Pametan covek je uvek posten. Cisto da znas.A kakve veze to ima sa mojim postom? Ja naglasila i pametni i pošteni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pametan covek je uvek posten. Cisto da znas.A kakve veze to ima sa mojim postom? Ja naglasila i pametni i pošteni.
I šta s tim? Koji jadan narod? Ne piše. Predsednik, koji? Ne piše. Tvoji bi rekli, nije se desilo![]()
Tugo jedna prosvetna.Ne, za vas nemam. Jer šta god smisleno da napišem, odgovorite mi nekim parolama pročitanim po sumnjivim medijima. Posebno nemam za ove koji navodno kukaju o uvredama a svaki post koji mi upute je pun najnižih uvreda. Tako da i dalje su na ceni dupli aršini među vama.
pitao si odakle vucicu da ce da ubija 100 za 1, tj ja sam pitao, odakle mu ako ne od nacista?Primećeno je da tebi ne vredi ni crtati.Povukao bih paralelu sa (opet) hrvatskim kolegama na temi Rat u Ukrajini.Vrte istu priču svaki dan, pokušao sam da im pojasnim šta je to nacizam i da je vezan ISKLJUČIVO za Nemce,ali ne vredi,kao i u tvom slučaju.
Prvo, ni moj post nisi dobro razumeo, zatim insistiraš na ovom postu, zaista ne osećam potrebu da te na ovaj način obrazujem ...ovaj jadan narod
Bože dragi, pomozi toj deci koju je ova učiteljica 'učila'
Ti si sujetnija od dragog nam Ptecednika.Prvo, ni moj post nisi dobro razumeo, zatim insistiraš na ovom postu, zaista ne osećam potrebu da te na ovaj način obrazujem ...
Hvala unapred!Tebi ću u pp
![]()
Da, to je ona retorika kada vređaš sagovornika na koju je uputila tvoja istomišljenica malopre. Ta retorika je rezervisana za pristalice režima, koji sve one koji imaju drugačije mišljenje ponižavaju i omalovažavaju. Takvi nikada neće shvatiti da postoje ljudi koje baš briga za politiku ali iznose svoje mišljenje argumentovano i sa informacijama iz oblasti o kojoj se govori. Već decenijama ovakvi nas nazivaju tugama, moronima, neradnicima uz blagoslov vladajućih, nevezano kojih. Posle smo se začudili što su nam starlete i mafijaši uzori deci a ne obrazovani akademski građani. Uz to, nije za blokade ali je protiv režima? Koliko treba da budeš lud-zbunjen da ovo shvatiš kao logičnu činjenicu?Tugo jedna prosvetna.
Jel tako i decu deliš, nasi i vaši?
Pa ces blokaderima da zaključiš peticu a onim drugim jadnicima dvojku.
Nisi ti za prosvetu, bolje se drži politike.
Jesam, da. Glavna sam na svet beliTi si sujetnija od dragog nam Ptecednika.
Prvačići. Još imaju šansu. Najvwrovatnije i tadi, ali voli malo da piri ovuda.ovaj jadan narod
Bože dragi, pomozi toj deci koju je ova učiteljica 'učila'
Primamo silne pare i nemamo nikakav život, zadovoljan?Da li vi sto visite na Krstarici po cijeli dan primate platu ilo nemate nikakav zivot?
Ko sve radi sa decom, tuga do neba...Da, to je ona retorika kada vređaš sagovornika na koju je uputila tvoja istomišljenica malopre. Ta retorika je rezervisana za pristalice režima, koji sve one koji imaju drugačije mišljenje ponižavaju i omalovažavaju. Takvi nikada neće shvatiti da postoje ljudi koje baš briga za politiku ali iznose svoje mišljenje argumentovano i sa informacijama iz oblasti o kojoj se govori. Već decenijama ovakvi nas nazivaju tugama, moronima, neradnicima uz blagoslov vladajućih, nevezano kojih. Posle smo se začudili što su nam starlete i mafijaši uzori deci a ne obrazovani akademski građani. Uz to, nije za blokade ali je protiv režima? Koliko treba da budeš lud-zbunjen da ovo shvatiš kao logičnu činjenicu?
Oni su placenici rezima, koji su zrtve zle opozicije.Da, to je ona retorika kada vređaš sagovornika na koju je uputila tvoja istomišljenica malopre. Ta retorika je rezervisana za pristalice režima, koji sve one koji imaju drugačije mišljenje ponižavaju i omalovažavaju. Takvi nikada neće shvatiti da postoje ljudi koje baš briga za politiku ali iznose svoje mišljenje argumentovano i sa informacijama iz oblasti o kojoj se govori. Već decenijama ovakvi nas nazivaju tugama, moronima, neradnicima uz blagoslov vladajućih, nevezano kojih. Posle smo se začudili što su nam starlete i mafijaši uzori deci a ne obrazovani akademski građani. Uz to, nije za blokade ali je protiv režima? Koliko treba da budeš lud-zbunjen da ovo shvatiš kao logičnu činjenicu?
Zanimljivo izražavanje, ali ni prvi ni poslednji.Ko sve radi sa decom, tuga do neba...![]()
Prvačići. Još imaju šansu. Najvwrovatnije i tadi, ali voli malo da piri ovuda.
Verniče, 6 dana pred Uskrs vređaš ljude, licemernooooNemaju, sirota dečica!
Posle ih čeka Paula, Jovo Bakić, onaj rektor...
Ne, za vas nemam. Jer šta god smisleno da napišem, odgovorite mi nekim parolama pročitanim po sumnjivim medijima. Posebno nemam za ove koji navodno kukaju o uvredama a svaki post koji mi upute je pun najnižih uvreda. Tako da i dalje su na ceni dupli aršini među vama.
Oni su placenici rezima, koji su zrtve zle opozicije.
Rezim koji kontrolise barem 50 milijardi evra, je zrtva protivnika rezima, i i entiteta koji se odaziva na ime: 'DjilasSolak'.
Mukice.
Koliko pljeskavica si pojeo u subotu?Bote, doživeo si da ti neko lajkuje tvoj šablonski post...
Pa izgleda da samo idiot može da napiše ovakav naslov na video snimku....neki profesori zloupotrebili decu da im rastumače dokumenta o izgradnji nadstrešnice, a maturanti se pobunili i neće da se bakću sa problemima tužilaštva, pa profesori pozvali policiju da ih odbrani od dece....
Zašto misliš da nije normalno pročitati sve izvore informacija pa doneti zaključak? Meni nije problem da pogledam i jedne i druge pa da donesem neko svoje mišljenje. Naravno da umem da uzvratim, ali nikada nkoga nisam uvredila na osnivu kvalifikacije ili stručnosti, jer smatram da je to jako nisko. Ko sam ja da procenjujem na osnovu par postova ovde kako neko radi svoj posao? A što se tiče taktike, ja se i dalje vodim idejom da je ovo što studenti rade jako uzdrmalo celu vrhušku, deluju unezvereno i vuku pogrešne poteze masovno, dovoljno da i ostatak neopredeljenih odluči da više ne žele takvu vladu. Izborima ili nekim drugim načinima,manje je bitno.Meni je vrlo zanimljivo da ljuti protivnici režima znaju sve šta piše u informeru. Evo za nas koji ne čitamo informer, odgovori smisleno kako misliš da režim padne sa tom taktikom koju odobravaš i koja je cena za to.
Što se uvreda tiče, nemoj da izigravaš nevinašce kad to nisi...![]()
Verniče, 6 dana pred Uskrs vređaš ljude, licemernoooo![]()
Na kraju će gubitnici biti isključivo studenti, neki maturanti.Zašto misliš da nije normalno pročitati sve izvore informacija pa doneti zaključak? Meni nije problem da pogledam i jedne i druge pa da donesem neko svoje mišljenje. Naravno da umem da uzvratim, ali nikada nkoga nisam uvredila na osnivu kvalifikacije ili stručnosti, jer smatram da je to jako nisko. Ko sam ja da procenjujem na osnovu par psotova ovde kako neko radi svoj posao? A što se tiče taktike, ja se i dalje vodim idejom da je ovo što studenti rade jako uzdrmalo celu vrhušku, deluju unezvereno i vuku pogrešne poteze masovno, dovoljno da i ostatak neopredeljenih odluči da više ne žele takvu vladu. Izborima ili nekim drugim načinima,manje je bitno.