Policijski general penzionisan zbog sina i blokada

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Po Šešeljevoj logici onda bi i Vučić morao da bude penzionisan jer se njegov sin druži sa kontroverznim navijačima Partizana (tipa Aleksandar Rošavi Vidojević) za koje je Belivuk iskazao da su bili umešan u kriminogene radnje u korist SNS-a?

Aли то је мали ДанилО.. Шта причаш бре ти!??

Отац Џим Морисона је био адмирал флоте, па га нико није терао у пензију, већ га је УС АРМИ терала у Вијетнам.

Свашта... :kafa:

Каква сељанија, мада ко зна да ли су га откуцали, у некој изјави, да неће ударити на своје дете...онда пола полиције и војске пензионисати... :aha:

Ћације у полицију Рођаци!

Hebe mi se ko je kontrolisao svoja društva , to je sporedni kriterij u ocenjivanju nekog politicara i ljudi uopšte.. Nije Adolf najveći zločinac u istoriji zato što je bio diktator već zato što je ubijao ljude, decu, u milionima, napravio industriju smrti.
Znači krv na rukama, to je glavni kriterijum a oni nabrojani zapadnjaci imaju krvi do ramena, takodje milione ljudi na duši pa je zato svaka priča o kontroli društva besmislica.
Na kraju, i Josip Broz je kontrolisao svoju drzavu a za sve gore navedene je bio andjeo svetla, humanista.

Па Тито није личио на Шојића јбгА!

Napredno/radikalska kanalizacija u punom sjaju.
N1 propaganda!

1_16a084f2b43.2264294_1022980829_16a084f2b43_medium.jpg

Šešelj koliko god da se trudi da ostavi utisak čoveka koji sa Titom i partijom nema ništa, viri mu to iz dupeta.

Pa dobro možda ćak i nema toliko veze sa Titom ali ono već je provaljen ko je i šta je i jasno je da je on relikt prošlosti i relikt i simbol nekih prošlih, mračnih vremena, odavno već nema nikakav kredibilitet nit njegova reč ima ikakvu težinu i sigurno da nije slučajno zašto je od pojedinačno najjače stranke u Srbiji spao na ispod 1% podrške.

СНС је увек прагматичан. Кад је била Јовањица, то је био парадајз. После тога "пар тона марихуане" није нека дрога. Нико одговарао није.
Сад, тобоже забринутост јер је син Генерала на протестима. Мож, мислити. Са обзиром на сву бахатост Вучковог брата, сина или кума, требало одавно да се сиђе са власти, али то би значило да постоји етика.

Šešelj koliko god da se trudi da ostavi utisak čoveka koji sa Titom i partijom nema ništa, viri mu to iz dupeta.
Отворено прете студентима. Стрвина је била код балегара у гостима и на јавној телевизији свашта причао, поготово о "издајницима."

СНС је увек прагматичан. Кад је била Јовањица, то је био парадајз. После тога "пар тона марихуане" није нека дрога. Нико одговарао није.
Сад, тобоже забринутост јер је син Генерала на протестима. Мож, мислити. Са обзиром на сву бахатост Вучковог брата, сина или кума, требало одавно да се сиђе са власти, али то би значило да постоји етика.

E to je to i to su oni, odsustvo etike i empatije kao način života.

“U tom trenutku počeli su da stavljaju rukavice, a potom i maske, poput onih za kovid, ali sa obeležjima navijačkih grupa Crvene zvezde. Krenuli su za nama, bilo je očigledno da su nas čekali. Prišli su nam u jednom momentu i meni poručili ‘da se tu više ne pojavljujem’, a zatim su odgurnuli u stranu moje dve koleginice. Tada su me napala sva petorica, podigli su me i udarali pesnicama u glavu, osetio sam da na rukavicama imaju ojačanja. Zatim su me uhvatili za glavu i udarali je o vrata garaže koja je bila u u blizini“, priča za Novu Petar i dodaje da su koleginice bile izbezumljene.

https://nova.rs/vesti/politika/sezo...na-odmazda-vlasti-protiv-svakog-ko-se-pobuni/

Ovo mora da je laž. Pa opozicioni mediji i X bruje o časnim navijačima Zvezde koji su prošli pored Ćacilenda i vikali ''Vučiću, pederu''. Ovaj momak mora da je pobrkao nešto.

Отац Џим Морисона је био адмирал флоте, па га нико није терао у пензију, већ га је УС АРМИ терала у Вијетнам.

Свашта... :kafa:

Каква сељанија, мада ко зна да ли су га откуцали, у некој изјави, да неће ударити на своје дете...онда пола полиције и војске пензионисати... :aha:
. .. . , otac Jim Morisona je bio sef mornaricke obavestajne sluzbe, a sin je (po difoltu), radio za CIju, kao cointelpro psyops agent, tako da, .....!?

Back