Polja dece u natalnoj karti

sve sam uradila ali onaj drugi deo gde mi nudi da uzme sliku iz kompa
..taj nesto nece
ja treba da uzmem sa njihovog sajta sliku a ne da posaljem sa kompa?

sacuvas je kod sebe pa iz kompa Browse i nadjes gde je, jedino da ti je iskljucena opcija preuzimanja slika u eksploreru ili kako to vec ide pa da ne mozes, ako ne uspes javi dok cekam

no ako mozes, prebaci sa sajta pa cu da je sacuvam jer ce tako da ispari

Da, njegov se podznak uklapa bas tamo gde sam pretpostavila da ce biti jer je kao tvoj partner mladji od tebe..prelaz Jupitera u Vodoliju od pocetka 2009 donosi njemu velike pozitivne promene i to na vise licnih polja i na polju licne afirmacije, ne ulazim sta je bilo pre, ko je sta imao pre, on moze da ima sirenje porodice sa Jupiterom u Vodoliji, pa Jupiterom u Ovnu itd...Tebi Jupiter u vodoliji odgovara, nalazi se u 5 polju dece u natalu i ceto to zene cekaju za mogucu trudnocu..i sada je Jupiter u Jarcu dobar na neki nacin prema tvojim planetama u devici ali saturn moze da osporava ili odugovlaci situaciju, no , u krajnjem slucaju da dovede do odrzavanja trudnoce i radjanje deteta u vreme Jupitera u Vodoliji tokom prve polovine 2009 godine..

hvala ti

znaci ipak ce biti za tri meseca trudnoca:)
a sta to znaci da njemu odgovara i jupiter u ovnu?
znaci da ce imati sa jos nekom zenom nesto?
ne moze,sada cu da mu polomim kolena da nemoze da ide :))
to sam mu i najavila juce kada smo pricali o ratu i mobilizaciji
rekla sam mu da cu da mu polomim kolena ako oce da ide u rat cim ga pozovu
a krmeljivi ce na to
PA bolje mi je znaci da idem,jer mozda se iz rata vratim bez polomljenih nogu:))
hvala ti puno
kako sada ja tebi mogu da uzvratim uslugu treba li ti masaza ,,,ja sam maser
maserka
,,,reci

hvala ti

znaci ipak ce biti za tri meseca trudnoca:)
a sta to znaci da njemu odgovara i jupiter u ovnu?
znaci da ce imati sa jos nekom zenom nesto?
ne moze,sada cu da mu polomim kolena da nemoze da ide :))
to sam mu i najavila juce kada smo pricali o ratu i mobilizaciji
rekla sam mu da cu da mu polomim kolena ako oce da ide u rat cim ga pozovu
a krmeljivi ce na to
PA bolje mi je znaci da idem,jer mozda se iz rata vratim bez polomljenih nogu:))
hvala ti puno
kako sada ja tebi mogu da uzvratim uslugu treba li ti masaza ,,,ja sam maser
maserka
,,,reci

naglasenija mogucnost plodnosti i niko nije napisao druga zena, nisi ti za dzabe dupla devica sa Marsom na asc iz Vage,kao fina i fina a ono diktator...:shock:

Btw, hvala na ponudi, rado ali sam samo malo daleko nekih 180 km...rekla bih...

Savet jedan...tvoji strahovi su tvoji i pokusaj da ih prevazidjes, kao i sumnje ponekad, da ga ne ugusis jer moze da pozeli slobodu kad je pod pritiskom velikim...muskarac Blizanac u znaku trazi zenu Devicu i takav spoj opstaje godinama..on je Blizanac u podznaku a ti devica u podznaku ,a kako imas stelijum u Vagi a on u Vodoliji, mozete da se uklopite..sad te saturn malo vise muci iznutra ali ce da prodje, sve nesto ne mozes da sacekas i imas utisak da ti se ne da, pa smiri malo loptu dok vreme ne dodje za sve...

kako 180 km?
pa gde si
onda nekako drugacije
jeste
ma on je divan covek
,,,i imamo divan odnos
bas mi je nekako lepo sa njim
pa mi je i neobicno...
nisam ja navikla da mi je sve lepo ,,i krasno,,,a tako ne bih volela da se to zavrsi
nene
ne pritiskam ga
bas se trudim da ga ne pritiskam
(bar ne onako direktno,,,da on primeti,,sve je kao njegov izbor i sve se on pita,,,ali je kako ja hocu...hehehe)
jao idem da spavam
a ti
smisli kako da ti vratim uslugu pa mi napisi
:)
hvala puno cao

Pozdrav Vipcurlic,zanima me kada cu imati povoljne aspekte za dete i da li cu uopste roditi?
Hvala unapred...

duso, ovu kartu ne mogu da gledam, vec ko zna koji put se jave neke greske u podznaku sa ovim tipom karte i kad znas da je ubacis sama, molim te,sa tvojim podacima tacnim kao sto je ona iznad, primer sa astrokoma, gde se vidi godina rodjenja. I budi jasna, ako imas partnera bracnog ostavi mi njegove podatke, a ako nemas pogledacu orjentaciono kada tebi stoje povoljni aspekti

pogledaj razliku ovakve karte u odnosu na onu drugu koju koristimo ovde, post #282 mislim da je

@emily2
Evo na primer, tvoja prethodna je bila u redu jer si joj ti nesto verovatno korigovala, a sta i kako ne znam , zasto bi na iste podatke neko drugi dobio 2 razlicite karte..zato mi je vaznija i preglednija i jasnija ova karta i izvini na mrcvarenju ali nisam imala ja kada da to uradim ovako..Pogledacu kasnije kad se ukljucim

@ emily2
dusko, kako se Uran priblizava Suncu a vec je na IC normalno je da ti se iznutra javlja poriv za nekim promenama i da nesto neces da ti bude vise onako kako je bilo ranije, ono kao kad covek odluci da mu je dosta momkovanja ili devojevovanja pa bi sada da se malo smiri ili promeni, stvara porodicu i ostalo//E sad, Saturn ti kvadratira 1 polje u strelcu, i Uran i kasnije Neptun i Mesec,i zrela si i nisi zrela, ni sama ne znas a Uran se primice Suncu..U naredne 2 godine kretanje njegovo kroz Devicu ne mogu reci da ti donosi mir i da nece biti promena, a prve neke promene u tokom ove godine gde Uran u kvadratu sa Neptunom i Mesecom moze da dovede do razocarenja i raskida sa postojecim erotskim partnerom, promena njega i dok Saturn dodje na Mars-Saturn u Vagi i trigonira Veneru i aktivira Marsa , sto su vladari 5 polja dece, mislim da do tada ne trebas nista preterano da zuris sa decom...Promenu partnera moze da uslovi i Jupiter u Vodoliju u pocetku 2009 jer ce preci i Veneru trigon Mars i Merkura vladara polja braka, pa ako se ne odlucis za trudnocu tokom 2009-hoces 2010 godine, verovatno..ipak se sve vrti oko tog saturnovog prelaska preko svoje pozicije u natalu kod tebe..Izmedju 33-36 moze doci i do drugog deteta...samo verovatno, zbog Mars konjukcija saturn imas osecaj nekad kako si matora i pitas se kada i da li da radjas decu...bice, ne zuri...

ej
krmeljivi nije rekao jedanest nego 1 i 20 i to ujutru
da li to menja stvar?

AAAAAuuuuuuuuuuu:shock:...nije isto nimalo za njegov raspored polja ...:cry::cry: sta sad..:roll::roll:jedino sve iz pocetka kad se gleda po njegovom horoskopu, okvirno, ako je toje vreme tacno, tebi stoji ono sto je receno ali sve sto se oslanjalo ili potvrdjivalo kroz njegov horoskop sada nanovo mora da se slozi..8)8)

Back