Politička situacija u SAD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Граница између УСА и Мексика, са оним "оградама", подсећа на "берлински зид".....зар не..?!

Јеси прелазио некад из једне Немачке у другу? Ја јесам, као клинац, у Берлину.

То је била врло строга контрола. Тешко наоружана војска, куле, митраљези, рефлектори, пси, кривудав пут, рампе, огледала испод аута, прави конц-логор. Наравно, све са совјетске стране. То је било на граничном пункту, другде су била минска поља, аутоматски активирано оружје, пси-људождери и ко зна шта све.

Граница између САД и Мексика је у свом највећем делу сасвим нечувана.

Ja se kladim na Ted Kruza. U svakoj je čorbi mirođija. Jako dobro izvodi princip " i Pelosija sita i MAGE na broju"
Pomiritelj im je potreban.

Да, али он није помиритељ, већ активно ради на промени Државног Поретка. Не знам одакле ти идеја да он води неке "двоструке игре".

АОЦ ће добити киту (можда) али не и такву анти-израелску резолуцију.

Мало се занела, погубила. Свеједно, сад ће лимити те леве опције бити опет мало јаснији.
Meni se sviđa ideja da gube u svim inicijativama.:)
Što manje njihove retorike i kulture je potrebno, a primili su se poprilično.

У основи, ГОП ће се вратити на власт 20никад године.

Можда ће у међувремену да добију неке изборе за сенат, и то ако ствар препусте локалцима а не мешају рецимо Тед Вукодлака.

Губе од сопствене странке, која није расположена за те марксистичке есхатоне и палестино-еротику.

Бићу врло изненађен ако та њена резолуција прође комитет, а о гласању да не говоримо. То су једноставно незамисливе ствари.

Кладим се једну кесицу s&v чипса и пола ове линдтове чоколаде.

Губе од сопствене странке, која није расположена за те марксистичке есхатоне и палестино-еротику.

Бићу врло изненађен ако та њена резолуција прође комитет, а о гласању да не говоримо. То су једноставно незамисливе ствари.

Кладим се једну кесицу s&v чипса и пола ове линдтове чоколаде.
jel ovo neki laburisti opet?

nemaju stila...

Да, али чак и оног дана кад Камала Харис буде ошамарила АОК и рекла "Ћути море ти мала попишуљо",

Црвена Либетаријанка ће опет навијати за репризу 06.01.21

Зато су у рангирању претњи по Свет на првом месту ГОП "либертаријанци"

а на 89. The Squad.

Да, али чак и оног дана кад Камала Харис буде ошамарила АОК и рекла "Ћути море ти мала попишуљо",

Црвена Либетаријанка ће опет навијати за репризу 06.01.21

Зато су у рангирању претњи по Свет на првом месту ГОП "либертаријанци"

а на 89. The Squad.
Pa tako je još od Ron Polovih mlađih dana.:)
Freedom Caucus su najveći Rebels group.:)

Pa tako je još od Ron Polovih mlađih dana.:)
Freedom Caucus su najveći Rebels group.:)

Не знам, мени се свиђа политика коју води Џо "Бајден" Бритва, те ћу остати његов фан.

Наиме, има ту доста места за побољшање, али мислим да би ГОП много погоршао ствари.

То није грешка, у ствари, већ предострожна политика. Када је размера кризе постала јасна, одговорне државе (САД, УК) су уложиле велика средства у развој вакцина и поделиле те инвестиције међу многим пројектима; неки су успели, неки не. Ово је један од неуспелих.

Мање одговорне земље (ЕУ) су инвестирале у политички предодређене пројекте (Санофи) и добиле киту за све те милијарде.

Потпуно неодговорне земље (Буркина Фасо, Србија) су игнорисале кризу, а потом прогласиле "победу" негде у јуну 2020.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back