Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 63.052
Obavezno bih prodala veru za veceru, kakvo pitanje...!
Postavljac da ne otvara vise ovako glupe teme.
Postavljac da ne otvara vise ovako glupe teme.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obavezno bih prodala veru za veceru, kakvo pitanje...!
Ne troluj forum i podforum glupim temama. Naravno da niko ne bi, drugo to je stvar religije.Samo šta bi jela? Šta voliš?
Ne diraj mi u Njegoša!Ja poštujem Isusa Hrista. To nije učenje Isusa Hrista. Njegoš nije pisao kao sledbenik Isusa Hrista, već kao sledbenik sotonsko demonskih sila, željan krvi i krvoprolića, jer da nije tako ne bi pisao "Vere će nam zaplivati u krvi, biće bolja koja ne potone".
Ај ти мени реци ко у РЛ данас вређа муслимане на тај начин...таква комуникација постоји само на форуму, у "жару борбе" и то на овом јер је дозвољено...данас ти се више свађе своде око историје и "историје"...ко је први дошао, ко има више права на територију...итд...Ja volim majku Srbiju, ja jesam Srbin ali takav način kojim se vređaju muslimani samo zbog islama koji su njihovi preci prihvatili pre više stotina godina je u najmanjem nekorektan s vaše strane i naneo je strašnu štetu srpskom nacionalnom telu, koje se zbog toga desetinama i stotinama godina "satiralo " u međusobnim ratovima pravoslavnih i muslimana. Da to nije bilo tako, danas bismo imali srpsku naciju od 20 miliona Srba na prostoru bivše Jugoslavije.
Ne troluj forum i podforum glupim temama. Naravno da niko ne bi, drugo to je stvar religije.
Ne diraj mi u Njegoša!
On ke za razliku od mnogih kpji postase odrodi onda ili ********* sada znao ko je i sta je i to je napisao u pasosu kao nacionalnost SRBIN!!!
Његош је део српске и црногорске историје и највећи црногорски песник, а ти покушај да схватиш у ком временском просторном контексту је писао...то је било време 200 годишњег рата Црногораца и Турака(домаћих муслимана) где су многа православна села рушена а и само Цетиње и Цетињски Манастир...мораш да признаш и ти би попиздео да си био на његовом месту...Njegoš me zanima toliko koliko je štete naneo srpskom nacionalnom jedinstvu svojom mržnjom prema muslimanima a mnogo je zla učinio sa svojim pisanjem, mnogo zla.
onu žensku?Ammar Mešić zapušio usta svima, objasnio: "Srbin sam, slavim i Božić i Bajram"
Ovaj covek glumi u igri prestola...
lakśe malo sa tim tvojim dupeintegracijama u euNjegoš je proklet od Boga i za života, po načinu življenja i svoje smrti a i "na onom svetu" će ne sumnjam biti proklet.
Pa, ako je taj kandidat lažirao veru, ona ionako neće biti prihvaćena.Tema nije glupa, svaki dan čujem ili pročitam "prodali veru za večeru". Jedino što je glupo, glupa je ta kovanica. Pokušajem da ljude "izlečim od te gluposti".
Pa, ako je taj kandidat lažirao veru, ona ionako neće biti prihvaćena.
Al iman (vera) je:Pojasni?
Al iman (vera) je:
1. qawlun bil lisan (izgovor jezikom)
2. tasdiqun bil qalb (svedočenje u srcu)
3. amal bil jawarih (akcije udovima)
Ako se neko samo folira radi večere, on maši ovaj princip pod brojem 2