Политички мотиви убиства Ђинђића нису још разјашњени!

misoni:
С обзиром како су опљачкани,понижени и уназађени,само је требао неки генерал са ауторитетом.Ми од '99. немамо политичаре већ само идиоте који не раде за државу и народ,већ само за себе.И имамо овце које иду на гласање и верују у оне за које гласају,и још при том кад немају кинте у џепу,мисле да су интелектуалци!:shock:

Ma da, zato smo prije '99te imali sjajne politicare, generale, ekonomiste...

Atreid:
Ma da, zato smo prije '99te imali sjajne politicare, generale, ekonomiste...
Нисмо их омали одавно,али објасни ми с обзиром на побољшање економске ситуације,како то да се појављују све гори и неспособнији?:lol:

misoni:
Нисмо их омали одавно,али објасни ми с обзиром на побољшање економске ситуације,како то да се појављују све гори и неспособнији?:lol:
Sam priznaješ da je ekonomska situacija poboljšana, a posle kažeš da vladaju gori i nesposobniji. Kako sad to? Doduše sad zaista imamo šansu da dobijemo gore, no, možda se to i promeni u poslednjem trenutku.

nesha taxista:
Sam priznaješ da je ekonomska situacija poboljšana, a posle kažeš da vladaju gori i nesposobniji. Kako sad to? Doduše sad zaista imamo šansu da dobijemo gore, no, možda se to i promeni u poslednjem trenutku.
Иронија,Нешо.Ја не видим бољитак.Ко не разуме,да појасним.:roll:

nesha taxista:
Ne vidiš boljitak od '99?! Inflacija, BDP, devizne rezerve, robna razmena, kako to sve stoji?
A ni sirene nešto ne čujem u zadnje vreme, da se nisu pokvarile?

Inflacija ok to je tada bio jedan od sistema pljackanja sada su smislili nove.
Devizne rezerve? Pa sve su prodali i otud devizne rezerve.Time se ne bi bas dicio.
Robna razmena? Koja razmena?Pa sto se robne razmene tice debelo smo u minusu.Uvozimo sve i svasta a izvozimo skoro nista.
Sto se sirena tice nema potreba za istim kada sada sve predajemo mirnim putem mada ne kazem ni da je onaj sistem bio dobar rat pa predaja.

Lacibg:
А не ! :lol: Веруовић и не зна законе физике :lol: јер то што прича он и остали на лицу места је звучна халуцинација. :lol: И, ако је већ тако (одбијање, ехо, звука), зашто онда не тврде да су била 4 хица ? Ако је "реално" било 2 уз ехо би их било бар 4 ако не и више. Али 3 ? 'ебу га у здрав мозак. :lol: А он је и онако рањен и вожен у Хитну, командовао - издавао наређења обезбеђењу. Значи био је потпуно свестан.

Али, као што се бивши премијер налупетао поредећи брак и суђење, није то важно - важно је да знају ко је убио З.Ђ. Ја се сада стварно питам, да ли стварно, недвосмислено знају од чијег и којег је метка З.Ђ изгубио живот.
Šta se ti pitaš? 2 veštačenja bilo! Veruović je čuo dva ista zvuka i jedan različit i lepo je objašnjeno zašto, i ja sam ponovio na ovoj temi.
A transkripte razgovora Duće i njegovih drugara za vreme one pobune (zovi to kako hoćeš, nije me briga) objavljene onomad u ''Vremenu'' niko nije demantovao koliko znam. A tu se oni kunu u Koštunicu. Zašto?

nesha taxista:
Šta se ti pitaš? 2 veštačenja bilo! Veruović je čuo dva ista zvuka i jedan različit i lepo je objašnjeno zašto, i ja sam ponovio na ovoj temi.
A transkripte razgovora Duće i njegovih drugara za vreme one pobune (zovi to kako hoćeš, nije me briga) objavljene onomad u ''Vremenu'' niko nije demantovao koliko znam. A tu se oni kunu u Koštunicu. Zašto?

To je jasno valjda.......

Atreid:
Kostunica: - Doktori strajkuju u bijelim mantilima, specijalci sa oruzjem.
Rečenica koja je iz Koštuničine izjave izvučena iz konteksta i malo prerađena, ali i takva ne dokazuje ono što mu se prišiva. Svako ko ume da misli svojom glavom ne vidi u toj rečenici podršku Legiji.
Ponavljam, jedini političar koga sam čuo da izuzetno hvali Legiju bio je pokojni Zoran Đinđić.

Atreid:
Inace po tada vazecem zakonu je zabranjeno strajkovanje, protestvovanje i sl. Vojsci i Policiji. Kostunica kao vrhovni komadant je tad imao ustavnu obavezu da ugusi oruzanu pobunu na teritoriji Srbije. Kako je to vec Vojska i Policija gasila oruzanu pobunu na Kosovu od UCK i na jugu Srbije.
Kako? Znaš li koja su ustavna ovlašćenja Vojske a koja Policije? Čega je Koštunica bio vrhovni komandant? Ko je u ti vreme upravljao Policijom, i zašto Policija nije reagovala? I opet, ko je hvalio Legiju?
Što se pojma "oružana pobuna" tiče, mislim da je to malko prejak pojam za ono što se zaista desilo.

Na kraju, u Meljaku su ubijeni ljudi (koji su po izjavi Dušana Mihajlovića prethodno bili uhapšeni), a da niko od meštana Meljaka nije čuo nikakvu pucnjavu, iako se vodila ogorčena borba. Pritom je na čudan način iz istog tog Meljaka zbrisao Bagzi, čovek koji je već bio hapšen zbog pokušaja atentata i na čudan način pušten, a koji je danas svedok-saradnik.

rdeki:
Rečenica koja je iz Koštuničine izjave izvučena iz konteksta i malo prerađena, ali i takva ne dokazuje ono što mu se prišiva. Svako ko ume da misli svojom glavom ne vidi u toj rečenici podršku Legiji.

Neradi se o podrsci Legiji nego podrsci ORUZANOJ POBUNI, znaci samom cinu sto su Crvene beretke digli oruzje na svoju zemlju i pocinili veleizdaju.

rdeki:
Kako? Znaš li koja su ustavna ovlašćenja Vojske a koja Policije? Čega je Koštunica bio vrhovni komandant? Ko je u ti vreme upravljao Policijom, i zašto Policija nije reagovala?

Tacno, ovo si dobro primjetio i Policija je bila u obavezi da zastiti ustavni poredak, nije ni ona reagovala, mislim da je Dule Mihajlovic i objasnjavao da Policija nema dovoljno sposobnu jedinicu koja bi se suprostavila ovima i tako nesto. Uglavnom, kad je Policija dobila sposobnu jedinicu (Zandarmeriju) koja bi se suprostavila pobunjenicima, oni su i razooruzani i raspusteni. To sveijedno ne opravdava Policiju sto nije reagovala, samo objasnjava zasto nije.

Vojska sa druge strane ima ohoho nacina da ugusi pobunu. Kostunicina ustavna obaveza i ustavna obaveza vojske jeste da stite ustavni poredak Srbije, oni to nisu uradili.

rdeki:
Što se pojma "oružana pobuna" tiče, mislim da je to malko prejak pojam za ono što se zaista desilo.

Jesul' se pobunili? - Jesu!
Jesul' to sa oruzjem izveli? - Jesu!
Mislim da to sasvim zadovoljava termin: - "oruzana pobuna".

rdeki:
Na kraju, u Meljaku su ubijeni ljudi (koji su po izjavi Dušana Mihajlovića prethodno bili uhapšeni), a da niko od meštana Meljaka nije čuo nikakvu pucnjavu, iako se vodila ogorčena borba. Pritom je na čudan način iz istog tog Meljaka zbrisao Bagzi, čovek koji je već bio hapšen zbog pokušaja atentata i na čudan način pušten, a koji je danas svedok-saradnik.

Sve ovo u Meljaku je DSS dovodio u pitanje prije onih tamo izbora, u medjuvremenu su tri godine imali BIA-u MUP, pa sto nista nisu uradili po tome. Recu ti ja, jesu, ali su dosli do zakljucka da nema tu nista u toj prici.

Atreid:
Neradi se o podrsci Legiji nego podrsci ORUZANOJ POBUNI, znaci samom cinu sto su Crvene beretke digli oruzje na svoju zemlju i pocinili veleizdaju.
Opet... u čemu se sastoji podrška?

Atreid:
Tacno, ovo si dobro primjetio i Policija je bila u obavezi da zastiti ustavni poredak, nije ni ona reagovala, mislim da je Dule Mihajlovic i objasnjavao da Policija nema dovoljno sposobnu jedinicu koja bi se suprostavila ovima i tako nesto. Uglavnom, kad je Policija dobila sposobnu jedinicu (Zandarmeriju) koja bi se suprostavila pobunjenicima, oni su i razooruzani i raspusteni. To sveijedno ne opravdava Policiju sto nije reagovala, samo objasnjava zasto nije.
Dule Mihajlović nije reagovao, Đinđić je hvalio Legiju....
Zaključak: Koštunica je kriv za to.

Atreid:
Vojska sa druge strane ima ohoho nacina da ugusi pobunu. Kostunicina ustavna obaveza i ustavna obaveza vojske jeste da stite ustavni poredak Srbije, oni to nisu uradili.
U kom momentu i na koji način vojska stupa na scenu u sličnim situacijama?
Podseti me, ko su u to vreme bili savezni ministri odbrane i policije?

Atreid:
Jesul' se pobunili? - Jesu!
Jesul' to sa oruzjem izveli? - Jesu!
Mislim da to sasvim zadovoljava termin: - "oruzana pobuna".
Da li su izašli i blokirali ulicu naoružani? Jesu.
Da li su pucali u nekoga? Nisu.
Da li su preduzeli oružanu akciju u cilju svrgavanja aktuelne vlasti? Nisu.

Atreid:
Sve ovo u Meljaku je DSS dovodio u pitanje prije onih tamo izbora, u medjuvremenu su tri godine imali BIA-u MUP, pa sto nista nisu uradili po tome. Recu ti ja, jesu, ali su dosli do zakljucka da nema tu nista u toj prici.
Baš me briga za DSS. Cela ta priča smrdi, i to je činjenica.

nesha taxista:
Ne vidiš boljitak od '99?! Inflacija, BDP, devizne rezerve, robna razmena, kako to sve stoji?
A ni sirene nešto ne čujem u zadnje vreme, da se nisu pokvarile?
Лепо је кад се расправља о политици,а о основној математици ништа.Погледај цене у Србији и земљама ЕУ 2000.-те и упореди са онима данас!Да ли су цене у Европи отишле 300%,као код нас,ако не ко нас пљачка?Питај неког од ових силних економиста да ти објасни,мени маркетиншка слика бољитка није довољна,поштујем и признајем само реалност у џепу!

Naravno da to nije razjašnjeno kada "samo" treba dokazati da je inspirator atentata na Đinđića Koštunica lično, u dogovoru sa raznoraznim vojno-policijskim institucijama. Bilo bi za Koštunicu i kompaniju jako nezgodno da se otvore neki dosijei, nešto što je strogo poverljivo. Kad-tad će Koštunicu stići zaslužena kazna za sve ono što je "učinio" za Srbiju. Nadam se da ću doživeti taj dan. Pravda je spora ali dostižna.

misoni:
Лепо је кад се расправља о политици,а о основној математици ништа.Погледај цене у Србији и земљама ЕУ 2000.-те и упореди са онима данас!Да ли су цене у Европи отишле 300%,као код нас,ако не ко нас пљачка?Питај неког од ових силних економиста да ти објасни,мени маркетиншка слика бољитка није довољна,поштујем и признајем само реалност у џепу!
Realnost je i da su računari na kojima svi mi ovo kuckamo, kao i sva tehnička roba sad mnogo dostupniji. Neke robe i usluge su zaista mnogo skuplje, ali su i plate mnogo veće.

rdeki:
Opet... u čemu se sastoji podrška?

Jesi glup ti? Nizak koeficijent inteligencije? Sta? Mislim, postavio si mi pitanje, ja sam ti dao odgovor: Kostunica: - Doktori strajkuju u bijelim mantilima, specijalci sa oruzjem. . Moze da ti se svidi ili ne svidi moj odgovor. Moze da ti nije jasan pa da mi trazis da ti pojasnim, ali ako mi trazis da ti ga ponavljam, onda ti decko imas ozbiljan problem sa samim sobom a ja ti nisam u tom slucaju adresa.

rdeki:
Dule Mihajlović nije reagovao, Đinđić je hvalio Legiju....
Zaključak: Koštunica je kriv za to.

Vec sam ti rekao da je nebitno ko ga je hvalio, rekao sam ti i da je Dule Mihajlovic isto bio u obavezi da reaguje on je to i objasnio. Kostunica nikad nije objasnio zasto nije izvrsio svoju ustavnu obavezu i zasto je podrrzao pobunjenike protiv Republike Srbije.

rdeki:
U kom momentu i na koji način vojska stupa na scenu u sličnim situacijama?

Vidi pod: UCK.

rdeki:
Podseti me, ko su u to vreme bili savezni ministri odbrane i policije?

Zasto bi te ja ista podsjecao, ako to ne znas, zasto diskutujes o ovoj temi?

rdeki:
Da li su izašli i blokirali ulicu naoružani? Jesu.

To ti je druze: - "oruzana pobuna".

rdeki:
Da li su pucali u nekoga? Nisu.

Kakve to veze ima? Ti si vec demonstrirao oruzanu silu, npr. uperio pistolj nekome u glavu. Nemoras pucati da bi to bila oruzana pubuna, u ovom primjeru oruzana prijetnja.

rdeki:
Da li su preduzeli oružanu akciju u cilju svrgavanja aktuelne vlasti? Nisu.

Da, jesu. Vidi gore sta sam ti objasnio.

rdeki:
Baš me briga za DSS. Cela ta priča smrdi, i to je činjenica.

Tebi moze da smrdi sta hoce, ali JSO = UCK, obe su istu stvar uradile.

nesha taxista:
Realnost je i da su računari na kojima svi mi ovo kuckamo, kao i sva tehnička roba sad mnogo dostupniji. Neke robe i usluge su zaista mnogo skuplje, ali su i plate mnogo veće.
Реалност са рачунарима је да су напредовали у технолошком смислу,и вишеструко појефтинили.Тако да они имају мало везе са мојом причом,а поготово са покојним премијером.

misoni:
Реалност са рачунарима је да су напредовали у технолошком смислу,и вишеструко појефтинили.Тако да они имају мало везе са мојом причом,а поготово са покојним премијером.
Napisao sam da je tehnika dostupnija, ne obavezno i jeftinija, ali kad su plate mnogo veće, lakše si priuštiš. A možeš i na kredit, što pre 7 godina je bio samo san.

Back