Politička situacija u Crnoj Gori

Koju opciju podržavate na političkoj sceni u Crnoj Gori?

• Demokratski front (Mandić, Knežević, Medojević)

glasova: 62 53,0%
  • ES, Demokrate, URA (Spajić, Bečić, Abazović)

glasova: 25 21,4%
  • DPS, SD, SDP (Đukanović, Brajović, Krivokapić)

glasova: 30 25,6%

• Ukupno glasova
    117
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Petar Knežević prije 30. avgusta 2020:

20220501_164006.jpg

Petar Knezević, poslije 30. avgusta 2020:

20220501_165030.jpg

20220501_164213.jpg

https://www.vijesti.me/vijesti/crna-hronika/602309/ko-je-pomocnik-komandanta-ptj-a-petar-knezevic

Nek se pripreme ostali preletačevići :whistling:

Da se prisjetimo kako su Dritku pjevali crnogorski Srbi septembra 2020. godine:

:hahaha:

Dritan nas je zajebao 1/1, ali to je lekcija koju nikad necemo zaboraviti ni oprostiti.

Ako uspemo da formiramo vlast bez njega, sledeci put, samo sa Krivokapicem, Demokratama, i DF-om...

Nek se pripreme ostali preletačevići :whistling:

Preletece oni opet posle 2024. Mada dobro priznajes kakav je moderni Monteprkno zapravo nacija preletaca i cirkusa.

Poslednja izmena od moderatora:
Dritan nas je zajebao 1/1, ali to je lekcija koju nikad necemo zaboraviti ni oprostiti.

Ako uspemo da formiramo vlast bez njega, sledeci put, samo sa Krivokapicem, Demokratama, i DF-om...

Preletece oni opet posle 2024. Mada dobro priznajes kakav je moderni Monteprkno zapravo nacija preletaca i cirkusa.
Meni je smješni kako su đetići potrčali Albancu koji se iškolovao na filozofskom srbofobnom fakultetu u Sarajevu :hahaha:.

Da li neko moze da mi objasni po kom osnovu moze da odgovara ovaj Knezevic. Preslusao sam snimak i sporan je iz vise razloga tu nema dileme, ali ne mogu tacno da zakljucim zbog cega bi eventualno mogao da snosi krivicnu odgovoronost. Jel zbog ovoga sto su ga zvali krimosi?
Sam je rekao sledeće:
"...Ja sam držao nikšićku grupu, bjelopoljsku grupu, beransku grupu, novljansku grupu i barsku grupu. Sve kriminalce na telefon"; u nastavku, citira kriminalce koji su mu, kako prenosi, govorili: „Krećemo, trebamo vam, krećemo spremni smo, krećemo… "

Znači pomoćnik komandanta Protivterorističke jedinice policije "drži" na telefonu par kriminalnih grupa sa kojima očito ima neki pređašnji dogovor da mu pomognu ako bude trebalo. Ako to nije za krivičnu odgovornost ja ne znam šta je? A što se tiče drugih stvari ako se ispostave da je njegov glas, jasno je da je debelo prekršio etički kodeks i profesionalno ponašanje i da bi u najmanju ruku morao biti smijenjen. I smjena mu ne gine. Za krivičnu odgovornost se mora dokazati intencija sa snimka a to će biti već teže. Mislim da kompletan snimak nije ni pušten da se ne bi išlo toliko daleko, jer i SNP je u Vladi pa da se ne stavlja odmah u nezgodnu poziciju.

Sam je rekao sledeće:
"...Ja sam držao nikšićku grupu, bjelopoljsku grupu, beransku grupu, novljansku grupu i barsku grupu. Sve kriminalce na telefon"; u nastavku, citira kriminalce koji su mu, kako prenosi, govorili: „Krećemo, trebamo vam, krećemo spremni smo, krećemo… "

Znači pomoćnik komandanta Protivterorističke jedinice policije "drži" na telefonu par kriminalnih grupa sa kojima očito ima neki pređašnji dogovor da mu pomognu ako bude trebalo. Ako to nije za krivičnu odgovornost ja ne znam šta je? A što se tiče drugih stvari ako se ispostave da je njegov glas, jasno je da je debelo prekršio etički kodeks i profesionalno ponašanje i da bi u najmanju ruku morao biti smijenjen. I smjena mu ne gine. Za krivičnu odgovornost se mora dokazati intencija sa snimka a to će biti već teže. Mislim da kompletan snimak nije ni pušten da se ne bi išlo toliko daleko, jer i SNP je u Vladi pa da se ne stavlja odmah u nezgodnu poziciju.

Iznogud je isao na noge u ZIKS ozbiljnom krimosu sto je nezapamceno u demokratskom kao i u diktatorskom rezimu!

Kaze Vucic, za tu vele-silu od vojske imamo autan-sprej. :hahaha:
To je njegova prava slika ,piski po slabijima a drhti pred jacima, Setite se one slike kad sedi na hoklici kod TRAMPA ili kad se ulaguje Makronu,Merkelovoj. Karakter katastrofa. Postuj svakoga bez obzira na novac i moc. Milion gradjana Srbije ima poreklo iz CG. 50 000 da ih zatrazi drzavljanstvo ,promenio bi se ceo sistem. Setite se onog referenduma gde je svakome dozvoljeno da glasa osim Grnogorcima iz Srbije.

Sam je rekao sledeće:

To sam i mislio da potencijalno moze da odgovara za ovo sto su ga zvale kriminalne grupe ali opet je nedovoljno cini mi se za krivicnu. Tako da reakcija novopecenog ministra je bila bas nekako ishitrena i neiskusna. Mada sa druge strane ja nisam pravnik. Sve u svemu odlican potez DPS-a.
Znači pomoćnik komandanta Protivterorističke jedinice policije "drži" na telefonu par kriminalnih grupa sa kojima očito ima neki pređašnji dogovor da mu pomognu ako bude trebalo.
Ovo ti sad malo karikiras i nagadjas :D

Logika najboljijeh Srba:
"Potpuno je normalno da Šiptari budu umatičeni u Albaniji , takođe je potpuno normalno da Muslimani budu umatičetni u Bosni ."
"Potpuno je nenormalno od Srba što hoće da im Srbija bude matica , to je napad na cg suvernitet ."
Nije više Montenegro nego , nego Islamnegro .
Islamo levičarenje u fullu .

(VIDEO) Slobodna Crna Gora započela kampanju u Budvi!​

71A27980-F183-4C40-8B60-6107C2E586F5-640x376.jpeg

https://www.in4s.net/video-slobodna-crna-gora-zapocela-kampanju-u-budvi/#comments

DF prvo uleti sa desetinama hiljada evra na bilbord, i onda sad dodje i Dajko, mozda znaju nesto sto mi ne znamo i izbora ipak bude. Od pocetka mi je bilo cudno da se SNP prikloni Montenegrinima, mozda ih zajebu.
Budva i Tivat su drugačiji primeri , jer je u ovim opštinama prinudna uprava koja ne može da traje to oktobra .

Meni je smješni kako su đetići potrčali Albancu koji se iškolovao na filozofskom srbofobnom fakultetu u Sarajevu :hahaha:.

Ono što mi je vrlo retardirano i apsudno je to da je taj isti Dritan pre neku godinu prozvan "albanskim četnikom". Zamisli spajaš dve objektivno nespojive reči Šiptar i četnik. I ono što meni nikako ne ide u glavu je to na osnovu čega su ti retardirani Srbalji Dritanu dali epitet četnik, na osnovu čega?

Ono što mi je vrlo retardirano i apsudno je to da je taj isti Dritan pre neku godinu prozvan "albanskim četnikom". Zamisli spajaš dve objektivno nespojive reči Šiptar i četnik. I ono što meni nikako ne ide u glavu je to na osnovu čega su ti retardirani Srbalji Dritanu dali epitet četnik, na osnovu čega?
Dritanu su taj nadimak dale neokomite cini mi se. Cetnik je po njima svako ko nije protiv Srba ili nije dovoljno dokazao svoju srbomrznju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back