- Poruka
- 41.996
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ga opet..
Rekoh prvo da srede svoje dvorište.
Zanimljivo je da vi demokrate nazivate komunistima a onda kukate kako će komunjarsku zemljeu da bombarduju upravo demosi.
Hahaha cepanje.mp3
To bi bilo isto kao kada bi napisao da su suterenisti komunjare.Pa Demokrate jačaju Državu i naročito ulogu Države u ekonomiji , a to je za libertarijance komunizam.
Pa Tramp je propagirao protekcionizam i carine. To je isto država u ekonomiji. Sa druge strane demokrate olabave carine.Pa Demokrate jačaju Državu i naročito ulogu Države u ekonomiji , a to je za libertarijance komunizam.
A šta ti misliš da je Šešeljev hleb za 3 dinara?To bi bilo isto kao kada bi napisao da su suterenisti komunjare.
Što svakako nije tačno.
Radikalno nije više samo levo , tj odavno nije.A šta ti misliš da je Šešeljev hleb za 3 dinara?
Pazi kad su radikali uvek bili parije komunizma bez svake sumnje.
Ko ti glasa za radikale? Ljudi poput Rolja Tomazija i sličnih...
Tvoj Zapad Todorović glasa za DS ili LDP, a gubitnici tranzicije za Šešelja, tako je bilo od 2003.god kada su radikali dobili prvi put ozbiljnije biračko telo.
Znači svi oni koji nisu bili zadovoljno privatizacija uglavnom.
Nekako deluje previše skromno taj Pens. Moguće je čak da je više vođen moralom tako meni deluje...Није неко изненађење. Због чега би Пенс пристао да буде запамћен као Јуда Искариот ове... епизоде?
Carine su ti suverenizam, a jednake carine nisu ništa problematično čak već samo fer tretman što je u principu Tramp i tražio.Pa Tramp je propagirao protekcionizam i carine. To je isto država u ekonomiji. Sa druge strane demokrate olabave carine.
Sada su smotani kada nisu uspeli ono što ste zamislili...zanimljivo koliko brzo odustajete od svoje vojske.Nekako deluje previše skromno taj Pens. Moguće je čak da je više vođen moralom tako meni deluje...
Mislim da nema neke političke ambicije koliko sam njega pratio, ali moguće je da grešim.
A Demokrate svaku priliku kapitalizuju da daju gol za razliku od Republikanaca i MAGE koji su prilično smotani i nemaju Medije.
Nekako deluje previše skromno taj Pens. Moguće je čak da je više vođen moralom tako meni deluje...
Mislim da nema neke političke ambicije koliko sam njega pratio, ali moguće je da grešim.
A Demokrate svaku priliku kapitalizuju da daju gol za razliku od Republikanaca i MAGE koji su prilično smotani i nemaju Medije.
Da , ali opet sve zavisi od vlasti, institucija.
I nema zahvalnosti.Rekoh prvo da srede svoje dvorište.
Zanimljivo je da vi demokrate nazivate komunistima a onda kukate kako će komunjarsku zemljeu da bombarduju upravo demosi.
Hahaha cepanje.mp3
Ja mislim da će se oni stalno negde makljati ko navijači Zvezde i Partizana pred svaku utakmicu. Bitno je samo da bude lokalizovano i ne toliko masovno. I naravno da se odustane od juriša na institucije i skupštine.Da , ali opet sve zavisi od vlasti, institucija.
Hoće li smiriti te budale desnog sektora ili će izbiti rat izmedju dve gomile napaljenih.
Nešto što Tonole priželjkuje.![]()
Trump je bukvalno sam i nema nikog ko ga ozbiljnije podržava.Sada su smotani kada nisu uspeli ono što ste zamislili...zanimljivo koliko brzo odustajete od svoje vojske.
Proud Boys će tek dobijati na snazi to je sigurno.Da , ali opet sve zavisi od vlasti, institucija.
Hoće li smiriti te budale desnog sektora ili će izbiti rat izmedju dve gomile napaljenih.
Nešto što Tonole priželjkuje.![]()