U Nišu besplatan javni prevoz

Gde je grad Niš bacio 371 000 jevara?
Idem da ih tražim. Ako ih nađem, odneću ih vlasniku (gradu Nišu).
Cenim, poštenom nalazaču sledi nagrada? Uobičajenih... 15%? Šta, 5%?. Dobro, ajd se nađemo na sredinu, 12,5%. Šta b'e to nije sredina? Š'a ti znaš, ti si ćaci, neste školuvali. Znači može? Daj ruku.
Dobro, da vidimo, 12,5%, to mu dođe... kolko, 49 500, da zaokružimo na 50 000., nemam sitno petstotku da ti vratim... Opet ovaj, nije tolko? Ab'e, 'el si išo ti u školu? Na veliki odmor si išo? Pa dobro, i to je nešto. Čudi me da se nismo sreli, i ja sam bio redovan na taj predmet. Ajde, vadi 50 iljadarke, a brat vodi na pljesku. Gurmansku? Može, će se racepimo od jedenje. Šta, i sendvič? Ma može i to, ajde, kad je beg bio cicija.

Idem da ih tražim. Ako ih nađem, odneću ih vlasniku (gradu Nišu).
Cenim, poštenom nalazaču sledi nagrada? Uobičajenih... 15%? Šta, 5%?. Dobro, ajd se nađemo na sredinu, 12,5%. Šta b'e to nije sredina? Š'a ti znaš, ti si ćaci, neste školuvali. Znači može? Daj ruku.
Dobro, da vidimo, 12,5%, to mu dođe... kolko, 49 500, da zaokružimo na 50 000., nemam sitno petstotku da ti vratim... Opet ovaj, nije tolko? Ab'e, 'el si išo ti u školu? Na veliki odmor si išo? Pa dobro, i to je nešto. Čudi me da se nismo sreli, i ja sam bio redovan na taj predmet. Ajde, vadi 50 iljadarke, a brat vodi na pljesku. Gurmansku? Može, će se racepimo od jedenje. Šta, i sendvič? Ma može i to, ajde, kad je beg bio cicija.

Znam vlasnika licno :mrgreen: ne trazim procenat :lol:

Nibus ipak merka Nis, i tesko ce to opstati , jer oni proizvode i imaju jako male troskove za velike prihode koje prave i mogu da budu SNS glupaci,k opet ce imati profit da drze ceo nis i okolinu , a najaci su i u Srbiji , na duze staze..
Moze da se pojavi siptar i dodje sa 190 autobusa kao sto se desilo prosle godine...ali nis ekspres ce izdrzati udar i samo ga niskim troskovima odrzvanja jesti polako ...a nema uopste niske cene, uvek ima cenu 8,7e BG NIS minimum..

Treba nekako vratiti Beograd i Niš pod SNS dominaciju. Videćemo na izborima.

Pa realno Beograd nikad nije bio pod SNS dominacijom niti je Vučić ikad bio naročito popularan u Beogradu (ono nije bio ni 2015-te a kamoli sad) i jednostavno ne postoji način da Vučić ubedi većinu Beograda da glasaju za njega i njegovu kamarilu, a što se tiče Niša iskreno ne poznajem baš najbolje tamošnje lokalne prilike da bi sad mogao previše nešto da komentarišem ali sudeći po onom dočeku sa jajima i na osnovu komentara nekih Nišlija rekao bi da ni tamo nisu baš nešto omiljeni.

A inače što se tiče ovog pa naravno da ne vidim ništa loše u tome da ljudi imaju besplatan gradski prevoz, mislim ako imaju Beograđani zašto ne bi imale i Nišlije (gde je verujem to dosta jeftinije i manje zahtevan poduhvat).

Sta Beograd nije video SNS....a da....parking garaze, servis, razne muvacine po opstinama koje su odgozgo , iz skiupstine grada, sve to nista SNS , nego tata od perice...

I sad je onom bravurom Milice kamilice otisao pod dominaciju SNS...
Navukose sve pljuvacinom Marinike, i ljuljanjem onih nada da je na kraju dominantan SNS.
jok SPS roka po BG

Idem da ih tražim
. Ako ih nađem, odneću ih vlasniku (gradu Nišu).
Zadrži za sebe, tj ako ih budeš našao.

Back