vipcurlic
Domaćin
- Poruka
- 3.566
Hajde ponovo, ides dalje sve do izbora karte kao sto su u prethodnim postovima , uploaduj je sa imageshacka ili vec odakle ubacujes pa kopiras link ispod nje gde pise da je za forum
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Posto sam vrlo nestrpljiva pitanje jedno:da li sam odradila kartu dobro ili ne?Posto sam vrlo nestrpljiva pitanje jedno:da li sam odradila kartu dobro ili ne?
http://img217.imageshack.us/img217/8057/natalnakarta01jelena598ag7.gif
Sta znaci taj pluton u 5. kuci ? Evo natalne karte ako mozete da mi pogledate!!!![]()
emily2 puno,puno Hvala!!!da li bi mogla da mi kazes nesto o njoj,najvise me interesuje kada cu imati decu!!!Hvala jos jednom
siemily2 puno,puno Hvala!!!da li bi mogla da mi kazes nesto o njoj,najvise me interesuje kada cu imati decu!!!Hvala jos jednom
si
E to ce ti reci Vip,ja bih ti rado pomogla,ali ne smem da se usudim da lupam gluposti..
Vladar 5.je u sedistu,mesec egzaltiran ali u kvadratu sa vladarem 8,pa cak i mesecev dispozitor VE nije lose postavljen,ali nema bas sjajne aspekte,ne znam kakav bi zakljucak donela po tom pitanju.Sacekacemo Vip da nam objasni.
Eee Vip,nista bez tebe na ovom forumu..

Hoce li mi neko pomoci i reci sta vidi i da li vidi da li cu imati i kada cu imati dece,dal da se nadam i cekam ili da......
. Unapred zahvalna i veliki pozdrav!!!Sta to znaci,sta je sa Saturnom?![]()
Ako se odnosi na moju natalnu kartu?
Pozdrav
Samo da vas pozdravim!!!!

emily2 puno,puno Hvala!!!da li bi mogla da mi kazes nesto o njoj,najvise me interesuje kada cu imati decu!!!Hvala jos jednom
si
E to ce ti reci Vip,ja bih ti rado pomogla,ali ne smem da se usudim da lupam gluposti..
Vladar 5.je u sedistu,mesec egzaltiran ali u kvadratu sa vladarem 8,pa cak i mesecev dispozitor VE nije lose postavljen,ali nema bas sjajne aspekte,ne znam kakav bi zakljucak donela po tom pitanju.Sacekacemo Vip da nam objasni.
Eee Vip,nista bez tebe na ovom forumu..
ako mi uspe, e pustili me na forum,imam u 5.kuci i uran i neptun, 12 .kuca mi je u raku sto mi se bas i ne svidja, mozda abortus ili gubitak 1.deteta, ali volela bi da znam kada ce biti 1.dete
natalna
http://imagehost.soundfood.net/files/211/astro_2gw_08_ja_vaga.33296.4230.gif
Vladar 5 u sedistu i u 1 polju sa dobrim aspektom prema Plutonu u vagi u 5 polju - regeneracija i mogucnost da se ima deca je naglasena..ima probleme ili ce imati sa jednim jajnikom - kod mene je desni i isto mi je Merkur u Blizancima ali ovde je opozicija neptun a meni kvadrat Uran..no, deca dosla na svet...Ovde je problem hormonalno stanje povremeno i bolje za decu u kasnijim godinama, posebno kad prodje kvadrat Urana tranzitnog i Saturna tranzitnog..Dosao Saturn u 5 polje pa razmislja o deci i sumnja..misli matora da je..no, drugacije ce da misli kad dodje na pluton u Vagi.Ne valjaju neplanirane trudnoce i prekidi ali nisu prepreka nesavladiva za radjanje dece. Moguce ispitivanje ili lecenje u nekom periodu izmedju 24-38 ali i odrzavanje trudnoce na primer...Jedan prekid ili spontani i jedno dete sigurno..
Interesuje me kad ce se desiti to cudo da ostanem u drugom stanju,da li mi je ova ili sledeca godina ili vec neka tamo.... povoljna za trudnocu posto vec imam 32 god.a i pokusavamo sa vantelesnom oplodnjom pa nas i finansije malo koce!!!U kom periodu,kad bi mi se mogla desiti trudnoca i kad je naj. period za vantelesnu(naravno ako se to moze videti!)?Veliki pozdrav i jos jednom hvala puno mi znaci i ovo sto ste mi rekli da je jedno bar sigurno...

Vip,puno hvala ja se bas i ne razumem i ne umem da gledam tj.nista mi nije jasno u natalnoj karti,ni polja ni koja planeta sta znaci,predstavlja,ali bas,bas nista,ali zato postojite vi!!Interesuje me kad ce se desiti to cudo da ostanem u drugom stanju,da li mi je ova ili sledeca godina ili vec neka tamo.... povoljna za trudnocu posto vec imam 32 god.a i pokusavamo sa vantelesnom oplodnjom pa nas i finansije malo koce!!!U kom periodu,kad bi mi se mogla desiti trudnoca i kad je naj. period za vantelesnu(naravno ako se to moze videti!)?Veliki pozdrav i jos jednom hvala puno mi znaci i ovo sto ste mi rekli da je jedno bar sigurno...
![]()
![]()
![]()