Policija upala u Prvu kragujevačku gimnaziju

Je l ti stvarno misliš da si sada nešto epohalno pametno izjavio? Kao da razgovaram sa amebom :mrgreen: il idi obavesti se, pročitaj nešto osim informera il da ne gubimo vreme ovde ljudima, nit ćeš ti shvatiti ono što ti hoću reći, nit će mene biti briga da li ti shvataš...
Ma jasno. Pobedili ste, briljantnom taktikom ste razbili diktaturu.
Na nastavu se vraćate zato sto ste ga razbili, a ne zato sto ste ispali moroni 😭

Je l ti stvarno misliš da si sada nešto epohalno pametno izjavio? Kao da razgovaram sa amebom :mrgreen: il idi obavesti se, pročitaj nešto osim informera il da ne gubimo vreme ovde ljudima, nit ćeš ti shvatiti ono što ti hoću reći, nit će mene biti briga da li ti shvataš...

A da li ti imaš neki drugi argument osim informer, ćaci i slično? Kole je protivnik režima, ali i protivnik blokada. Ti imaš običaj da onako šablonski sve neistomišljenike počastiš istim uvredama i omalovažavajućim komentarima.

A da li ti imaš neki drugi argument osim informer, ćaci i slično? Kole je protivnik režima, ali i protivnik blokada. Ti imaš običaj da onako šablonski sve neistomišljenike počastiš istim uvredama i omalovažavajućim komentarima.
Ne, za vas nemam. Jer šta god smisleno da napišem, odgovorite mi nekim parolama pročitanim po sumnjivim medijima. Posebno nemam za ove koji navodno kukaju o uvredama a svaki post koji mi upute je pun najnižih uvreda. Tako da i dalje su na ceni dupli aršini među vama.

Za njega ma zabole koliko i za tebe.
Imam problem jedino sa moronima koji su ukinuli školu i sada kada ništa nisu time postigli odbijaju da priznaju da su moroni.
Inače, ovo je kompliment po tvom tumačenju?

Naravno da ćemo povremeno zaustavljati proteste jer za razliku od ''duševnih aktivista'' mi zaista znamo da je deci potrebna školska godina.
Bome dobra reforma kalendara. Papa Gregorije bi crko od ljubomore.
Skratili ste godinu za 5 meseci.
Hvala Bogu, Srbija pokaza da smo i dalje zemlja poštenih i pametnih ljudi.
Da li pametan covek moze biti neposten?

Bome dobra reforma kalendara. Papa Gregorije bi crko od ljubomore.
Skratili ste godinu za 5 meseci.
Ista propagnada kojom se prosveta srozavala decenijama...ista retorika, isti stručnjaci oko nas :roll:
Da li pametan covek moze biti neposten?
A kakve veze to ima sa mojim postom? Ja naglasila i pametni i pošteni.

Ti ne znas sta je nacizam, kao ni fasizam.

Vi SNS-ovci u stvari ne znate nista o tim drustvenim temama, osim da prosipate Udbaske parole.
Primećeno je da tebi ne vredi ni crtati.Povukao bih paralelu sa (opet) hrvatskim kolegama na temi Rat u Ukrajini.Vrte istu priču svaki dan, pokušao sam da im pojasnim šta je to nacizam i da je vezan ISKLJUČIVO za Nemce,ali ne vredi,kao i u tvom slučaju.

Primećeno je da tebi ne vredi ni crtati.Povukao bih paralelu sa (opet) hrvatskim kolegama na temi Rat u Ukrajini.Vrte istu priču svaki dan, pokušao sam da im pojasnim šta je to nacizam i da je vezan ISKLJUČIVO za Nemce,ali ne vredi,kao i u tvom slučaju.
Pa ovom recenicom samo i dalje pokazujes da ne znas sta je to nacizam, kao ni bilo koje druge drustvene ideje i teme.

Ti u stvari i ne pricas o drustvenim stvarima, ti pricas o udbaskim narativima.

Back