Politička situacija u SAD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
хаха... истина боли комуњаро ?

Битно да си ти претрчао из Московске интернационале у Вашингтонску !
Ali ti si jedini clan foruma koji ne zna da odradi politicki kompas aka test bitan za ove teme i pdf.
Tako da kada mi ti kazes da sam ja ********* prosto se nasmejem koliko si nesrecan u zivotu.

Look

19.11.2020 chart.png

5 dimensional test.png

Cudi se drugosrbijancuhhh radikalcino :per:

Не кревељи се.

Нико није страначки чист од тог вашег бољшевизма и тоталитарне контроле.

Сад мислите да се оперете од Москве и претрчите као Демократе у Вашингтон.

Па нешто вас неће !

Испрљани сте! :kafa:

Не кревељи се.

Нико није страначки чист од тог вашег бољшевизма и тоталитарне контроле.

Сад мислите да се оперете од Москве и претрчите као Демократе у Вашингтон.

Па нешто вас неће !

Испрљани сте! :kafa:
Aj sad kada si se ispričao sa sobom vRati se na temu Trampovac.

Опет ти о појединцу и декадентним емоцијама цивилштине!

Није битан Трамп, већ Републиканизам као структура, коју ви руљократе рушите прекомерном демократијом.

Јесте, али та презимена (де Суза, да Силва, Фереира, Круз, Куња и сл) и средње име ти говоре много о његовом пореклу. Португалске колоније у Индији (Гоа, Бомбај), католици задњих петсто година.

Ispred policijske stanice. To je bila poenta.

Да, али поента је била "Ево, Америко, ово је твоја данашњица сада када је Бајден дефундовао полицију". Али Бритвахх није дефундовао полицију.

Портланд је проблематично место пуно уличара. Изумирање Портланда траје још од много пре Бритвехх, и истина је да је су за то криве неспособне демократске власти Орегона, али је глупо за то оптужити Свечијег Омиљеног Чичу из Делавера.

Да, али поента је била "Ево, Америко, ово је твоја данашњица сада када је Бајден дефундовао полицију". Али Бритвахх није дефундовао полицију.

Портланд је проблематично место пуно уличара. Изумирање Портланда траје још од много пре Бритвехх, и истина је да је су за то криве неспособне демократске власти Орегона, али је глупо за то оптужити Свечијег Омиљеног Чичу из Делавера.
Ona đubrad, bračni par Weinstein, je baš iz portlanda, a iz potaje su navijali za Drampfa.

уторак, 18. мај 2021.
Да ли бивши председник САД зна шта се заиста догађа у Области 51, америчкој војној бази у којој се, како се сумња, врше испитивања над ванземаљским летелицама и бићима?
Бивши амерички председник Барак Обама рекао је, гостујући онлајн у емисији "The Late Late Show", да постоје неке ствари о ванземаљцима које он једноставно "не може да подели са јавношћу".
27622849160a3bb215282b724949988_v4_big.jpg

Иако није говорио о детаљима, Обама је открио да је, када је ступио на функцију 2009. године, питао да ли постоји тајна лабораторија која скрива информације о ванземаљцима за коју би он требало да зна.
Разговарајуц́и са водитељем, Обама је рекао: "Када су ванземаљци у питању, неке ствари једноставно не могу да вам кажем у програму", али је наставио даље:
"Када сам дошао у канцеларију, питао сам да ли негде постоји лабораторија у којој држимо примерке ванземаљаца и свемирски брод. Они су мало истраживали и одговор је - не, али оно што је заиста тачно, сада сам озбиљан, јесте да постоје снимци и записи објеката на небу за које не знамо тачно шта су. Не можемо да објаснимо како су се кретали, није нам јасна њихова путања и не схватамо образац њиховог понашања", испричао је Обама.
Он је додао да постоје људи који озбиљно истражују та запажања, али да он, нажалост, нема шта да пријави у вези са тим.
(Б92)

Ali ti si jedini clan foruma koji ne zna da odradi politicki kompas aka test bitan za ove teme i pdf.
Tako da kada mi ti kazes da sam ja ********* prosto se nasmejem koliko si nesrecan u zivotu.

Look

Pogledajte prilog 928246

Pogledajte prilog 928247

Cudi se drugosrbijancuhhh radikalcino :per:
I ja sam tu negde - liberalni levicar.

Narocito me u levo vuku sekularizam, intervencionizam i protivljenje tzv. tradicionalizmu. ;)

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back