Politička situacija u SAD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aleks Džouns je daleko od margine. Banovali ga svuda, on napravio svoj mali jutjub i kao da mu se ništa nije desilo.

On i Gab su i pokazali kako konzervativci mogu da se bore protiv Big Tech-a. I u SAD je sve jači taj desničarski anderground.

S druge strane, likovi poput Majka Cernovića i Majla Jionopolusa su totalno u egzilu, i posle cenzure se nisu smašli.

Nije on pokrenuo nikakvu trku za svemir ,nego su SAD bile u gubitnickoj poziciji.Prvi satelit sovjetski,prvi atronaut sovjetski .Trka za Mesec je bilo pitanje ugleda nakon silnih tehnoloskih poraza
Nisam ja pristrasan nego samo objektivan,a vama kada se saspe istina u lice odmah potezete sa etiketiranjem
Inace za jedno si u pravu, trendove namecu SAD,a ovo sta se trenutno desava u SAD je trend koji je poceo devedesetih.Naime,ne postoje vise politicari starog kova koji ce preuzeti na sebe teske odluke.Od Klintona na ovamo sve su to neke karikature ,zvezde rijalitija, sa iznimkom Grma mladjeg koji je delovao prilicno retardirano bez D.Cejnija. Narocito su demokrate tragikomicne kojima samo nedostaje da ih uvrste u nominaciju pri dodeli MTV Awards.Od kada su pocetkom devedesetih gay lobi usli u politiku i medije, u politici je isplivao najveci populisticki olos.To se pre svega odnosi na ove demokrate koji nam silom namecu "vrednosti".Vhunac tog medijskog promovisanja je dodela Nobela Obami kao zlatnom decku novog talasa.
Kolika je gay populacija 1%-2%,zasto ih onda ima toliko u estabilsmentu i medijima?Cenis da je Brnabic premijerka zato sto je elokventna i krese bolju ribu od nje same ili je pozeljno da Srbija bude moderna ?Kada vam se takve stvari spomenu odmah budes proglasen belom svinjom ,rasistom sovinistom i da ne volis Kamalu Haris :( I Onda kada se sredovecni Amerikanac priseti vremena iz osamdesetih i pocetka devedesetih ,sa ovim sta mu danas demokrate namecu,pa normalno da je u stanju crvenog alarma,moi ti
Tramp je klovn,ali nije on srozao ugled stranke,nego je prag tolerancije odavno spusten, pa zato od Busa starijeg ti vise nemas pravog americkog predsednika da lici na osobu doraslu funkciju koju obavlja
Vi ste samo uspesan produkt medijske politike koja se sprovodi poslednje tri decenije,zato se przite na multi kulti njesra moi ti
Ok, slozili smo se ok moje osnovne tvrdnje, ostalo su nijanse. :ok:

Malo neobične stvari se dešavaju sada.
Vojska je valjda poslala memorandum gde podržava Bajdena kao novog predsednika, ali to nije učinjeno sa zvaničnog sajta kako mnogi kažu već sa sajta jednog vojnog instituta.

Evo punog teksta

Message from Joint Chiefs on U.S. Capitol Riot

January 12, 2021 5:19 PM
The following is the Jan. 12, 2021 message to U.S. troops from the Joint Chiefs of Staff.
MEMORANDUM FOR THE JOINT FORCE
SUBJECT: MESSAGE TO THE JOINT FORCE
The American people have trusted the Armed Forces of the United States to protect them and our Constitution for almost 250 years. As we have done throughout our history, the U.S. military will obey lawful orders from civilian leadership, support civil authorities to protect lives and property, ensure public safety in accordance with the law, and remain fully committed to protecting and defending the Constitution of the United States against all enemies, foreign and domestic.
The violent riot in Washington, D.C. on January 6, 2021 was a direct assault on the U.S. Congress, the Capitol building, and our Constitutional process. We mourn the deaths of the two Capitol policemen and others connected to these unprecedented events.
We witnessed actions inside the Capitol building that were inconsistent with the rule of law. The rights of freedom of speech and assembly do not give anyone the right to resort to violence, sedition and insurrection.
As Service Members, we must embody the values and ideals of the Nation. We support and defend the Constitution. Any act to disrupt the Constitutional process is not only against our traditions, values, and oath; it is against the law.
On January 20, 2021, in accordance with the Constitution, confirmed by the states and the courts, and certified by Congress, President-elect Biden will be inaugurated and will become our 46th Commander in Chief.
To our men and women deployed and at home, safeguarding our country-stay ready, keep your eyes on the horizon, and remain focused on the mission. We honor your continued service in defense of every American.
[signed]
Mark A. Milley
General, U.S. Army
Chairman of the Joint Chiefs of Staff
John E. Hyten
General, U.S. Air Force
Vice Chairman of the Joint Chiefs of Staff
James C. McConville
General, U.S. Army
Chief of Staff of the Army
David H. Berger
General, U.S. Marine Corps
Commandant of the Marine Corps
Michael M. Gilday
Admiral, U.S. Navy
Chief of Naval Operations
Charles Q. Brown, Jr.
General, U.S. Air Force
Chief of Staff of the Air Force
John W. Raymond
General, U.S. Space Force
Chief of Space Operations
Daniel R. Hokanson
General, U.S. Army
Chief of the National Guard Bureau
Sve je to bio samo show za poluretardirane mase ispred tv ekrana.

Koliki degenerik neko treba biti pa da stvarno pomisli da Ameri brane kongres sa pendrecima u 21 veku.

Ovo je samo jedan od “alata” koji su bili dostupni pre 10 godina.

Sto rece onaj srpski paor, narod je stoka i treba ga yebati. :)

138828719_3633075410118872_4251151885524218695_n.jpg

Trnedovi se namecu samo slabijim drustvima.

Zbog svega sto je covek napisao Amerika je danas slabija a Kina jaca nego pre 10-20-30 godina.

Isto tako, sve napisano sto se propagira u Americi i sto je razlog njihovog pada je strogo zabranjeno u Kini.

Ko je tu glup tj. pametan.
Vidi, meni je jasno da se vi ne slazete sa mnom oko procene situacije, odnosa snaga i mogucih daljih desavanja, kao i mesta Srbije u toj prici i sta je najbolje za Srbiju. To je toliko ocigledno i dosadno.

Ono sto govorim je sledece, uzmi ili ostavi, Bajden nece biti Tramp, ali nece biti ni Obama.
Imace bolju saradnju sa EU i imace drugacije odnose sa Kinom od Trampove SAD, ali ti odnosi ce i dalje biti takmicarski.

E sad, razumem da vas iritira moje pisanje, da smatrate da gresim, da zelite da mi odrzite lekciju, ali mene ne interesuje ta vrsta diskusije.
Veruj u uspon Kine, propast SAD i EU, sirenje Rusije ili sta vec verujes od toga.
Kuckam, zezam se, trolujem lude MAGA i boli me uvo da li ti mislis da ce svet propasti zbog toga.

I širio je teorije zavere kako se sve Jevreji pitaju, da drže banke i novine. To slično govore i Trampove MAGE, kako Jevreji drže medije, čak neki govore i da su im Jevreji napravili 11 septembar kako bi ratovali za njih. Nedavno sam pročitao kako pišu ispod videa o zabijanju aviona u zgrade kako su taj dan Jevreji igrali po ulicama Njujorka. Zatim kada pogledaš snimke Šarlotsvila 2017 kada idu sa onim bakljama viču Jevreji nas neće zameniti. Izašao je podatak da od kada je Tramp predsednik antisemitizam se pojačao jer ga vide kao borca protiv Soroša. Inače tu ima kontradiktornosti jer Tramp je jako blizak sa Izraelom i zet mu je Jevrejin ali to ne menja činjenicu da medju njegovim fanovima ima antisemita.
Srbi su još 1999. prvi na planeti i okolnim galaksijama razumeli gde je problem. Ali pošto smo mali i nebitni to je prošlo skoro neprimetno.
Polako ali sigurno to lagano uspevaju da razumeju i Ameri....a oni nisu ni mali ni nebitni.

Vidi, meni je jasno da se vi ne slazete sa mnom oko procene situacije, odnosa snaga i mogucih daljih desavanja, kao i mesta Srbije u toj prici i sta je najbolje za Srbiju. To je toliko ocigledno i dosadno.

Ono sto govorim je sledece, uzmi ili ostavi, Bajden nece biti Tramp, ali nece biti ni Obama.
Imace bolju saradnju sa EU i imace drugacije odnose sa Kinom od Trampove SAD, ali ti odnosi ce i dalje biti takmicarski.

E sad, razumem da vas iritira moje pisanje, da smatrate da gresim, da zelite da mi odrzite lekciju, ali mene ne interesuje ta vrsta diskusije.
Veruj u uspon Kine, propast SAD i EU, sirenje Rusije ili sta vec verujes od toga.
Kuckam, zezam se, trolujem lude MAGA i boli me uvo da li ti mislis da ce svet propasti zbog toga.
Ja pisem cinjenice a ne zelje.
Isto tako me zalosti a ne raduje propadanje Amerike.
Tek ce EU da propadne kad bude morala da plati racun svih tih trgovinskih razmirica sa Amerikom i Kinom posle VB.
Svaciji novcanik je i bice najbolji pokazatelj stanja u svetu.

btw. Ne iritira me ni tvoje ni nicije pisanje na temi. Zapravo mi dodje kao izvor CNN vesti a da ne moram da gledam onu dvojicu furundzija Kupera i Lemona. :)

Gen. Mekenzi je bolji od Gen. Perisica, Kadijevica, Adzica i gomile tzv. srpskih sfrj generala. Poredjenje sa Klarkom bi se moglo nazvati i uvredom. :lol:

Papa je lider Amerike, ima i predsednika i 6/8 na SCOTUSu. Sad ce da uveze jos 50mil latinosa i zavrsio je pos'o.
Nije papa lider amera, ali činjenica jeste da on ima neke dogovore sa nato.
Činjenice iz nedavnih događaja govore o tome.
Recimo ubijanje Srba hrišćana za račun šipaca.
Ubijanje hrišćana u Siriji za račun kozoenaca ....u svim slučajevima postoji vrlo vrlo blaga reakcija vatikanosa.

Meni je sada najzanimljivije da su postavili lažnu vest o tome da komandanti generalštabova podržavaju Bajdena :lol:
Lažna vest tog tipa znači samo da Tramp možda pokušava da pridobije Vojsku :lol:
Nema od tog nista, on je svoje odsvirao.
Imao je 4 godine i cekao je kao zadnja 4 dana.
Podseca me na fudbasku reprezentaciju Srbije koja povede, fasuje 2 gola u zadnjih 15min i onda se razlete po terenu da bi na kraju popusili. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back