Policija?!

ja ne znam gde ste vi ziveli tokom devedesetih , da postoji unutrasnja kontrola u MUP kao u FBI u americi vise bi bilo policajaca u zatvoru nego u sluzbi.
pa koliko ima primera gde kerovi kao fol izmlate nekog polupijanog ili slucajnog prolaznika i on posle deset godina sudjenja odustane od optuzbe

Naravno da ima i toga, ista je stvar. Samo sada pričamo o drugačijoj situaciji.

A sta da se radi kada i policija i demonstranti isto misle o Kosovu i Metohiji.

Hvala Policiji sto nije bilo nasih (nasih i njihovih) zrtava. Znamo ko bi se radovao.

Inace do 19:00 bilo je cetiri povredjena, po direktnom ukljucenju radio reportera (RadoiIndex) u Urgentni centar. Od toga jedan policajac, kod americke ambasade, i dvoje-troje pripitih kod terazijske cesme.

To nije radio Hrvatski narod. Prestani da generalizujes. Hitler je tako radio. Za se poimence ko je to radio. Isto je i u Republici Srpskoj. Pre rata Srbi su cinili nesto manje od 50% cini mi se, a danas 90%. Ali opet za to nije odgovoran ceo narod, neko tacno po imenu i prezimenu. Ali je problem tvoje fasisticko razmisljanje. Ti mislis da Hrvati imaju nekakve "zle" gene.

Nije radio hrvatski narod nego aboridzini u pravu si,i dan danas ako cujes Tompsona oni se time hvale a pre "rata nije ni postojala republika srpska , nego Sarajevo imalo oko 40% srpskog stanovnistca a sada?
A Hrvati jesu genetski(vecina) srbomrzci u svakom pogledu,samo za razliku od shiptara oni to lepo prikrivaju

Naravno da ima i toga, ista je stvar. Samo sada pričamo o drugačijoj situaciji.

koja bre druga situacija a prosle godine u oktobru nacionalni stroj Novi Sad reagovali kao delta force a da ne pisem o pre 3-4 godine kada su premlaceni navijaci partizana u Zagrebu pa kada su dosli ovde na revans utakmicu dolazili kerovi na ispomoc cak iz Bora i Kragujevca

koja bre druga situacija a prosle godine u oktobru nacionalni stroj Novi Sad reagovali kao delta force a da ne pisem o pre 3-4 godine kada su premlaceni navijaci partizana u Zagrebu pa kada su dosli ovde na revans utakmicu dolazili kerovi na ispomoc cak iz Bora i Kragujevca

Čitaš li ti šta sam ja pisao? Kažem da sad pričamo o drugačijim ulogama kad su u pitanju policajci i demonstranti!
Nego, osuđuješ policiju kada je u NS prebila one likove koji su bacali kamenje i flaše na kolonu ljudi koji su išli do spomenika žrtvama fašizma u NS? I pre bacanja stajali uz nacistički pozdrav???

Čitaš li ti šta sam ja pisao? Kažem da sad pričamo o drugačijim ulogama kad su u pitanju policajci i demonstranti!
Nego, osuđuješ policiju kada je u NS prebila one likove koji su bacali kamenje i flaše na kolonu ljudi koji su išli do spomenika žrtvama fašizma u NS? I pre bacanja stajali uz nacistički pozdrav???

Supermoderator brkas pojmove./
Ja ne osudjujem policiju zbog toga i nemam nista sa tim NS jer znam koja su to g***a,nego govorim o akciji policije tada i sada ,sada su kao malo bili suzdrzani a ne zesci momci kao na primer ...............................hm da :;-)demonstracije zbog kradje na lokalnim izborima 1996 26. decembar

To i ja mislim,da je malo pomalo neko to kordinirao.Navijaci huligani pa nisu navijaci toliko brojni, i da jos niko ne pretpostavi da ce posle 17 februara "ovog puta zaobici" ambasadu Amerike

Не прочитах све постове, видим да је већина скренула на препуцавање са хрватима , ал се слажем са тобом.
У данашњим новинама неки тврде да је ЦИА умешала прсте...
Чини ми се да нису смели да спомену праву агенцију - ову нашу . Или је координирала са ЦИОм или је неспособна до бола. Па и ђак петак би предвидео да ће ддемонстранти да крену на амбасаду САД и сл. Е сад...

Углавном пандури су поново оправдали новац пореских обвезника: Џипове од 150.000 евра , пежое, опрему за разбијање демонстрација и сл.

И зар стварно верујете да је било 30.так повређених пандура? Можда један или два .

А и ови Легијини мајмуни у Хамерима су се баш показали : 5 октобра су се усрали од масе па као "неће против Срба" а прекјуче се курче. Једва чекам да их видим кад гора озелени доле у КЗБ.

Пази, ја кад сам ишао 1996 пред кордоне стављао сам метални послужавник на леђа и (позајмљену) кацигу на главу... и онда им нисам био интересантан;)

Пази, ја кад сам ишао 1996 пред кордоне стављао сам метални послужавник на леђа и (позајмљену) кацигу на главу... и онда им нисам био интересантан;)

Ma uopšte gledano, glupavo je da se nezadovoljstva i protesti protiv neke situacije pretvara u lični rat policajca i građana. Jasno je da je njima to posao i rečeno im je da ne dozvole neke stvari. Ako smo mangupi, ostvariti svoj cilj bez da kompromitujemo ili ulazimo u sukob sa policajcem koji je samo radnik u jednoj firmi.

Не прочитах све постове, видим да је већина скренула на препуцавање са хрватима , ал се слажем са тобом.
У данашњим новинама неки тврде да је ЦИА умешала прсте...
Чини ми се да нису смели да спомену праву агенцију - ову нашу . Или је координирала са ЦИОм или је неспособна до бола. Па и ђак петак би предвидео да ће ддемонстранти да крену на амбасаду САД и сл. Е сад...

Углавном пандури су поново оправдали новац пореских обвезника: Џипове од 150.000 евра , пежое, опрему за разбијање демонстрација и сл.

А и ови Легијини мајмуни у Хамерима су се баш показали : 5 октобра су се усрали од масе па као "неће против Срба" а прекјуче се курче. Једва чекам да их видим кад гора озелени доле у КЗБ.

nije cia snajka nego postoji problem" ovisnika od krize" kad god je neka frka postoje i ratni profiteri i tajkuni

malo dalja istorija 9 mart pre nekih 17 godina opljackano {citaj dobro} nekoliko draguljarnica u Beogradu a posle skoro deset godina isti likovi probali isto 5. oktobra ali gazda imao pumparicu

Замисли те само да су се Цигани и Гробари ( и остала фамилија) организовали тешко да би их пандури онако вијали по кнезу .

И да се разумемо не оправдавам дивљање, крађу па ни паљење амбасада ал ми прораде инстинкти са Севера чим видим кордон.

Шта смо добили оним дивљањем?
Постоје само два могућа објашњења догађаја:
1. догађаји око амбасада и радњи су били прећутно дозвољени,
2. догађаји су изненадили надлежне (МУП).
Сасвим је реалан први случај јер није било обезбеђења око амбасада које су прве признале независност. Питање остаје: ко је то одлучио и са којим циљем?
Да покажемо Америма да их мрзимо? Па они то знају још од 1999 год. Овако смо добили милионску штету коју ће морати да намири држава и један изгубљен млади живот! Ако је било планирано, онда могу рећи да је било врло глупо и за то неко мора одговарати!

Други случај је мало вероватан. Ако се овако десило, онда главну одговорност сносе Николић и Вучић, који су сво време оправдавали оне лупеже и идиоте!
По речима Вучића, хулигани су револтирани одлукама западних влада- можемо додати да су узели покоји пар патика да би се смирили!

Ето сада, имају се чему смејати наши непријатељи. Стварно имају!
Закључак је да нас позивају на легитимну одбрану Космета исти они који нису у стању да заведу ред у Београду међу Србима а хтели би међу 1,5 мил. Шиптара!?
И какве везе имају београдски контејнери и београдски локали са сепаратистима?
Што 200 паметних смисли, само један кретен може поткопати.
Оваквим стартом неше борбе за Космет, немамо се чему надати!
Сваки полицајац репрезентује државу. Пуцањ, напад било какав на полицајца је напад на државу. На то се одговара овим редом: упозорење, пендрек, водени топ, гумени меци и сузавац и ако ништа не успе- оловни метак!

Замисли те само да су се Цигани и Гробари ( и остала фамилија) организовали тешко да би их пандури онако вијали по кнезу .

И да се разумемо не оправдавам дивљање, крађу па ни паљење амбасада ал ми прораде инстинкти са Севера чим видим кордон.

ma kakvi navijaci mi to kao svetu pokazujemo zube i ujedamo se za svoje d*pe

http://www.blic.co.yu/temadana.php?id=31485

Zahvaljujući bandi praznoglavih idiota i neadekvatnoj policijskoj intervenciji, naša zemlja je u svetu predstavljena kao Palestina. Hajde dobro, idioti su idioti, na njih malo ko može da utiče, ali policija?!
Oni stranci koji do sada nisu imali mišljenje o Kosovu sada ga, zahvaljujući akcijama naše 'demokratske mladeži' imaju - 'neka smo im ga uzeli, ne zaslužuju ga!'

.

zna se pod cijom je policija kontrolom, pa me i ne cudi takvo rezonovanje

Nije radio hrvatski narod nego aboridzini u pravu si,i dan danas ako cujes Tompsona oni se time hvale a pre "rata nije ni postojala republika srpska , nego Sarajevo imalo oko 40% srpskog stanovnistca a sada?
A Hrvati jesu genetski(vecina) srbomrzci u svakom pogledu,samo za razliku od shiptara oni to lepo prikrivaju

Zamisli se duboko, pogledaj se u ogledalo ito isto reci. Samo primitivci tamo kao i ovamo mogu da mrze ceo jedan narod. Vecina je ok. Znaci, vecina ne voli Tupsona i ustase,kao sto i ovde ima normalnih ljudi koji ne velicaju zlocine i zlocince. Mladic npr. Gotovina tamo.

Zamisli se duboko, pogledaj se u ogledalo ito isto reci. Samo primitivci tamo kao i ovamo mogu da mrze ceo jedan narod. Vecina je ok. Znaci, vecina ne voli Tupsona i ustase,kao sto i ovde ima normalnih ljudi koji ne velicaju zlocine i zlocince. Mladic npr. Gotovina tamo.

Evo zamislio sam se ::okoncert Tomsona na maksimiru prenosi HRT uzivo i nekoliko hiljada obozavaoca a da i tu je umetnost AdeM Jasari i Elvis Prisli:shock:

A sad zamisli ti Ratko Mladic i Dzeri LI Luis(velike vatrene lopte):shock::shock:
Sloba i Areta Frenklin:shock::shock:
Radovan Karadzic i B.B. King:shock::shock:
Sljivancanin i Luj Armstrong:shock::shock:

malo glupo je li,:roll:e pa njima nije :mrgreen::arrow:njima je to deo kulture i folklora:P

Back