Politički progon Srba u BiH, jedini koji nemaju imunitet

Odavno sam ja shvatio koliko nas malo zapravo ima, shvatio sam to gotovo od rodjenja...I potpuno razumem da je vama tamo nemoguce da shvatite da postoje Srbi sa ovakvim misljenjem, jer ste vi svi odrasli medj ljudima koji preziru Aleksandra Karadjordjevica i koji su postali religiozni s raspadom drzave...Takva je vecina i kod nas u Srbiji... Zato se iscudjavate...

Сваког Србина на овом форуму, без обзира да ли је са источне или западне Дрине или из неке друге државе, подсећам да и на овом форуму има свакаквих провокатора.
Представљају се Србима иако нису Срби и, што би се народски рекло, само подмећу клипове. Због тога позив свим Србима да се уздрже од негативних коментара према својој браћи ма где та браћа живела. Никад није било лако бити и опстати Србин а то видимо и дан данас. Ипак смо опстали па не дозволимо да нам свакакви уљези бацају прашину у очи.

Изроди и провокатори ће, наравно, наставити да провоцирају. Ако им већ морате узвратити онда се бар уздржите критика према својој браћи јер то што неки људи овде пишу негативности о ''овим или оним Србима'' није мишљење 99% Срба.

Те провокаторе је најлакше поразити аргументима.

Nije na izlasku iz rata, niti sam to mislio, vec sam rekao da je na izlasku iz rata normalno da ce biti specijalnih izaslanika koji su se smenjivali do danas....
A naravno da savet bezbednosti legitimizuje specijalnog izaslanika(nemoj lupati leba ti heheh :mrgreen:)...Josje Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija odbio predlog Rusije i Kine da se to mesto ukine i skine Smit....Ima li jos glupih pitanja?
Potvrda savjeta bezbjednosti UN-a nije uslov da neko bude visoki predstavnik.

Na tebe me mrzi da trosim previse slova... Nema poente...Mislim, mogu ja da se valjam sa svnjom u njenom blatu, ali ja cu se izblatnjaviti, a svinji je lepo....Ako me razumes, bolje da ne komuniciramo, jer i to sto bi ti bilo lepo ne doosi neko poboljsanje tvom karakteru...Ne sluzi nicemu...
Izblatnjavio si se ti odavno .
Da ne bude nesporazuma, tvoj tata je bio dobar čovek. Šteta

Kažu UN, SAD i EU da to nije tako. Koliko se Dodik uvlačio Trampu, a ovaj ga je odjavio. Prve sankcije koje su uvedene RS-u bile su od Trampove administracije. Biden je samo nastavio pumpat.
Kad pomenu Trampa ,danas se sa Vučićem sastao Trampovo sin , razmatraju modalitete krepnjavanja Bosne.

Vi biste i veru prodali samo da vas Srbima nazivaju...Kod nas ide prvo vera, kralj i otadžbina....
Ide li i kod tebe?
Sa Dvora, od Princa naslednika lično, osuđeno je samo postojanje K. Šmita u BiH, kao i njegove odluke.

476650525_1206229057615684_6759128990353492773_n-jpg.1691128

Kako pošten narod Srpske zaštititi od Sarajeva?
Pa kako onda načelnici obje opštine RS-Sarajeva javno kažu da ih Dodik ne zanima, da ne kvare život i suživot građana koji žive, rade i sarađuju sasvim uspješno? I Ćosić i Božović. I Istočno Sarajevo i Istočna Ilidža ne žele da se išta mijenja, srećni s nama :)

Za početak prestanite da se pretvarate da je 1993. godina i krenite da razmišljate svojom glavom.
Ma evo bolan, kad mu ovo kaže jedan borac za Republiku Srpsku, ima dileme kakav je? :) Ah, da, tri puta im je pokazivao srednji prst, tim svojim borcima :(
I ne, ne izmišljam, ima i video, svako može vidjeti.

2025-03-11 22_24_12-Window.png

Pa kako onda načelnici obje opštine RS-Sarajeva javno kažu da ih Dodik ne zanima, da ne kvare život i suživot građana koji žive, rade i sarađuju sasvim uspješno? I Ćosić i Božović. I Istočno Sarajevo i Istočna Ilidža ne žele da se išta mijenja, srećni s nama :)
Stranačka politika im je važnija od nacionalne, očigledno.
Ako njima ne smeta činjenica da Tužilaštvo BiH tuži a sipa hapsi vojvodu Slavka Aleksića, zbog negovanja uspomena na antifašistički i antikomunistički pokret iz 2.s.r. onda su loni zanemarili prava i slobodu srpskog naroda. A saradnju i suživot shvataju onako kako muslimanima odgovara.

Stranačka politika im je važnija od nacionalne, očigledno.
Ako njima ne smeta činjenica da Tužilaštvo BiH tuži a sipa hapsi vojvodu Slavka Aleksića, zbog negovanja uspomena na antifašistički i antikomunistički pokret iz 2.s.r. onda su loni zanemarili prava i slobodu srpskog naroda. A saradnju i suživot shvataju onako kako muslimanima odgovara.
Njima je bitniji pun trbuh kvalitetne hrane njihove djece i njih samih, sigurna primanja su im bitna, mir im je bitan. Rat može željeti samo onaj ko hoće da se obogati nečasno. Tačka.

Njima je bitniji pun trbuh kvalitetne hrane njihove djece i njih samih, sigurna primanja su im bitna, mir im je bitan. Rat može željeti samo onaj ko hoće da se obogati nečasno. Tačka.
Pa rat želi Sarajevo, naravno, ako će neko drugi ga voditi umesto muslimana, budući da oni sami smeju samo galame iz maglovite kotline.

Pazi ti narativa. Srpska donese političku odluku, iz Sarajeva se govori o ratu. I optužuje se Dodik da želi rat. Kao da im je Vučić učitelj.
Pa nemojte da spominjete rat i da preduzimate ratne radnje, i nema rata. Donosite i vi političke odluke, kao i Dodik.

Ma evo bolan, kad mu ovo kaže jedan borac za Republiku Srpsku, ima dileme kakav je? :) Ah, da, tri puta im je pokazivao srednji prst, tim svojim borcima :(
I ne, ne izmišljam, ima i video, svako može vidjeti.

Pogledajte prilog 1696142

Kažem ja lepo da je isti kao i Vučić, samo sa sruge strane Drine.
Imam kolegu iz Zvornika, pobegao da ga ne gleda.

Pa rat želi Sarajevo, naravno, ako će neko drugi ga voditi umesto muslimana, budući da oni sami smeju samo galame iz maglovite kotline.

Pazi ti narativa. Srpska donese političku odluku, iz Sarajeva se govori o ratu. I optužuje se Dodik da želi rat. Kao da im je Vučić učitelj.
Pa nemojte da spominjete rat i da preduzimate ratne radnje, i nema rata. Donosite i vi političke odluke, kao i Dodik.
Mogu ti do jutra kačiti dokaze da većina Srba iz Republike Srpske misli pametno, razumno :)
Šta je sa njom, koju ćeš manu njoj naći?

2025-03-11 22_31_09-Window.png

Back