Koja je najveća laž za koju ste čuli?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Prvo da vidimo šta je laž ? Laž je pojam suprotan pojmu istina, a istina je tačka gledišta. Dakle istina je kada pričamo ono što vidimo, odnosno osećamo na neki od načina, sluhom, nosem, očima, dodirom ... laž je kad izveštavamo ono što ne vidimo, odnosno ne osećamo. Ponekad je teško odrediti šta neko vidi sa svoje tačke gledišta, i ne znamo da li laže ili stvarno vidi drugačije ...
Za mene najveća laž nije kad su (neki) tvrdili da je Zemlja ravna ploča, oni su to tako videli (sa svoje tačke gledišta), već kad su (neki drugi) vodili ljude u dušegupke, a govorili im da idu na tuširanje ...

Najveca laz je da covjek dnevno mora da pojede izmedju 2 i 3 hiljade kalorija,sto je najveca laz moguca koje ljude drzi siromasnima,zamislite osobu koja svaki dan unosi toliko kalorija jel znate li koje su to pare mjesecno za globalisticke proizvodjace hrane,a tek koja zarada za ljekare i medicinu uopste

Ta kolicina hrane koju ljudi unose onako neuroticno i u strahu zbog price lazne a onda ista ta hrana im cini zdravlje losijim i dovodi ih u poziciju da kupuju ljekove razne,idu na ultrazvukove,magnetne, idu na razne tretmane medicinske a pare samo se trose

Poslednja izmena:
Smej se ti a istu šemu ste imali u hrvatskoj :lol:
Imamo je na dnevnom planu, sestrična mi je upala u jednu od tih šema prije neki dan.
Zamolio sam je da se nađemo na piću, čisto da joj pokušam objasniti Ponzi shemu... ali mi je otkazala sastanak.
Nažalost, odlučila je zanemariti mene i vjerovati svojim glupačetinama.
Kamo sreće da je poslušala švalera, on je intelektualno negdje s njom u razini, ali barem ne vjeruje u sustav lavine koji je počeo proljetos.
Nego, najtragičnije od svega, u njenom okruženju je najpametnija neka babica koja radi porođaje, čiji je suprug vozač na sudu, jeb*ao je muško i žensko, a ona ima nekog švalera sa strane koji je trpa, iznajmljuju stan u blizini.

Back