jel ova tema jos aktivna?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja i moj muz isto imamo problema oko dece,cak smo radili i oplodnju ali bezuspesno pa sata nam mozes reci po pitanju dece, sta nam vidis u kartama. Hvala unapred

hmmmm... i meni je mars u 5. kuci... je l` to moze stvarno da izazove prekid trudnoce?
rodjena sam 4.6.1986 12:20 Pancevo
thanx...
Moram da postavim jedno pitanjce,sta je pokazatelj vise trudnoca U MLADOSTI?Evo postavicu svoju kartu posto je to moj slucaj,da li je pokazatelj toga MO 0 NE,s tim sto mi je MO vladar 8-og polja-to bi predstavljalo nekoliko trudnoca,ali sta je pokazatelj toga da je to bas u mladosti?
http://img80.imageshack.us/img80/5494/kkkkkkox4.gif
Vipcurlic, bi li mi, molim te pogledala polje djece i dob i obilježja eventualne trudnoće?
Karta: http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?...4&smon=5&syr=2008&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=
Pričekat ćupokusacu veceras
, hvala.Pričekat ću, hvala.
Moram da postavim jedno pitanjce,sta je pokazatelj vise trudnoca U MLADOSTI?Evo postavicu svoju kartu posto je to moj slucaj,da li je pokazatelj toga MO 0 NE,s tim sto mi je MO vladar 8-og polja-to bi predstavljalo nekoliko trudnoca,ali sta je pokazatelj toga da je to bas u mladosti?
http://img80.imageshack.us/img80/5494/kkkkkkox4.gif
Vidis, drugarice astroloska, Mars vlada 5 poljem i u Vagi je, ovakve osobe cesto vrlo rano imaju izrazenu potrebu za emotivnim vezama, odnosima i prisnoscu sa suprotnim polom, i to je naglaseno jako rano, kazu u mladosti i pre 20-te godine (kod tebe od tvoje 15-te jer si izgledala jako zrela za svoje vrsnjake).Mars je u konjukciji sa Saturnom a on sa Plutonom i to u vrhu 11 polja koje se smatra takodje bitnim za decu(kao polaritet 5 polju) i za mene je sve to, ta konjukcija i trigon koji prave prema Veneri suvladaru dela 5 polja nesto sto bi ukazalo da moze da dodje do vise trudnoca rano (izmedju 15-26 godine bar 3). Iako se Vaga i Vodolija gde su ti planete, ne smatraju ekstra plodnim znacima, Mars u trigonu sa Venerom i Bik u 6 polju bi mi ukazali da kod tebe to nije slucaj, vec naprotiv..Jupiter je vladar Asc i u skorpiji , za mene jako plodan organizam...podlozan "sirenju"...pitanje je koliko je to sve realno moguce izneti zbog kvadrata Jupitera i Venere..pa plus Neptun i Mesec koji si naglasila..neke i nisu bile namerne,zeljene, niti planirane mozda..Mislim da ne postoji neko "osnovno" pravilo i da je slucaj zaseban, da se mora gledati sve u globalu, ne mogu ti reci neko "nepisano pravilo" za to...
A sta mislis o ovom objasnjenju: ?
vladalac ju u kvadraturi sa Ve, koja je u 3-MLADOST, kao i Me kvadrat Uran-RANA trudnoća koja se prekida, Mo u 1.-puno trudnoća,velika plodnost(jer 1.kuca pretstavlja nase telo),itd.?
I molim te ako mozes samo da mi malo pojasnis ovo boldovano,zasto MA u Vagi daje tu potrebu JAKO RANO?
Btw-puno ti hvala na odgovoru..
,nije mi jasno ovo za 11.polje..?
Pa to gore navedeno objasnjenje mi je neko drugi naveo kao moguce,pa reko da pitam tebe,ipak ti imas mnogo iskustva.
Kapiram sad ovo za MA u vagi,i jos samo nesto,nije mi jasno ovo za 11.polje..?
![]()
Sta, kad se kao polaritet u kombinaciji sa 5-tim gleda i ono?Na to mislis?

Aha,shvatam,11.polje je 5.polje partnera
A pretpostavljam i to sto si rekla da je kod mene naglaseno jos sa 15 god da je to zbog toga sto je MA na 15.stepenu,jel tako?
,kad malo svarim ovo
,davicu te jos 

Uh,beskrajno ti hvala na objasnjenjima i strpljenju,kad malo svarim ovo
,davicu te jos
Velika pusa za tebe..![]()
ne pusta mi ni trena slobodnog vremena, danas sam bas dosta odradila...pa za koji dan kad nadjem opet vremena..srecom ne rade ustanove javne vikendom..pa malo se dograbih kompa..

Vidim da tebe nesto muci, ako ne mozes javno, obrati se na pp..ovako stoji..prvi aspekti lako bili moguci izmedju 21-24 godine sa malo verovatnoce da se to iznese ako nije bilo planirano bas, i licno mislim da moze da se saceka do 28-29-te godine...e sad, u 28-mu si upravo usla..Jupiter je u 7 polju i moze da donese vezu ili sirenje porodice ako veza postoji vec..pa vidi u kojoj si fazi..znaci prvi neki realniji aspekti stoje ove i iduce godine pa u periodu 31-33 godine tvoje..Neki manji hormonalni problemi ili disbalansi i smetnje koje lekari ne vide ili ti osecas a oni ne registruju to tako, su moguce no nisu prepreka..Decu ces da imas bez obzira sto brines
.