Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SanjajTreba nekako vratiti Beograd i Niš pod SNS dominaciju. Videćemo na izborima.
2028. bice sigurne i dominantne pobedeTreba nekako vratiti Beograd i Niš pod SNS dominaciju. Videćemo na izborima.
Zato ga i blokirajuRealno džabe sad i besplatan prevoz kad je blokiran.
To onako odokativno2028. bice sigurne i dominantne pobede
Zato ga i blokiraju
Gde je grad Niš bacio 371 000 jevara?
Idem da ih tražim. Ako ih nađem, odneću ih vlasniku (gradu Nišu).
Cenim, poštenom nalazaču sledi nagrada? Uobičajenih... 15%? Šta, 5%?. Dobro, ajd se nađemo na sredinu, 12,5%. Šta b'e to nije sredina? Š'a ti znaš, ti si ćaci, neste školuvali. Znači može? Daj ruku.
Dobro, da vidimo, 12,5%, to mu dođe... kolko, 49 500, da zaokružimo na 50 000., nemam sitno petstotku da ti vratim... Opet ovaj, nije tolko? Ab'e, 'el si išo ti u školu? Na veliki odmor si išo? Pa dobro, i to je nešto. Čudi me da se nismo sreli, i ja sam bio redovan na taj predmet. Ajde, vadi 50 iljadarke, a brat vodi na pljesku. Gurmansku? Može, će se racepimo od jedenje. Šta, i sendvič? Ma može i to, ajde, kad je beg bio cicija.
Ко је потписао Фактуре,Уговор?
Treba nekako vratiti Beograd i Niš pod SNS dominaciju. Videćemo na izborima.
Zadrži za sebe, tj ako ih budeš našao.Gde je grad Niš bacio 371 000 jevara?
Idem da ih tražim. Ako ih nađem, odneću ih vlasniku (gradu Nišu).
Cenim, poštenom nalazaču sledi nagrada? Uobičajenih... 15%? Šta, 5%?. Dobro, ajd se nađemo na sredinu, 12,5%. Šta b'e to nije sredina? Š'a ti znaš, ti si ćaci, neste školuvali. Znači može? Daj ruku.
Dobro, da vidimo, 12,5%, to mu dođe... kolko, 49 500, da zaokružimo na 50 000., nemam sitno petstotku da ti vratim... Opet ovaj, nije tolko? Ab'e, 'el si išo ti u školu? Na veliki odmor si išo? Pa dobro, i to je nešto. Čudi me da se nismo sreli, i ja sam bio redovan na taj predmet. Ajde, vadi 50 iljadarke, a brat vodi na pljesku. Gurmansku? Može, će se racepimo od jedenje. Šta, i sendvič? Ma može i to, ajde, kad je beg bio cicija.
Odlicno a sad ta logika da se promovise u celoj Evropi, da ne bude samo kod nas dzabeA inače što se tiče ovog pa naravno da ne vidim ništa loše u tome da ljudi imaju besplatan gradski prevoz, mislim ako imaju Beograđani zašto ne bi imale i Nišlije (gde je verujem to dosta jeftinije i manje zahtevan poduhvat).
Neću, ja sam pošteni Aljbanac... ovaj, naljazač (na tuljumbe i bakljave).Zadrži za sebe, tj ako ih budeš našao.