Politička situacija u SAD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Шта има везе ко живи на другом а ко на трећем спрату?

Ви људи сте стварно потпуно 🚑
pa cuj, zna se po kakvi podrumi, tavani, prastare kucerine .........zive gastosi. Jedan poljak koji je otisao na zapad, svakako nije hirurg, akademik, ......(ima i toga al mikronski promili) vec teski socijalni problem u svoju zemlju..............sta da mislim, ko su ti cimeri?

pa cuj, zna se po kakvi podrumi, tavani, prastare kucerine .........zive gastosi. Jedan poljak koji je otisao na zapad, svakako nije hirurg, akademik, ......(ima i toga al mikronski promili) vec teski socijalni problem u svoju zemlju..............sta da mislim, ko su ti cimeri?

ЛОЛ, то што си ти човек из септичке јаме који живи у истој немој да пројектујеш на нас нормалне.

Пољци су добри људи и велика цивилизација.

Ти си, с друге стране,

па, знаш ти врло добро шта си.
Најозбиљнији животни помак је немати сподобе попут "Милуна" у радијусу од пар стотина км.

Srry Milun. :(

ovo je neki vas levicarski humor , Klinton je lagao pod zakletvom a to je zbiljno delo.Karikaturista je ovde Trampa prikazao sa svinjskom njuskom,toliko o slobodi izrazavanja.Ne znam kako bi demokrate reagovale da neki humorista Kamali nacrta kravlje vime,verovatno bi ga proglasili domacim teroristom
Nije to svinjska njuška , nego anus umesto usta , koliko ja vidim .

Tamo svako ko ode unormali se , upristoji sto bi rekli posto postoji sistem koji funkcionise.
Ovde na Balkanu je druga prica.
svakako, znam jednu koja je otisla tamo i za 6 meseci vratila se sa porse, i kaze oce kupi stan u Minhen..........postala bogata, prava dama.......a otisla sa balegu na opanci.
Isto i jedan stanovnik Karton-Citija iz Begrada, prebiirao po kontejneri , danas je uspesan poslovan covek u nemackoj........vozi mecku, odelo, kravata, akt torba , pun para, oce kupi hotel na Zlatibor.........................stvarno, uspesan taj zapad.

svakako, znam jednu koja je otisla tamo i za 6 meseci vratila se sa porse, i kaze oce kupi stan u Minhen..........postala bogata, prava dama.......a otisla sa balegu na opanci.
Isto i jedan stanovnik Karton-Citija iz Begrada, prebiirao po kontejneri , danas je uspesan poslovan covek u nemackoj........vozi mecku, odelo, kravata, akt torba , pun para, oce kupi hotel na Zlatibor.........................stvarno, uspesan taj zapad.
Imas zanimljive poznanike.

Tamo svako ko ode unormali se , upristoji sto bi rekli posto postoji sistem koji funkcionise.
Ovde na Balkanu je druga prica.
ej, MAJSTORE, pa polako sa tim komplimentima
4 godine verujem da su ameri bar normalni iako zavedeni, ali sada je sve jasno:
lako je ''unormaliti se'' kada imas komfor, kada si u masini potrosackog drustva - konzumiras robe i usluge, konzumiras LAZI, ETO TO JE NORMALNOST SVUDA, da se plasis da nesto od toga ne izgubis, a zivis u lazi obaska, za badava.

e, vi isto zivite u lazi, samo vam nedostaje komfor koji mi imamo, tako da kada vam mi dodjemo u posetu, nije nama muka od vas jer ste nenormalni, vec nam je prosto tesno bez komfora, a jednako smo nenormalni i mi ameri, rodjeni ameri su cak ludji od nas doseljenika, i tek prete da cu/cemo da vidim/o to ludilo...l

Poslednja izmena:
ej, MAJSTORE, pa polako sa tim komplimentima
4 godine verujem da su ameri bar normalni iako zavedeni, ali sada je sve jasno:
lako je ''unormaliti se'' kada imas komfor, kada si u masini potrosackog drustva - konzumiras robe i usluge, konzumiras LAZI, ETO TO JE NORMALNOST SVUDA, da se plasis da nesto od toga ne izgubis, a zivis u lazi obaska, za badava.

e, vi isto zivite u lazi, samo vam nedostaje komfor koji mi imamo, tako da kada vam mi dodjemo u posetu, nije nama muka od vas jer ste nenormalni, vec nam je prosto tesno bez komfora, a jednako smo nenormalni i mi ameri, rodjeni ameri su cak ludji od nas doseljenika, i tek prete da cu/cemo da vidim/o to ludilo...l
Cuti i koristi benefite zapadnog sveta.

ili

se vrati u domovinu , salim se - nemoj racocmaraces se.

1610631705769.png

nije valjda da je poljak iznad tebe?
pa sto si ondak isao preko grane?
pa da ga pelcuju, i da dobije pasos, KAO POLJACI

Poland has become the latest European nation to introduce so called vaccine passports, which will allow those who have taken the COVID shot greater freedoms than those who have not.
Polish deputy Health Minister Anna Goławska announced that the ‘passports’ would be issued to all who get the jab.

Euractiv reports
https://www.euractiv.com/section/politics/short_news/vaccinated-poles-to-receive-special-passports/

I DA JEDE CRVE, VOLI HRSKAVO COVEK, NIJE SELJAK DA JEDE SULJPA

EU Gives Go-ahead For Eating WORMS

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back