ladyluck
Početnik
- Poruka
- 23
a moj slucaj? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Tezak chart zaista :mad:moze li meni neko da pogleda kad cu imati djecu.....HVALA
A meni? :-) Sta vidis za decu?
Hanumice, izvini sto te gnjavim,
ali moram da te pitam da li ima sanse da se u natalnoj karti vidi koliko dece cu imati i kog su pola?

Afrikice samo u jako specificnim slucajevima je moguce videti tako nesto (recimo vladar pete i mesec u muskim znacima u konjunkciji), to zaista ulazi u sferu nagadjanja ako ti odgovorim a ne volim toga da se igram.Hanumice, izvini sto te gnjavim,
ali moram da te pitam da li ima sanse da se u natalnoj karti vidi koliko dece cu imati i kog su pola?
p.s. Sta si ti u horoskopu?![]()
Afrikice samo u jako specificnim slucajevima je moguce videti tako nesto (recimo vladar pete i mesec u muskim znacima u konjunkciji), to zaista ulazi u sferu nagadjanja ako ti odgovorim a ne volim toga da se igram.
Koliko ce dece neko imati to se ne vidi uopste. Opet postoje odredjene predispozicije za vise/manje, ali natal daje potencijale, a ako se osoba odluci bilo za apstinenciju, bilo za pogresan pol, onda ce se taj potencijal iskazati kao ljubav prema deci ili kreativnost (jer su to druge simbolike petog polja. Inace plodnost dosta zavisi i od zajednickog charta sa partnerom.
p.s. ja sam ovca/blizanac
pa ti si smrt za muskarce.

ops: Izviniiiiii, molim te, ako sam napast!!!
ops:
ops:
ops:
i hvala na svemu do sada!
nema veze vidim da si u stresu pa ne stignes sve da odgovoris :wink: al reko bolje da ti se opet posjetim da me ne zaboravis...ops:
A sta znaci ova moja gomila planeta u petoj kuci? Imam i tog Neptuna sto nije bas najbolje

Hvala Vip !
Mozes li mi reci do kada traje kvadrat Saturna sa Merkurom i Neptunom?