Politička kovanica: "Prodali veru za večeru" - laž ili istina?

Da li biste prodali veru za večeru?

• Da.

• Ne.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ja poštujem Isusa Hrista. To nije učenje Isusa Hrista. Njegoš nije pisao kao sledbenik Isusa Hrista, već kao sledbenik sotonsko demonskih sila, željan krvi i krvoprolića, jer da nije tako ne bi pisao "Vere će nam zaplivati u krvi, biće bolja koja ne potone".
Ne diraj mi u Njegoša!

On ke za razliku od mnogih kpji postase odrodi onda ili ********* sada znao ko je i sta je i to je napisao u pasosu kao nacionalnost SRBIN!!!

Ja volim majku Srbiju, ja jesam Srbin ali takav način kojim se vređaju muslimani samo zbog islama koji su njihovi preci prihvatili pre više stotina godina je u najmanjem nekorektan s vaše strane i naneo je strašnu štetu srpskom nacionalnom telu, koje se zbog toga desetinama i stotinama godina "satiralo " u međusobnim ratovima pravoslavnih i muslimana. Da to nije bilo tako, danas bismo imali srpsku naciju od 20 miliona Srba na prostoru bivše Jugoslavije.
Ај ти мени реци ко у РЛ данас вређа муслимане на тај начин...таква комуникација постоји само на форуму, у "жару борбе" и то на овом јер је дозвољено...данас ти се више свађе своде око историје и "историје"...ко је први дошао, ко има више права на територију...итд...:cool:

Ne diraj mi u Njegoša!

On ke za razliku od mnogih kpji postase odrodi onda ili ********* sada znao ko je i sta je i to je napisao u pasosu kao nacionalnost SRBIN!!!

Njegoš me zanima toliko koliko je štete naneo srpskom nacionalnom jedinstvu svojom mržnjom prema muslimanima a mnogo je zla učinio sa svojim pisanjem, mnogo zla.

Njegoš me zanima toliko koliko je štete naneo srpskom nacionalnom jedinstvu svojom mržnjom prema muslimanima a mnogo je zla učinio sa svojim pisanjem, mnogo zla.
Његош је део српске и црногорске историје и највећи црногорски песник, а ти покушај да схватиш у ком временском просторном контексту је писао...то је било време 200 годишњег рата Црногораца и Турака(домаћих муслимана) где су многа православна села рушена а и само Цетиње и Цетињски Манастир...мораш да признаш и ти би попиздео да си био на његовом месту...

Back