Politička situacija u SAD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Само што је погрешно мрзети "капитализам", јер не постоји "капитализам", постоји само "економија". Свака творевина која нема Економију, њом влада полудела секта (СССР, ИСИС, Кампућија, НДРК). Глорификовање којекаквих манијакалних секташких система од стране америчких Миленијалаца је веома погрешно.

Прво што би требало да ураде ти амерички варвари је да натерају некога да се запита зашто је буџет за Армаду 700 милијарди, за здравство и дупло већи, а Хемотерапија кошта упркос томе 50 000 долара.

Ali ti si jedini clan foruma koji ne zna da odradi politicki kompas aka test bitan za ove teme i pdf.
Tako da kada mi ti kazes da sam ja ********* prosto se nasmejem koliko si nesrecan u zivotu.

Look

Pogledajte prilog 928246

Pogledajte prilog 928247

Cudi se drugosrbijancuhhh radikalcino :per:
Evo ga moj ali meni nisu dali opis nikakav.

Screenshot_2021-05-19-14-08-00-792_com.android.chrome.jpg

Suterenizam za oboje...
Moraš malo da shvatiš sličnosti između njih.
Svaki slobista dobro većina njih je danas za likove poput Trampa, Vučića , Orbana itd
Misliš?

Evo ja sam ti primer za kontra.

Treba samo da shvatiš da su sličnosti o kojima govoriš nevažne u poređenju sa suprotnostima koje ih razlikuju.
.
Trampizam je suprotno od slobinizma, gmizavi vučićizam da i ne poredimo .

Orban je imao svojih svetlih trenutaka al me pokolebalo to sa vakcinaštvom.

Možda je moralo tako zbog mimikrije, videćemo tokom nastupajućih nedelja

Putin - Trump - Erdogan - Debeljko SK

To je ekipa koja želi zatvorene granice.

Tvoj antiGlobalisticki san.
Nemoj da se foliras da si sada nešto posebno...čuj razočarao se u Orbana haha.
Zatvorene granice nisu moj san nego upravo suprotno.

Moj san su uređene države koje plaćaju vojsku da čuva granice od agresora i parazita i omogući dobrodošlicu dobrodošlima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back