Polja dece u natalnoj karti

5ta kuća bez planeta, sa chrionom i t.node... a u Biku - 20°44'52... dok je 11ta u škorpiji - 20°44'52 sa Marsom i Uranom... :whistling:
kakva je ovo kombinacija?

transit.gif

Hola svima!
Ne bavim se astrologijom, ali vrlo postujem i volim tu nauku. Dosta citam i jako mi je zanimljivo sve sto je vezano za nju.
Imam problem koji me ne muci nesto narocito, ali mi je jako interesantno da su svi astrolozi koji su mi gledali u natalnu kartu videli potpuno drugaciju situacijupo pitanju porodjaja i dece. Ali neverovatno, koliko astrologa toliko misljenja. Ne bih unapred da sugerisem otkrivajuci njihova tumacenja, ali moze li neko da mi pomogne. Nije obavezno, ali volela bih, hvala :)

pozdrav svima!mozete li mi reci po mome natalu kolike su mi mogucnosti za dobijanje djece,i koliko cu ih imati?P.Sima nekih sporenja po drugim forumima,neko kaze da imam teske aspekte za to,neki da i nije ,ne znam..ne planiram,uskoro,ceka me jos posla-skole,ali me interesuje da znam-hvala unaprijed na odgovorim

pozdrav svima!mozete li mi reci po mome natalu kolike su mi mogucnosti za dobijanje djece,i koliko cu ih imati?P.Sima nekih sporenja po drugim forumima,neko kaze da imam teske aspekte za to,neki da i nije ,ne znam..ne planiram,uskoro,ceka me jos posla-skole,ali me interesuje da znam-hvala unaprijed na odgovorim

Verovatno ces imati jedno dete,ali moras jako da se cuvas nezeljenih trudnoca,verovatno neces roditi iz prvog puta,izvestan je bar jedan spontani.

Da li neko moze ovo malo da mi protumaci i objasni. Hvala puno.:worth:

Evo jos jedna natal karta,
pozdrav hvala unapred

Ćao, zainteresovala me ova tema " Polje djece i natalu2 pa bi molila da i meni neko izračuna kad su mi ( i da li su mi ) ta dječica suđena.
Datum rođenja 28.03.1973

Hola svima!
Ne bavim se astrologijom, ali vrlo postujem i volim tu nauku. Dosta citam i jako mi je zanimljivo sve sto je vezano za nju.
Imam problem koji me ne muci nesto narocito, ali mi je jako interesantno da su svi astrolozi koji su mi gledali u natalnu kartu videli potpuno drugaciju situacijupo pitanju porodjaja i dece. Ali neverovatno, koliko astrologa toliko misljenja. Ne bih unapred da sugerisem otkrivajuci njihova tumacenja, ali moze li neko da mi pomogne. Nije obavezno, ali volela bih, hvala :)

Rođena sam 11.05.1972,Pariz,23.20 a suprug 25.04.1971,Niš,18.00.
Imala sam tri spontana zbog dvoroge materice.Interesuje me da li ćemo imati dece.Hvala.

Najljubaznije bih vas zamolila da,ako vec zelite da dobijete odgovor,postavite konkretno pitanje i objasnite problem-ako postoji,i potrudite se barem toliko da postavite natalnu kartu-imate objasnjenje kao se to radi na ovoj temi http://forum.krstarica.com/threads/187874

Poslednja izmena:

Back