Politička situacija u SAD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rekoh prvo da srede svoje dvorište.
Zanimljivo je da vi demokrate nazivate komunistima a onda kukate kako će komunjarsku zemljeu da bombarduju upravo demosi.
Hahaha cepanje.mp3
Ovo je suština. U spoljnoj politici ispada da su demokrate bile veći antikomunisti. Demokrate su ratovale protiv Vijetnama, SRJ, Libije i Sirije. Sve poprilično levičarske zemlje. A onda dodje Tramp i igra se sa Kim Džong Unom pred kamerama.

Da

@Smorisha daj nam tvit od probisveta gde je tvrdio da je još Hugo Čavez hakovao mašine za brojanje glasova i programirao pobedu Bajdena.
Nemoj da se praviš sada lud , to vas držalo u deluziji par meseci.
Ima dosta takvih tvrdnji gde su tvrdili da Kinezi ili Venecuelanci utiču na izbore i da su serveri u Nemačkoj ili Italiji itd.
Pandan Russia Collusion pričama.

Ovo je suština. U spoljnoj politici ispada da su demokrate bile veći antikomunisti. Demokrate su ratovale protiv Vijetnama, SRJ, Libije i Sirije. Sve poprilično levičarske zemlje. A onda dodje Tramp i igra se sa Kim Džong Unom pred kamerama.
Da, suterenisti su mahom komunisti i republikanci.
I zlotvor Tito je imao solidan odnos sa republikancima Amerike..

Једини од тих примера који има било какве везе са комунизмом и хладноратовским сукобом је Вијетнам, рат који је окончан неуспехом.

За банкрот совјетске државе и идеје главне заслуге - ван унутрашњег трулежа који је неминован сваком левичарењу - носи Реган, а не ЛБЏ-ејево зајебавање по Вијетнаму.

JBt koliko termina, qanon, proud Bois, Maga...pcke matere.

Zar nije lakše da sve nazovete jednim imenom kao kod levog sektora, Antifa.
Pa imate i vi BLM, ne samo Antifu i imate još svašta nekakve pokrete poput onih feminističkih #MeToo i šta već sve.

Proud Boys su ti po meni odgovor na progresivni kulturni marksizam i pokušaj muškaraca da više utiču na kulturu u USA.
Biće prozivani fašistima iako su u suštini prihvatili libertarijansku ideologiju.
Oni su ti nekakvi libertarijanski nacionalisti po mom mišljenju. Dosta ih gotivim i prilično su moji po ideologiji.:ok::lol:
Neguju šmek nekakvih motoklubova i momačkih bratstava. U suštini oni su ti pandan feministkinjama i promovišu muški mačoizam i samo su momci koji piju pivo i razgovaraju.
Nisu kao tvoja Antifa koja želi da podigne revoluciju i uništi kapitalizam. Proud Boys samo piju pivo i razgovaraju u kafani u suštini.
Idu i da se tuku kao navijači to da, ali s obzirom šta su Antife i BLM napravili imaju pun legitimitet i to isti onaj koji zahteva Antifa, a to je da se nacistima treba supotstaviti na ulici. Samo što to Antifa ne radi već je Antifa nacistička po meni, a Proud Boys radi njen posao u suštini.

A i po US Constitution Proud Boys ne samo da imaju pravo da postoje već imaju pravo i da budu milicija i da nose oružje i to ORGANIZOVANO.;)

MAGE su obični ljudi opčinjeni Trampom, ne znam koliko pratiš TW, ali sada kukaju dosta za Trampom i nose njegove slike u profilnim.:lol:

Qanon su psihotični teoretičari zavera...

Pa imate i vi BLM, ne samo Antifu i imate još svašta nekakve pokrete poput onih feminističkih #MeToo i šta već sve.

Proud Boys su ti po meni odgovor na progresivni kulturni marksizam i pokušaj muškaraca da više utiču na kulturu u USA.
Biće prozivani fašistima iako su u suštini prihvatili libertarijansku ideologiju.
Oni su ti nekakvi libertarijanski nacionalisti po mom mišljenju. Dosta ih gotivim i prilično su moji po ideologiji.:ok::lol:
Neguju šmek nekakvih motoklubova i momačkih bratstava. U suštini oni su ti pandan feministkinjama i promovišu muški mačoizam i samo su momci koji piju pivo i razgovaraju.
Nisu kao tvoja Antifa koja želi da podigne revoluciju i uništi kapitalizam. Proud Boys samo piju pivo i razgovaraju u kafani u suštini.
Idu i da se tuku kao navijači to da, ali s obzirom šta su Antife i BLM napravili imaju pun legitimitet i to isti onaj koji zahteva Antifa, a to je da se nacistima treba supotstaviti na ulici. Samo što to Antifa ne radi već je Antifa nacistička po meni, a Proud Boys radi njen posao u suštini.

A i po US Constitution Proud Boys ne samo da imaju pravo da postoje već imaju pravo i da budu milicija i da nose oružje i to ORGANIZOVANO.;)

MAGE su obični ljudi opčinjeni Trampom, ne znam koliko pratiš TW, ali sada kukaju dosta za Trampom i nose njegove slike u profilnim.:lol:

A kaži ti nama kako da se napravi konflikt izmedju ponosnih momcica i Mage 👌

Ti si Proud Boys a baš takos je klasični Qanon.

Svakako prihvatljiviji su mi Proud Boys.

Qanon u svemu nadje urotu.

Ti si Proud Boys a baš takos je klasični Qanon.

Svakako prihvatljiviji su mi Proud Boys.

Qanon u svemu nadje urotu.
Znaš kako Proud Boys ti kažu nešto tipa: "Mi smo Zapadni Šovinisti i smatramo da je Zapad najbolji i da je Amerika najbolja zemlja na svetu i odbijamo da se izvinjavamo što je Amerika izgradila ceo moderan svet i celu modernu civilizaciju".

Eto to ti je njihova ideologija i ja tu ne mogu da nađem ništa problematično jer isto mislim u suštini da je USA izgradila celu modernu civlizaciju i da su sve one Critical Race Theory i priče o institucionalnom rasizmu i sva progresivna levičarska ludila čista glupost.

Ja ne znam da li će ispod tih Proud Boys isplivati KKK te zbog toga ih ne bih ozbiljnije podržavao, ali po ovome što pričaju zvanično ne mogu da se ne složim.

Čak mislim da je takva priča PREKO POTREBNA sada u USA:

A kaži ti nama kako da se napravi konflikt izmedju ponosnih momcica i Mage 👌
Pa ja mislim da tu i postoji neki konflikt.

Većinom MAGE verovatno nisu za te akcije tipa provale u Kongres i tuču sa antifom.

Proud Boys jesu.

Qanon samo širi teorije urote po internetu. Verovatno su i neki od njih za nasilje ali se isto ipak razlikuju od Proud Boys jer ovi nisu zaverolozi toliki.

Ujedinjuje ih sve Tramp.

Pa ja mislim da tu i postoji neki konflikt.

Većinom MAGE verovatno nisu za te akcije tipa provale u Kongres i tuču sa antifom.

Proud Boys jesu.

Qanon samo širi teorije urote po internetu. Verovatno su i neki od njih za nasilje ali se isto ipak razlikuju od Proud Boys jer ovi nisu zaverolozi toliki.

Ujedinjuje ih sve Tramp.
Nemaju oni političko mišljenje o upadu u Kongres. Ako su upradali, to su uradili jer im je Tramp naredio.

Proud Boys podsecaju na bandu.
Uglavnom primaju muskarce, obavljaju grupne aktivnosti, postoje testovi koji pokazuju lojalnost, tetoviraju se da iskazu pripadnost.
Mozda su im latinske bande deo inspiracije.
Pa ja ih vidim kao ove naše navijačke grupe. Medjutim iako me sve to nervira, tetovaže i kretanje u čoporu, opet me to manje nervira od Qanona koji ispaljuje 200 teorija zavera na dan.

Pa ja ih vidim kao ove naše navijačke grupe. Medjutim iako me sve to nervira, tetovaže i kretanje u čoporu, opet me to manje nervira od Qanona koji ispaljuje 200 teorija zavera na dan.
Ovo u USA postaje sve više Cultural War i zato se ljudi ovako i organizuju sada.

A što se Qanona tiče ludi su ko struja :lol:

1610520401077.png

Qanon je korozivniji.
Proud boys su ocigledni i mogu u ponasanju varirati od muskog kluba za zezanje, do kriminalne grupe, ako se pojave takvi medju njima.

Qanon je skup prica koje se sire, menjaju, dopunjuju, razradjuju, edituju i nisu odmah prepoznatljive. Mogu biti novinski clanak, blogpost, youtube video, facebook grupa, mogu da se slepaju uz druge grupe, kao sto su antivaxeri, ljudi koji ponavljaju njihove ideje i ne moraju da znaju da su to Qanon price. Nije lako rasplesti to klupko i pokazati da su tvrdnje neistinite, posebno ako su tendenciozna tumacenja stvarnih dogadjaja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back