Politička situacija u SAD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pretnja je bila u tome da RT i Sputnik postave predsednika 2016, i uspeli su.
pa ti si bre jagaurka jedna obicna ... [uvreda]

neka kinezi budu nova amerika, evo dizem ruke, vracam se na religiozne teme...

da neko bude toliko glup da tvrdi da rusi osvajaju ameriku, a ne kinezi? pa nisu rusi - tatari?

pogledaj bre kolika je rusija, sta ce njima amerika? a kinezi se naseljavaju svuda, afrika, okeanija, amerika, tesno im je u kini!

pa ti si bre jagaurka jedna obicna ... [uvreda]

neka kinezi budu nova amerika, evo dizem ruke, vracam se na religiozne teme...

da neko bude toliko glup da tvrdi da rusi osvajaju ameriku, a ne kinezi? pa nisu rusi - tatari?

pogledaj bre kkolika je rusija, asta ce njima amerika? a akinezi se naseljavaju svuda, tesno im je u kini!
Pa, isfrustrirani su zbog svog poraza u Hladnom ratu i hoće revanš.

A vi ćutite kao fobosi i puštate ih da vas šamaraju od 2016

Читај и плачи.

China will overtake the US to become the world's largest economy by 2028, five years earlier than previously forecast, a report says. ... As a result, unlike other major economies, it has avoided an economic recession in 2020 and is in fact estimated to see growth of 2% this year.

Пундити тврде да је Бајден на прст у дупе са Кинезима?

Читај и плачи.

China will overtake the US to become the world's largest economy by 2028, five years earlier than previously forecast, a report says. ... As a result, unlike other major economies, it has avoided an economic recession in 2020 and is in fact estimated to see growth of 2% this year.

To što se sabira a nije per kapita ne znači ništa.

"Hej 100 miliona Kineza zajedno ima više para od Majkla Dela! Pa oni su uspešniji!"

Poslednja izmena od moderatora:
Читај и плачи.

ko da place, klintonoidi?
izdajnici se vesele, i jos imaju car.

mi ameri, moramo pod hitno da napravimo savez sa rusijom, srbin ja cu na tome da radim. ozenjen sam, tako da tuilsi mora da trazi drugoga [ne znam da li je udata].

klinotoniudi neka se sklone
trampistima je odvoznilo

dolazi novo doba

UJEDINJENJE AMERIKE SA RUSIJOM!

ako to ne napravimo, kina ce vladati!

rasformiravamo srbe za trampa, i oformljujemo srbi za rusiju!

ZIVELA NASA HRISCANSKA BRCA, NEMA MIRA BEZBOZNICIMA!

bes trampa seronju, koji bi da nam mazne kosovo! hapsi seronju! ZA RUSE!

Poslednja izmena:
NEMA VIŠE „MAMA” I „TATA”! Nensi Pelosi „zbog rodne ravnopravnosti” uništava osnovne porodične vrednosti

Novosti online

14. 01. 2021. u 18:04

AddThis Sharing Buttons
Share to Facebook
Share to TwitterShare to ViberShare to WhatsApp

НЕМА ВИШЕ „МАМА” И „ТАТА”! Ненси Пелоси „због родне равноправности” уништава основне породичне вредности

Foto: EPA
LIDERI Predstavničkog doma najavili su u petak paket pravila za 117. kongres koji uključuje predlog da se koristi „jezik koji isključuje rod“ i eliminišu rodno zasnovani izrazi kao što su „otac, majka, sin, ćerka“ i drugi.

Predsedavajuća Nensi Pelosi i predsedavajući Odbora za pravila Džejms Mek Govern najavili su u petak da paket pravila uključuje promene koje će „poštovati sve rodne identitete promenom zamenica i porodičnih odnosa u kućnom redu kako bi bile rodno neutralne, piše The Epoch Times.
U posebnom saopštenju Mek Govern-a stoji da će paket demokratskih pravila učiniti promene (zamenica) i porodičnih odnosa u kućnim pravilima rodno neutralnim ili uklanja, prema potrebi, pozivanje na pol kako bi se osiguralo da uključujemo sve članove, Delegati, stalni komesari i njihove porodice - uključujući one koji nisu binarni.
Termini koji se trebaju ukloniti iz Kodeksa službenog ponašanja Doma, kako je navedeno u predloženim pravilima, uključuju „oca, majku, sina, ćerku, brata, sestru, ujaka, tetka, prvi rođak, nećak, nećakinja, suprug, supruga, tast, svekrva, zet, snaja, dever, snaja, očuh, maćeha, posinak, pokćerka, zet, polusestra, polubrat, polusestra, unuk, unuka.
TRAMP JE PRETNjA NAŠOJ NACIJI, ON MORA DA ODE! Nensi Pelosi ne odustaje - Bacio je senku na našu demokratiju
TRAMP JE PRETNjA NAŠOJ NACIJI, ON MORA DA ODE! Nensi Pelosi ne odustaje - "Bacio je senku na našu demokratiju"

ČOVEK KOJI JE UKRAO LAPTOP NENSI PELOSI PRONAĐEN MRTAV: Forenzičari tvrde da se ubio, komšije ne veruju (FOTO)
ČOVEK KOJI JE UKRAO LAPTOP NENSI PELOSI PRONAĐEN MRTAV: Forenzičari tvrde da se ubio, komšije ne veruju (FOTO)

NEVIĐENO LICEMERJE NA TVITERU: Bura na društevnim mrežama zbog Pelosijeve - Ona može, Tramp ne može
NEVIĐENO LICEMERJE NA TVITERU: Bura na društevnim mrežama zbog Pelosijeve - Ona može, Tramp ne može

BIO BI TO STRAŠAN PRESEDAN: Pens pisao Pelosi zbog zahteva da primeni 25. amandman
BIO BI TO STRAŠAN PRESEDAN: Pens pisao Pelosi zbog zahteva da primeni 25. amandman
Takvi izrazi bi bili zamenjeni sa „roditelj, dete, brat ili sestra, brat ili sestra roditelja, prvi rođak, dete brata i sestre, supružnik, svekrva, svekar, rođeni brat, očuh, očuh, pastorak, polu- brat ili sestra i unuče.
Pelosi i Mek Govern rekli su da sveukupni paket „uključuje opsežne etičke reforme, povećava odgovornost za američki narod i čini ovaj Predstavnički dom najobuhvatnijim u istoriji“

Koja su oni komedija postali ...... :hahaha:

UUHZ5m5R_normal.jpg

Marjorie Taylor Greene

1f1fa-1f1f8.svg

@mtgreenee
On January 21st, I’m filing Articles of Impeachment on President-elect @JoeBiden.

75 million Americans are fed up with inaction.

It’s time to take a stand.

I’m proud to be the voice of Republican voters who have been ignored.

Bajdo ima da potuce Trampov rekord po broju impicmenta vec u prvom meseecu .........

ko da place, klintonoidi?
izdajnici se vesele, i jos imaju car.

mi ameri, moramo pod hitno da napravimo savez sa rusijom, srbin ja cu na tome da radim. ozenjen sam, tako da tuilsi mora da trazi drugoga [ne znam da li je udata].

klinotoniudi neka se sklone
trampistima je odvoznilo

dolazi novo doba

UJEDINJENJE AMERIKE SA RUSIJOM!
Кажу да ће бити тешка година за долар (и папир уопште).
Бајден је обећао 7 билиона ковид пакет

On je već kod mnogih trampovih sledbenika izdajnik jer nije poslušao Trampov zahtev da spreči potvrdu pobede Bajdena u Kongresu, zato su i hteli da ga čereče zajedno sa Lin Vudom. Moguće je da Pens pokušava odbijanjem 25 amandmana da ponovo stekne simpatije nekih trampovaca ali mislim da to i neće biti naročito uspešno. Ako se trampova baza glasača značajno održi u GOP teško će Pens tu moći da se probije. Eventualno moći će Kruz i oni senatori koji su ulagali prigovore, GOP kongresmeni kao ona kaubojka, Sara Pejlin Mladja.
Svi oni imaju neizvesnu buducnost, samo Mica boli uvo, ima 78 godina i upravo je osvojio mandat.
Mnogo ce zavisiti od unutrasnjeg sukoba konzervativaca i MAGA, zato se Kruz i bori, ako MAGA pobedi on ce biti u vrhu partije.

.
Ово су трећеразредне анализе намењене локалном тржишту.

Јасан је покушај да се Трамп на сваки начин избаци из политичког живота САД, без икаквог опипљивог аргумента.

САД тону у диктатуру.

.

.
Ово су трећеразредне анализе намењене локалном тржишту.

Јасан је покушај да се Трамп на сваки начин избаци из политичког живота САД, без икаквог опипљивог аргумента.

САД тону у диктатуру.

.
Pa daj nam ti neku prvorazrednu analizu ...

Lako je reci Kabala Bajden ce pojesti nasu decu...

Pa daj nam ti neku prvorazrednu analizu ...

Lako je reci Kabala Bajden ce pojesti nasu decu...
bajden ce da nas zbratimi sa rusima, ja sam zato u americi

tramp je odigrao svoju ulogu, sada idemo ozbiljno... ja sam ruski covek

rusi su nasi partneri, tj. mi smo njihovi partneri. zapadni - ja amerikanac ti to kazem, nema ko da me 'apsi, kao seronju trampa

samo strpljiv budi, i videces

"Through Russia, Cayce said "comes the hope of the world. Not in respect to what is sometimes termed Communism or Bolshevism -- no! But freedom -- freedom! That each man will live for his fellow man. The principle has been born there. It will take years for it to be crystallized; yet out of Russia comes again the hope of the world." (1944 Edgar Cayce)

Poslednja izmena:
Читај и плачи.

Kad je Kina u pitanju, nije bitna velicina ekonomije, vec saradnja sa drugim drzavama.
Kina i kao druga ekonomija sveta je bitno ispred ostalih, ali ima problem da nadje dobre saveznike.
Komsije ih se plase i traze nacin da se organizuju protiv njih, EU isto planira da se stiti od njih, tako da SAD lakse moze da ostvari partnerstva.

Koliko SAD bude bila vesta da odrzi ta partnerstva, u toj meri ce nastaviti da dominira svetom, ako se svet fragmentira, Kina ce imati bolju poziciju.

Komsije ih se plase i traze nacin da se organizuju protiv njih, EU isto planira da se stiti od njih, tako da SAD lakse moze da ostvari partnerstva.

Koliko SAD bude bila vesta da odrzi ta partnerstva, u toj meri ce nastaviti da dominira svetom, ako se svet fragmentira, Kina ce imati bolju poziciju.
plasi ih se konkurencija, a komsije saradjuju

eu se uortacila vec sa kinom, samo ti nisi obasten----a

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back