Majstor Života
Ističe se
- Poruka
- 2.251
Numeš lepo da lažeš, šta da ti kažem![]()
Kako numem, pa ja bi im u izveštaj gratis dodao vanzemaljce, ustaše, vampire i slovo džlj.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Numeš lepo da lažeš, šta da ti kažem![]()
"29. А Петар и апостоли одговарајући рекоше: *Богу се треба покоравати више него људима." (Дјела апостолска 5:29).1.Svaka duša da se pokorava vlastima koje vladaju; jer nema vlasti da nije od Boga, a što su vlasti, od Boga su postavljene.
2 Tako koji se suproti vlasti suproti se naredbi Božijoj; a koji se suprote primiće greh na sebe.
11 Isus odgovori: Ne bi imao vlasti nikakve nada mnom kad ti ne bi bilo dano odozgo; zato onaj ima veći greh koji me predade tebi.
naebo si kad dođeš na sud![]()
Ja ne znam ko je clan SNS jer ne znam licno nikog sa foruma.Šta je po tebi uopšte ostrašćenost? Kritikuješ li ostrašćenost forumskih pro-SNS članova?
Подржаваоци странке која 13 година доминантно влада Србијом су слабији. Не треба даље.Ja ne znam ko je clan SNS jer ne znam licno nikog sa foruma.
Ne kritikujem ih, jer su u stalnoj defanzivi i odbrani od "pljuvanja" i izmsiljanja kojecega, neretko na licnoj osnovi. Kad to vidim, odustajem od kritike takvih, slabijih. I to mi je moto uvek u zivotu, za bilo sta, a narocito sada, za slabije nema kritike, osim krajnje dobronamerne i sporadicne.
I mroam da kazem da uglavnom nisu ostrasceni, nego imaju drugaciji pogled, slican mom cesto, samo je takav pogled proglasen za "pro-SNS", iako je zapravo za drzavu, za poredak stvari koji sluzi svima na dobro i koji ne mogu neki balavci niti ostraceni likovi, a niti treba, preko noci da promene, pa makar to bila i sama vlast.
Sramota je sto kao clan foruma koji je jso i na religiji "jak" clan, ne prepoznajes slabijeg u nekoj mikrosredini.Подржаваоци странке која 13 година доминантно влада Србијом су слабији. Не треба даље.
Izvini, ali moram da te demantujem. Obrisala sam stotine postova gde se simpatizeri studentskih protesta nazivaju, ustaše, fašisti, balije, izdajice, drugosrbijanci, mentalni bolesnici, žutaći. Da li je tebi neko uputio slične uvrede kao nekome ko zastupa stav da studenti greše? Provokacije bez vređanja nećemo uzeti u obzir.Ja ne znam ko je clan SNS jer ne znam licno nikog sa foruma.
Ne kritikujem ih, jer su u stalnoj defanzivi i odbrani od "pljuvanja" i izmsiljanja kojecega, neretko na licnoj osnovi. Kad to vidim, odustajem od kritike takvih, slabijih. I to mi je moto uvek u zivotu, za bilo sta, a narocito sada, za slabije nema kritike, osim krajnje dobronamerne i sporadicne.
I moram da kazem da uglavnom nisu ostrasceni, nego imaju drugaciji pogled, slican mom cesto, samo je takav pogled proglasen za "pro-SNS", iako je zapravo za drzavu, za poredak stvari koji sluzi svima na dobro i koji ne mogu neki balavci niti ostraceni likovi, a niti treba, preko noci da promene, pa makar takvi likovi u samoj vlasti.
pa ti se pokoravaš blokaderima"29. А Петар и апостоли одговарајући рекоше: *Богу се треба покоравати више него људима." (Дјела апостолска 5:29).
Da li je tebi neko uputio slične uvrede kao nekome ko zastupa stav da studenti greše?
Код "блокадера" нема вођа, није то култ личности као СНС.pa ti se pokoravaš blokaderima
sa religijske tačke u grdnom si grehu jer svaka vlast je od boga
Nećeš moći ni ti, jer ja zastupam stav da volim kulturnu i pristojnu Srbiju.Evo mogu ja, al prvo da obećaš da nećeš brisati i banovati.
aha nemaКод "блокадера" нема вођа, није то култ личности као СНС.
Да има, до сада би већ били похапшени.aha nema
Oprosti, ali nemam nikakvu potrebu "braniti" SNSovce po forumu.Sramota je sto kao clan foruma koji je jso i na religiji "jak" clan, ne prepoznajes slabijeg u nekoj mikrosredini.
Razumem ja da je to teško shvatiti, narod koji je vekovima imao ''vođe'' sada ne može prihvatiti činjenicu da oni deluju u grupi, zato i kreću teorije zavere, koje odlično koristi i vlast. Znači, mora da je vođa neki lik, koji ruši Srbiju tako što je obučio studente kako se to radi, ustaša, Albanac, lako mu je da nađe jer smo ionako već dugo u mržnji sa polovinom balakanskih naroda. Pazi, nemoj da sad krene rasprava zašto i da se pominju ratovi i oluje jer nije suština u tome.aha nema
Nećeš moći ni ti, jer ja zastupam stav da volim kulturnu i pristojnu Srbiju.
Možda ako se baviš književnošću pa ti se taj govor može pripisati književnom izražavanju. U svakodnevnoj komunikaciji se uzdržavamo od banalnosti i vulgarnosti. Može se sve lepo reći i bez vređanja, psovki, uvreda..Kulturno i pristojno je nazvati stvari pravim imenom, poslednji put kad sam proveravao.
neki jesu neki pobegli za rvatsku.Да има, до сада би већ били похапшени.
Aha sigurno je Mila Pajić bila lider blokada. Njoj su se svi klanjali po fakultetima.neki jesu neki pobegli za rvatsku.
a sad se pravite kao apostol Petar
pokaj se
A ti "znas" da li je neko SNS?Oprosti, ali nemam nikakvu potrebu "braniti" SNSovce po forumu.
da, organizovana grupaRazumem ja da je to teško shvatiti, narod koji je vekovima imao ''vođe'' sada ne može prihvatiti činjenicu da oni deluju u grupi, zato i kreću teorije zavere, koje odlično koristi i vlast. Znači, mora da je vođa neki lik, koji ruši Srbiju tako što je obučio studente kako se to radi, ustaša, Albanac, lako mu je da nađe jer smo ionako već dugo u mržnji sa polovinom balakanskih naroda. Pazi, nemoj da sad krene rasprava zašto i da se pominju ratovi i oluje jer nije suština u tome.
Možda ako se baviš književnošću pa ti se taj govor može pripisati književnom izražavanju. U svakodnevnoj komunikaciji se uzdržavamo od banalnosti i vulgarnosti. Može se sve lepo reći i bez vređanja, psovki, uvreda..
verovatnoAha sigurno je Mila Pajić bila lider blokada. Njoj su se svi klanjali po fakultetima.
Onda napišeš roman. Čula sam da je to moderno ovih danaOK to kad se razgovara s nekim s kim se ne slažeš, al kad nekakav mentol priča da u NS bila neka nesrećica jer kapitalizam... to je za čistu književnos', Radomir Belaćević stajl! Kako nešto lepo reći il objasniti spodobi koja radi na sendvič, neizvodljivo.
E, vidiš, nema. Narativ koji pominješ i nad popom pop je deo srpskog mentaliteta koji ne može da prihvati činjenicu da nema popada, organizovana grupa
znaš onu i nad popom pop.
to je piramida, kako za vlast tako i za ove. ti ne moraš da znaš već samo da izvršavaš ili podržavaš.
ko da ne bi shebali vučića da im ne treba još.
priča za malu decu i za kućni savet si nekad izabrao nekog da se brine o ulazu i parama.
ne znam ja ko je vama usadio kao šatro nema vođa, po meni da izviniš samo naivusi veruju u te pričice
Onda napišeš roman. Čula sam da je to moderno ovih danajedna izlazi u septembru i ima veze sa pobedom nad cvetnim ljudima