vracaracc
Buduća legenda
- Poruka
- 38.315
A mozda je ovo bila radova ekipa?
Није.
А није ни гробарска........појединцима се свуда привиђају навијачи.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A mozda je ovo bila radova ekipa?
Prva bez razloga?pa odakle im kamenice..dotero im ivica kamionom?
Није.
А није ни гробарска........појединцима се свуда привиђају навијачи.
Da i ja tako mislim ali u posetu samo.
Ma ja mislim da "dete" treba u Hag kod oca
Не лупетај молим те и деца имају право да изразе своје ставове ,осим тога митинг није био политички .Него митинг подршке !
Al ne najace mi sto slinavi klinci u tim godinama znaju sta oce pa su to izasli na ulice da to i dobiju
Al ne najace mi sto slinavi klinci u tim godinama znaju sta oce pa su to izasli na ulice da to i dobiju
To sve nadrogirano, ko bi bistre pameti svoj grad lupao i svoj narod gađao koječime
5. октобар, 9. март.....
A šta su to gipsarice?
a kad b92 i rts pustaju eu i nato propagandu sa onom malim krembilom ratkom pocestom onda je to kul jel
To je naziv za bele čarape koje patriotska omladina nosi u kombinaciji sa trenerkama i patikama drugih boja.
исто као и 9. марта, 5. октобра....
A jesi li primetila da je jedno dete sa bine držalo politički govor, da li te to možda brine pored toga što ta ista deca deca ruše svoj grad?
Jesi li se zapitala kakva je to majka koja gura svoje dete u politiku oduzimajući
mu time njegovo detinjstvo? Jesi li se zapitala kakva je to stranka koja istura
dete na binu da čita političke govore?
Nije isto..tako ce sutra doci nova vlast i novi klinci a vi cete opet da se vadite na taj datum
I ne odmakosamo se ni milimetra odatle?
Da je prava i pravde i pravne države gospođa Šešelj bi upala u veliki problem sa Centrom za socijalni rad tj. sa odeljenjem za
brigu o deci zbog toga što je dozvolila da joj dete drži politički govor na političkom mitingu i baš me zanima hoće li iko
savestan u ovoj državi reč javno da progovori o tome
Nije isto..tako ce sutra doci nova vlast i novi klinci a vi cete opet da se vadite na taj datum
To je naziv za bele čarape koje patriotska omladina nosi u kombinaciji sa trenerkama i patikama drugih boja.
Sada su odmah huligani,a petog oktobra su bili-narod koji je izašao da ruši vlast!
....
more svima bi podelio ravne tabane i onda marš kući