Politički progon Srba u BiH, jedini koji nemaju imunitet

Pa i šume u Federaciji su državna imovina, gdje je problem?

Па када није проблем што их сада проглашава нелегалан суд, шта се чекало три деценије? Чије је то било 30 година, онако стајало ничије док се они у суду нису сјетили?
Још треба сачекати да тај суд донесе одлуку о укидању Републике Српске, и онда неће бити никаквог проблема.

Šta vam onda teško da pustite Dodika niz vodu i nadjete nekog normalnog?
Nisu svi pobegli za Nemacku.
Ja ne živim u RS, pa ne mogu da govorim u njihovo ime. Da se ja pitam, Dodika ne bih pustio zbog besomučne hajke koja se protiv nejga vodi u Bošnjakistanu. Sa Vučićem kad on provlači nekog kroz toplog zeca, bukvalno vode mrtvu trku.

Па када није проблем што их сада проглашава нелегалан суд, шта се чекало три деценије? Чије је то било 30 година, онако стајало ничије док се они у суду нису сјетили?
Још треба сачекати да тај суд донесе одлуку о укидању Републике Српске, и онда неће бити никаквог проблема.
Onda će biti "Šta je ba problem, ukinuta je i Federacija?". :rotf:

Kako ti ne kontaš da ovo nije vrtić, da ovo nije hoću-neću. Nema, mora se, šta nam je-tu nam je, potpisali :D
Ima opcija ako ti se gadi život u takvoj državi-odeš daleko.
To što je potpisano 95 i sad nema veze jedno sa drugim.
Je li BiH osvojila neku teritoriju 92-95 pa se osjećate da živiti u okupiranoj zemlji? Republika Srpska je DIO Bosne i Hercegovine i to će ostati taman se popeo na vlastite trepavice i hodao na njima :D
Bila je i BiH u SFRJ preko 70 godina. Pa šta bi?
Svidelo se tebi to ili ne, blíží ti musliman iz Sarajeva od mene iz Timocke krajne.

Dok ne smenite kriminalce na vlasti koji raspaljuju mrznju neće vam biti bolje. Dok ne nadjete bolje kandidate bar prestanite da slepo pratite ove i skacete na svaki njihov mig.

Odluke suda BiH nisu protiv svih Srba već samo protiv pojedinih iako se oni trude da to predstave drugačije.
Prvo taj tzv sud ne postoji u Ustavu BiH. Ali hajde sad to da zanemarimo. Da zanemarimo i to da nigdje na svijetu ne postoji sud koji je sam sebi prvostepeni i drugostepeni. Da oni Dodiku sude zbog kriminala i korupcije u redu. Ne. Sude mu zbog nepoštovanja tzv visokog predstavnika. Najobičnijeg kolonijalnog upravnika.
Pustili bi niz vodu legalno i legitimno izabranog predsjednika. Ma šta mislio neko o njemu. I to bi bio opasan presedan.

Svidelo se tebi to ili ne, blíží ti musliman iz Sarajeva od mene iz Timocke krajne.

Dok ne smenite kriminalce na vlasti koji raspaljuju mrznju neće vam biti bolje. Dok ne nadjete bolje kandidate bar prestanite da slepo pratite ove i skacete na svaki njihov mig.

Odluke suda BiH nisu protiv svih Srba već samo protiv pojedinih iako se oni trude da to predstave drugačije.
Ne postojio sud BiH.To je sud "visokog predstavnika"

Njima je bitniji pun trbuh kvalitetne hrane njihove djece i njih samih, sigurna primanja su im bitna, mir im je bitan. Rat može željeti samo onaj ko hoće da se obogati nečasno. Tačka.
Ко уопште спомиње рат, сем Раме, Зукана и још неких организација у Федерацији? Додуше Рамо нам се нешто ућутио, "осто Паја без јаја"? ;)

Mogu ti do jutra kačiti dokaze da većina Srba iz Republike Srpske misli pametno, razumno :)
Šta je sa njom, koju ćeš manu njoj naći?

Pogledajte prilog 1696147
Она је сасвим ок, само што не зна да ли је пошла или дошла. ;) Односно није за политику, превише је наивна.

Kako ti ne kontaš da ovo nije vrtić, da ovo nije hoću-neću. Nema, mora se, šta nam je-tu nam je, potpisali :D
Ima opcija ako ti se gadi život u takvoj državi-odeš daleko.
Тако је, слажем се, потписали су ДМС и зашто у Сарајеву пјене кад се спомене враћање на првобитно поставке Дејтона?;)

Odluke suda BiH su napad na srpske institucije jer su napadnuti predsjednik skupštine i vlade kao i republike.

Prestani da valjaš gluposti. Kada ti neko napadne skupštinu i parlament kao da ti je napao narod koji oni predstavljaju.

Da nađemo i druge poslanike i drugog predsjednika vlade i skupštine?

Svi su oni optuženi pred tužilaštvom i to je sada direktan i frontalan napad na Srbe jer im se napada parlament.
Sutra će i svi poslanici biti optuženi.

Ja ne živim u RS, pa ne mogu da govorim u njihovo ime. Da se ja pitam, Dodika ne bih pustio zbog besomučne hajke koja se protiv nejga vodi u Bošnjakistanu. Sa Vučićem kad on provlači nekog kroz toplog zeca, bukvalno vode mrtvu trku.
Nije u pitanju Dodik, oni to tako lažu i lažno predstavljaju. Optužena je cijela vlast u Republici Srpskoj, predsjednik vlade i skupštine, to je napad na institucije, na narod.

Back