Politička situacija u Crnoj Gori

Koju opciju podržavate na političkoj sceni u Crnoj Gori?

• Demokratski front (Mandić, Knežević, Medojević)

glasova: 62 53,0%
  • ES, Demokrate, URA (Spajić, Bečić, Abazović)

glasova: 25 21,4%
  • DPS, SD, SDP (Đukanović, Brajović, Krivokapić)

glasova: 30 25,6%

• Ukupno glasova
    117
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Negativno. Ja sam za SPC. Ali nisam za to da budemo beogradska gubernija.
Niste vi bili gubernija nego krvopija,znas ti to ali neces da priznas...milijardu ste dobili posle zemljotresa samo od Srbije...ziveli bi u blatnjarama i pocrkali gladni ...ovako vracate fukare neljudi...sto rece jedan moj prijatelj iz Niksica..ni manje drzave ni veceg isprdka

Nije Crna Gora = Cetinje.
Znam ja da nije jednakost izmedju Cetinja i Crne Gore ......poznajem ja stanje visenego ti,budi siguran.

Pa evo tvoji sunarodnici maštaju kako će da se šire do Jadrana.
Маштам и ја нешто око Монике Белучи, па ето...слаба вајда.
Мени је довољно да останемо на "добар дан, довиђења".
Још да сви твоји сународници заволе своју отаџбину и да се врате на огњишта и милина.

Zato ste CIA prcija i balkanska Kolumbija .

Ko nece brata za brata, imace tudjina za gospodara.

Evo vam CIA kroji vlade, kadrira , mesto da radite postene poslove vi za CIA-u terate drogu od Amerike do Evrope....
Mi smo sada u Nato i normalno je da saradjujemo sa americkih obavjestajnim sluzbama. Droga se zaplenjuje i hapse odgovorni, tako da će se tim mutnim poslovima stati na put.

Strašna ste vi braća. Pa što ste protivpravno pripojili CG 1918?

Mi smo sada u Nato i normalno je da saradjujemo sa americkih obavjestajnim sluzbama. Droga se zaplenjuje i hapse odgovorni, tako da će se tim mutnim poslovima stati na put.

Strašna ste vi braća. Pa što ste protivpravno pripojili CG 1918?

Ne zaplenjuje se droga ide u tonama.

Cak i ako padne koja tona, niko ne ide u zatvor u Crnoj Gori kao onomad kad je pala droga u magazinu

Zapleni se par kilograma cisto da se pravi kao neka forma borbe protiv narkotika a Crna Gora je postala evropski hub za transport kokaina za Evropu pod briznim okom i patronatom CIA.

Sve vase narko klanove je kreirala CIA radi sverca kokaina u Evropu i bogacenja. Taj vid zivota donosi Crnoj Gori stotine mrtvih na godisnjem nivou, i razara duh i unistava omladinu.

Sto se tice 1918. vecina naroda Crne Gore je 1918. odlucila na Podgorickoj skupstini da se ujedini sa ostatkom srpskog naroda u jednu jedinstvenu srpsku drzavu.

Niste vi bili gubernija nego krvopija,znas ti to ali neces da priznas...milijardu ste dobili posle zemljotresa samo od Srbije...ziveli bi u blatnjarama i pocrkali gladni ...ovako vracate fukare neljudi...sto rece jedan moj prijatelj iz Niksica..ni manje drzave ni veceg isprdka

Znam ja da nije jednakost izmedju Cetinja i Crne Gore ......poznajem ja stanje visenego ti,budi siguran.
Nismo dobili samo od Srbije nego od svih tadasnjih republika. Bila je to ista drzava.
Ali to ne znaci da CG treba da nestane sa mape. Moraju se poštovati istorijske osobenosti CG koja je bila slobodna dok ste vi još vrijedno radili za Seldžuke.

Nismo dobili samo od Srbije nego od svih tadasnjih republika. Bila je to ista drzava.
Ali to ne znaci da CG treba da nestane sa mape. Moraju se poštovati istorijske osobenosti CG koja je bila slobodna dok ste vi još vrijedno radili za Seldžuke.

Dobro je covece, ajde stani sa tim provokacija, posle ce ti biti neprijatno kada Srbi ponovo dodju na vlast. Znam da moras zbog posla, ali ipak imaj nekog dostojanstva.

Crnogorci postoje od vajkada. Doduše nacionalna svijest nije bila potpuno oblikovana do 20.vijeka. Ali činjenica je da smo se i ranije dosta razlikovali od Srbijanaca.

Crna gora (namerno malo slovo g) se prvi put pominje 1296. godine u povelji srpskog kralja Stefana Milutina, kao jedna od brojnih istoimenih teritorijalnih jedinica širom njegovog kraljevstva. Da bi se u to vreme naznačilo na koju se tačno crnu goru misli, neophodno je bilo navoditi i okolne oblasti kao reference :kafa:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back