Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.977
Squad pritiska britvu , gop urla nemocno ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja rekoh davno da su za mene to 2 dobre opcije.Не знам, мени се свиђа политика коју води Џо "Бајден" Бритва, те ћу остати његов фан.
Наиме, има ту доста места за побољшање, али мислим да би ГОП много погоршао ствари.
Znači čisto spinovanje.То није грешка, у ствари, већ предострожна политика. Када је размера кризе постала јасна, одговорне државе (САД, УК) су уложиле велика средства у развој вакцина и поделиле те инвестиције међу многим пројектима; неки су успели, неки не. Ово је један од неуспелих.
Мање одговорне земље (ЕУ) су инвестирале у политички предодређене пројекте (Санофи) и добиле киту за све те милијарде.
Потпуно неодговорне земље (Буркина Фасо, Србија) су игнорисале кризу, а потом прогласиле "победу" негде у јуну 2020.
Ceo sukob je podelio u vise delova, a veoma bitan deo je blokada u izvrsnoj vlasti Izraela i veliko nepoverenje Jevreja prema Netanjahuu, jer neki smatraju da je ovo njegova zavera kako bi ostao na vlasti.Problemi u Izraelu iz ugla SAD
USA ima sve manji uticaj na IsraelProblemi u Izraelu iz ugla SAD
Da vidimo za 3,5 godineJa rekoh davno da su za mene to 2 dobre opcije.
Ili čak i 3 dobre opcije.
Nemam ništa protiv GOP i ništa protiv DP.
Ok a ko onda drži stranu sada Izraelu ako USA nije više sila?USA ima sve manji uticaj na Israel
a Israel zna da USA nije sila vise
KinaOk a ko onda drži stranu sada Izraelu ako USA nije više sila?
#samopogresniodg
Njemacka/Pesco i Turska hoce da uniste IsraelOk a ko onda drži stranu sada Izraelu ako USA nije više sila?
#samopogresniodg
How yes noUSA ima sve manji uticaj na Israel
a Israel zna da USA nije sila vise
I dalje?How yes no
Kakvo glupo pitanjeMJK sa cime vas truje Buljsonar ?
2013 ... vama nisu updateovali youtube aplikaciju ... oooo MJK mjk ..
Prvo si napisao da je Buljson dobar pa se prepravio odgKakvo glupo pitanje