Politička situacija u SAD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To bi bilo isto kao kada bi napisao da su suterenisti komunjare.
Što svakako nije tačno.
A šta ti misliš da je Šešeljev hleb za 3 dinara?
Pazi kad su radikali uvek bili parije komunizma bez svake sumnje.

Ko ti glasa za radikale? Ljudi poput Rolja Tomazija i sličnih...
Tvoj Zapad Todorović glasa za DS ili LDP, a gubitnici tranzicije za Šešelja, tako je bilo od 2003.god kada su radikali dobili prvi put ozbiljnije biračko telo.
Znači svi oni koji nisu bili zadovoljno privatizacija uglavnom.

A šta ti misliš da je Šešeljev hleb za 3 dinara?
Pazi kad su radikali uvek bili parije komunizma bez svake sumnje.

Ko ti glasa za radikale? Ljudi poput Rolja Tomazija i sličnih...
Tvoj Zapad Todorović glasa za DS ili LDP, a gubitnici tranzicije za Šešelja, tako je bilo od 2003.god kada su radikali dobili prvi put ozbiljnije biračko telo.
Znači svi oni koji nisu bili zadovoljno privatizacija uglavnom.
Radikalno nije više samo levo , tj odavno nije.
Imaš radikalnu levicu i desnicu.
Imas i Trampa koji ludački čuva berzu i gaji Maga prosjački kult kako bi ukrao još jedan mandat.
Posle glumi socijalistu i podržava čekove od 2000dolara...
Pritom završava mandat gde je i započeo kampanju - zid.

Није неко изненађење. Због чега би Пенс пристао да буде запамћен као Јуда Искариот ове... епизоде?
Nekako deluje previše skromno taj Pens. Moguće je čak da je više vođen moralom tako meni deluje...
Mislim da nema neke političke ambicije koliko sam njega pratio, ali moguće je da grešim.

A Demokrate svaku priliku kapitalizuju da daju gol za razliku od Republikanaca i MAGE koji su prilično smotani i nemaju Medije.

Nekako deluje previše skromno taj Pens. Moguće je čak da je više vođen moralom tako meni deluje...
Mislim da nema neke političke ambicije koliko sam njega pratio, ali moguće je da grešim.

A Demokrate svaku priliku kapitalizuju da daju gol za razliku od Republikanaca i MAGE koji su prilično smotani i nemaju Medije.
Sada su smotani kada nisu uspeli ono što ste zamislili...zanimljivo koliko brzo odustajete od svoje vojske.

Пенс је... у ствари не знам, анонимус у суштини.

Трамп га је, рекло би се, одабрао да му не смета, а да истовремено подиђе тој некој Средњој Америци којој Пенс без сумње припада али Менхетенски Јебaч Трамп опет сасвим сигурно не. Још једном сенке Буша ср. и Квејла.

Ја поштујем човека који је веран. Ништа лакше него данас окренути леђа Трампу. Пенс је без сумње добио много непристојних понуда ових дана, али их је за сад све искулирао.

Мартин Борман би можда маја '45 рекао "знате, ја сам одувек био комуниста, морамо зауставити овог нечовека Хитлера" да је добио чврсте гаранције и примамљиве понуде, али му нико није понудио ништа.

Pence keeps faith.

Da , ali opet sve zavisi od vlasti, institucija.
Hoće li smiriti te budale desnog sektora ili će izbiti rat izmedju dve gomile napaljenih.
Nešto što Tonole priželjkuje. 😵
Ja mislim da će se oni stalno negde makljati ko navijači Zvezde i Partizana pred svaku utakmicu. Bitno je samo da bude lokalizovano i ne toliko masovno. I naravno da se odustane od juriša na institucije i skupštine.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back