- Poruka
- 41.996
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja se kladim na Ted Kruza. U svakoj je čorbi mirođija. Jako dobro izvodi princip " i Pelosija sita i MAGE na broju"
Граница између УСА и Мексика, са оним "оградама", подсећа на "берлински зид".....зар не..?!
Ja se kladim na Ted Kruza. U svakoj je čorbi mirođija. Jako dobro izvodi princip " i Pelosija sita i MAGE na broju"
Pomiritelj im je potreban.
Okej moguće je da si u pravu i da je on MAGA, ali onda je to loše.Да, али он није помиритељ, већ активно ради на промени Државног Поретка. Не знам одакле ти идеја да он води неке "двоструке игре".
Meni se sviđa ideja da gube u svim inicijativama.АОЦ ће добити киту (можда) али не и такву анти-израелску резолуцију.
Мало се занела, погубила. Свеједно, сад ће лимити те леве опције бити опет мало јаснији.

Okej moguće je da si u pravu i da je on MAGA, ali onda je to loše.
Meni se sviđa ideja da gube u svim inicijativama.
Što manje njihove retorike i kulture je potrebno, a primili su se poprilično.
jel ovo neki laburisti opet?Губе од сопствене странке, која није расположена за те марксистичке есхатоне и палестино-еротику.
Бићу врло изненађен ако та њена резолуција прође комитет, а о гласању да не говоримо. То су једноставно незамисливе ствари.
Кладим се једну кесицу s&v чипса и пола ове линдтове чоколаде.
Meni se sviđa ideja da gube u svim inicijativama.
Što manje njihove retorike i kulture je potrebno, a primili su se poprilično.
Pa tako je još od Ron Polovih mlađih dana.Да, али чак и оног дана кад Камала Харис буде ошамарила АОК и рекла "Ћути море ти мала попишуљо",
Црвена Либетаријанка ће опет навијати за репризу 06.01.21
Зато су у рангирању претњи по Свет на првом месту ГОП "либертаријанци"
а на 89. The Squad.

Pa tako je još od Ron Polovih mlađih dana.
Freedom Caucus su najveći Rebels group.![]()