ocekuje mogucnost iznosenja druge trudnoce..Njoj su inace, zbog Meseca i Jupitera hormoni i ciklus bili u neskladu u ranim godinama (izmedju 17-20-te) i pitanje je i da je znala da li bi mogla ovako jake aspekte da prevazidje...no, Saturn je u tom periodu bio ili u Raku ili u Lavu, praveci opoziciju planetama u Jarcu i opoziciju planetama u Vodoliji, tako da nije bilo resenja ni mogucnosti opstanka ploda, rekla bih...Sa sadasnim Jupiterom ona ima preku potrebu da ostane trudna, i pokusavace koliko odmah i do jeseni, a kako se Saturn pozitivno odnosi prema Jupiteru period moze da joj bude povoljan...sledeci je u Vreme Jupitera u Ribama no mislim da ce to biti produktivnije i pre..koliko do kraja ovog leta ili ove godine, mada neki aspekti mogu da postoje i do juna ali to bi vec zalazilo u sferu crtanja solara i pracenja kada to bas najvise ima pokazatelja...Uglavnom joj je 22-23 godina naglasena za trudnocu koju moze da iznese. Ne treba mnogo da rizikuje sa trudnocama, za redom da radja, mislim da treba da pravi pauzu neku vecu i moze da ima i drugo dete samo sto izmedju trudnoca mora da se zastiti od neplaniramog ostajanja u drugom stanju jer mo`e imati namerni ili spontani pobacaj izmedju..

za @Stevija i njegovu drugaricu ovde ce biti odgovor po pitanju njenog polja dece i trudnoca...

Pitanje je glasilo:
Natalna karta od jedne moje prijateljice -

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?r...572197&nhor=77

Zanima je da li će biti trudna u neko skorije vreme, a ako ne, kada će se to desiti ?

Pre 2 godine je bila u drugom stanju, ali van materično.

Samo da pitam za decu ( snajka) ....sporo nesto .....pa me brine ....hvala u napred <3

Back