Politička situacija u SAD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja mislio da ste vi na zapadu ozbiljniji po pitanju alata , kad ono bas takos vise voli da ima brendiranu pusku nego busilicu ili srafilicu z:mrgreen:
Svaka cast vama majstorima, ali ja sam cheap, eto priznajem, provaljen sam. SVE KUPUJEM NAJJEFTINIJE, moguce da profesionalci kupuju to sto ti kazes, ali prosecnom diy-eru ne treba sve to. Kad vec caskamo, ... ja sam ranije bio vezara, ali sam masu stvari odradio u kuci sa najjeftinijim alatom, podove npr., a takodje i oko kola, kocnice, ulje, ... kupio sam npr. niskoprofilnu dizalicu 3 ton za 100 baka, od 2 tone mi je bila slabasna

tesku masineriju iznajmljues, sve se ovde renta, nema potrebe kupovati, ako ti nije posao, ako nisi pro

Poslednja izmena:
ha, ha,,
pa kazem ja, znaju oni jako dobro sta im se sprema,
ne bi ovo sve radili sta rade,
oni kao jure njega,
a on njih sabio u musiju rupu
.
Демократе не могу да одржи власт без терора и диктатуре.

Сваком ко макар овлаш погледа цифре, јасно је да је Трамп покраден и сада сваког ко постави незгодно питање треба ућуткати.

Томе додај и овај безумни покушај уклањања председника заобилажењем свих процедура и без давања њему могућности да се изјасни и то пет дана пре него што ће напустити положај, јасно је да они не могу да опстану на други начин него чизмом и терором.

.

Томе додај и овај безумни покушај уклањања председника заобилажењем свих процедура и без давања њему могућности да се изјасни и то пет дана пре него што ће напустити положај, јасно је да они не могу да опстану на други начин него чизмом и терором.
Nije bezumni, Tramp je pokusao nasilno da osvoji vlast.
Pokusace da mu zabrane ponovno kandidovanje, ako im ne uspe, barem je obelezen da je pucista. :confused:

Svaka cast vama majstorima, ali ja sam cheap, eto priznajem, provaljen sam. SVE KUPUJEM NAJJEFTINIJE, moguce da profesionalci kupuju to sto ti kazes, ali prosecnom diy-eru ne treba sve to. Kad vec caskamo, ... ja sam ranije bio vezara, ali sam masu stvari odradio u kuci sa najjeftinijim alatom, podove npr., a takodje i oko kola, kocnice, ulje, ...

tesku masineriju iznajmljues, sve se ovde renta, nema potrebe kupovati
:ok: podrzavam, nisam ja kompleksas.
Svako zna kakve su mu potrebe.

Nije bezumni, Tramp je pokusao nasilno da osvoji vlast.
Pokusace da mu zabrane ponovno kandidovanje, ako im ne uspe, barem je obelezen da je pucista. :confused:
.
Да је хтео насилно да освоји власт не би тамо улазио тип са роговима и којекакви пробисвети које је полиција морала да спречи, уместо што их је пустила.

Он може да буде обележен само код њихових присталица који су га обележили још након што је добио претходне изборе, тако да тек то нема никаквог смисла.

Јасно је да су узели власт преваром и да иза њих стоје медији, новопечени ИТ мултимијардери, глумци, певачи, педофили, сатанисти и нико више.

Тамошњи нормалан свет у забезеку лгеда и слуша шта се дешава.

.

.
Да је хтео насилно да освоји власт не би тамо улазио тип са роговима и којекакви пробисвети које је полиција морала да спречи, уместо што их је пустила.

Он може да буде обележен само код њихових присталица који су га обележили још након што је добио претходне изборе, тако да тек то нема никаквог смисла.

Јасно је да су узели власт преваром и да иза њих стоје медији, новопечени ИТ мултимијардери, глумци, певачи, педофили, сатанисти и нико више.

Тамошњи нормалан свет у забезеку лгеда и слуша шта се дешава.

.
To je Qanon svet.
Tramp je izgubio izbore i zadnja dva meseca je pokusavao na sve moguce nacine da preokrene rezultat izbora, a kulminacija je bila upad u Kapitol.

To je Qanon svet.
Tramp je izgubio izbore i zadnja dva meseca je pokusavao na sve moguce nacine da preokrene rezultate izbora, a kulminacija je bila upad u Kapitol.
.
Ахххахахаааахахахахаха :rotf:

и онда позвао шамана са роговима на глави да му заврши посао???

Јбт, да ми је тај мозак два дана, да мало одморим...

.

Dzeg je govorila da Tulsi rade za Ruse, a nisam joj verovao. :(

Да, Невенка Бастер-Веселиновић и ја тврдимо већ годинама да је Тулса руски агент, а ево и зашто.

Приметићеш међу конзументима малигних руских медија, балканским Магама и "Serbs for Trump" лудацима једну патолошку мржњу према свакоме из Демократичне Партије. Тако они описују Бритву као сенилног молестатора, Камала је к-урва која је све постигла преко хоризонтале, АОК је "дрзница једна мала и лудача", Хантер је силовао 20 000 биба, Обама је муслиман и антихрист, Мишел је Шимејл, Пелосија је зла баба,

е али Тулси, Тулси је прелепа, препаметна жена, и штета права што она није председница САД.

Има истине да је Тулси конзерва која је залутала у ГНП (Grand New Party, како је волим да зовем Демократе). Наиме, она је фискални конзервативац, хомофоб, ратница, еванђелисткиња и оружарка- што су све квалитети типични за Републиканце. Али је нису примили у ГОП-у јер је она ипак жена од боје (Староседелац Хаваја), а они не примају људе од боје, и према њимају јасну политику Пендрека.

Али, не треба се заваравати да су локалне Маге привукли Тулсини конзервативни зли погледи, јер сам готово сигуран да они нису у стању да читају Википедију,

него их је привукло то што је хвали Спутник.

А сви знамо Зашто је хвали Спутник.

.
Ахххахахаааахахахахаха :rotf:

и онда позвао шамана са роговима на глави да му заврши посао???

Јбт, да ми је тај мозак два дана, да мало одморим...

.
Saman je upecatljiv i privukao je najvise paznje, ali glavni zadatak rulje je bilo prekidanje procedure i to se desilo, privremeno.
Sporedni zadatak je bila otmica Pensa i Pelosi i ko zna sta bi radili sa njima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back