YujiroHanma
Domaćin
- Poruka
- 3.797
Da li je moguće napraviti takvu većinu, a da DF bude u manjini (tj. da Krivokapić i Bečić imaju većinu, unutar te većine)?
To je moguće, ali bolje i to nego bilo kakve dodirne tačke sa URA i DPS.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je moguće napraviti takvu većinu, a da DF bude u manjini (tj. da Krivokapić i Bečić imaju većinu, unutar te većine)?
Zanimljiv podatak ali komite iz Vijesti su opet na prvom pestu.https://mysite.info/most-visited-websites/by-visitors-country/montenegro/
Šta je ovo krv ti hebem, srpski sajtovi dominiraju u CG, ni jedan montenegrinski, ustaški, auuu, ovo nisam očekivao.
Nije ti čudo što se "hrabre" komite, belvederski mučenici i junaci, toliko plaše od novih izbora.![]()
To je moguće, ali bolje i to nego bilo kakve dodirne tačke sa URA i DPS.
Koji je to "blok"? Sem sto se obe partije bore protiv DPS-a one (Demokrate i DF) nemaju ama bas nista zajednicko.Je li?
Ja mislim da nije, tj. da je u tom bloku za sada suđeno da DF bude glavni.
Možda se promeni i dođe do oporavka demokrata i još ne znamo kako će Krivokapić doći, ali za sada mi ne deluje da postoje jake šanse za to.
Pa u odnosu na njega i jeste na desnom spektru .Iznogud, u strahu, tvrdi da je Becic desnica!
Ahhh, prevazisao Draginju u nekorektnom izricaju, ali bas ?
Kako pa i dalje su vijesti najčitanije .https://mysite.info/most-visited-websites/by-visitors-country/montenegro/
Šta je ovo krv ti hebem, srpski sajtovi dominiraju u CG, ni jedan montenegrinski, ustaški, auuu, ovo nisam očekivao.
Nije ti čudo što se "hrabre" komite, belvederski mučenici i junaci, toliko plaše od novih izbora. ?
A ko su Demokrate ?pomirenje socijalista i demokrata.
Tj da se DPS vrati na stare pozicije .DPS je, ako se sećaš, još u kampanji 2020. godine uvideo ključnu grešku i ponudio pred same izbore ustupke SPC-u, što je ova odbila nazivajući to prekasnim razvojem stvari. Odlazak u rat sa Crkvom bila je najveća greška te partije i da su ranije to uvideli, Milo bi verovatno bio i dan-danas na vlasti.
Promena politike prema Crkvi, ne samo DPS-a, već i samih demokrata, vraćajući se SPC-u ali zalažući se, primera radi, za beloruski model (egzarhat Ruske crkve) nešto je što apsolutno nije nezamislivo, a sve sa ciljem pronalaženja kompromisa i pomirenja naroda u Crnoj Gori.
U kakvom paralelnom univerzumu neki žive dođe mi i žao.
Anyway Kentera izrabran, agent CIA došao da počisti ove BIA brljotine prošle vlade.
Nema veze Dritan s tim nego NATO i njih baš ne zanima kako se nacionalno izjašnjavaš.
Koji je to "blok"? Sem sto se obe partije bore protiv DPS-a one (Demokrate i DF) nemaju ama bas nista zajednicko.
Slavene, šta se dešava u Crnoj Gori?A koju reč da upotrebim?
Društvenoj grupi?
Pa opozicija bi bio po meni najbolji termin.A koju reč da upotrebim?
Društvenoj grupi?
Pa opozicija bi bio po meni najbolji termin.
Koji je to "blok"? Sem sto se obe partije bore protiv DPS-a one (Demokrate i DF) nemaju ama bas nista zajednicko.
Opoziciona pozicija .Pa opozicija bi bio po meni najbolji termin.
Pa "sadasnja opozicija". Sem toga nemaju nista zajednicko da bi ih svrstali u nekekav blok tj. bilo kakav blok sem "opozicionog".Opozocija, a bili bi na vlasti u tom scenariju?
Sta to Demokrate imaju zajednicko sa DF-om? Dobro ajde, donekle imaju zajednicke crte za PzPom.Imaju dosta toga zajednicko, za pocetak cine vladajucu koaliciju u Niksicu i funcionisu 200 na sat, tako ja mislim da ce biti i na drzavnom nivou posle sledecih izbora.
Sta to Demokrate imaju zajednicko sa DF-om? Dobro ajde, donekle imaju zajednicke crte za PzPom.
Ja pricam o programskim nacelima, ideologiji itd..ne svrstavas stranke po blokovima na osnovu toga da li u nekoj opstini vrse zajedno vlast nego na osnovu istih programskih nacela valjda.Pa imaju lokalnu vlast u Niksicu sa DF-om koja funkcionise dobro. I gde se Srbuje na maks.
Pa "sadasnja opozicija". Sem toga nemaju nista zajednicko da bi ih svrstali u nekekav blok tj. bilo kakav blok sem "opozicionog".
Pa koji je to blok?Ja mislim da nije, tj. da je u tom bloku za sada suđeno da DF bude glavni.