Politička situacija u Crnoj Gori

Koju opciju podržavate na političkoj sceni u Crnoj Gori?

• Demokratski front (Mandić, Knežević, Medojević)

glasova: 62 53,0%
  • ES, Demokrate, URA (Spajić, Bečić, Abazović)

glasova: 25 21,4%
  • DPS, SD, SDP (Đukanović, Brajović, Krivokapić)

glasova: 30 25,6%

• Ukupno glasova
    117
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cuvari krezube Crne Gore i heroji neokomita :D
krezu.png

https://www.vijesti.me/vijesti/poli...a-dps-i-sd-nikolic-progon-po-nalogu-abazovica

https://borba.me/borba-saznaje-milan-knezevic-napadnut-na-aerodromu-u-golubovcima/

Predsjednik Demokratske narodne partije, jedan od lidera Demokratskog fronta i predsjednik Odbora za bezbjednost i odbranu Milan Knežević napadnut je danas na aerodromu u Golubovcima, saznaje BORBA.

Kako saznajemo tri lica su vrijeđala Kneževića na nacionalnoj osnovi a nakon toga fizički nasrnuli na jednog od lidera DF-a.

Slučaj je, kako saznajemo, prijavljen podgoričkoj policiji a očigledno je da su lica bliska tzv. komitskom pokretu, strukturi koja je bliska Demokratskoj partiji socijalista.

Knežević je u izjavi za BORBU potvrdio da je napadnut i da je trenutno na putu ka podgoričkoj policiji kako bi prijavio slučaj.

Uskoro opširnije…
@alexn96 @YujiroHanma

Poslednja izmena:
Ne treba gradska Tv da postane Beohgradska već da bude Tv svih građana ono što je nekad bio u BGd Studio B.
Žao mi je što se stvorila tolika ržnja međ narodom, dal' se neko oseća Srbinom ili Crnogorcem ali su to uglavnom rođaci i komšije, ponekad i braća i šteta je a i greh (pogotovo ko je vernik) je ovo što se čini.
A meni se čini da je sve zbog Mila i klike oko njega.

https://borba.me/borba-saznaje-milan-knezevic-napadnut-na-aerodromu-u-golubovcima/

Predsjednik Demokratske narodne partije, jedan od lidera Demokratskog fronta i predsjednik Odbora za bezbjednost i odbranu Milan Knežević napadnut je danas na aerodromu u Golubovcima, saznaje BORBA.

Kako saznajemo tri lica su vrijeđala Kneževića na nacionalnoj osnovi a nakon toga fizički nasrnuli na jednog od lidera DF-a.

Slučaj je, kako saznajemo, prijavljen podgoričkoj policiji a očigledno je da su lica bliska tzv. komitskom pokretu, strukturi koja je bliska Demokratskoj partiji socijalista.

Knežević je u izjavi za BORBU potvrdio da je napadnut i da je trenutno na putu ka podgoričkoj policiji kako bi prijavio slučaj.

Uskoro opširnije…
@alexn96 @YujiroHanma
A pazi sta je ovo go*no i pizdu*ina Becic napisao. "Ideoloske i politicke" razlike ejjjj!!! Nema zastite za Srbe u CG niti osude nacionalistickih ispada protiv Srba, ovo je hiljaditi po redu. Kako Becica nije sramota srpskih glasova kad ovako relativizuje napade na Srbe u CG. Uzas!!!

https://www.vijesti.me/vijesti/crna...ike-ne-smiju-izazvati-nasilje-bilo-koje-vrste

Mnogo je zla u tim ljudima. To je problem kojim crnogorsko drustvo treba da se pozabavi pod hitno. Nekad je majku mu asocijacija na CG bila more i planine, dobar humor, Njegos, Ostrog.... a danas nacionalizam najgore vrste i kriminal. Dace Bog da ovi koje pljuju, tuku, psuju i cije majke zatvaraju dodju na vlast pa da srede malo taj kukolj.

Mnogo je zla u tim ljudima. To je problem kojim crnogorsko drustvo treba da se pozabavi pod hitno. Nekad je majku mu asocijacija na CG bila more i planine, dobar humor, Njegos, Ostrog.... a danas nacionalizam najgore vrste i kriminal. Dace Bog da ovi koje pljuju, tuku, psuju i cije majke zatvaraju dodju na vlast pa da srede malo taj kukolj.
Najironičnije je što su srbi, koji su istinski bili marginalizovani ni približno nisu ovoliko radikalizovali. Ove jade bi sutra udarile na komšiju da se, ne daj bože, zapuca. I to pre svega to Cetinje mučeničko, u ostatku CG tako nešto nezamislivo (pa čak i u muslimansko - albanskim sredinama).

Takođe, simptomatično je da ih ovoliko ima na twitteru, ponekad imam dojam da je svaki zelenaš - ********* u egzistenciji na toj platformi.
Tviter je njihov bijeg od realnosti... ono zive u paralelnom univerzumu da je Crna Gora tviter i dps portali...
A na tviteru su aktivni ispod svake objave neistomisljenika , od Dritana do ambasadora u CG, u komentarima samo pljuju Srbiju,SPC, Vucica, srpski hegemonizam, mole za pomoc, pa vidio si na svakom njihovom skupu americku i nato zastavu i to sa engleskim preko google translate-a, ali to ih ne smeta da pisu i pljuju po svemu srpskom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back