Policija pendrecima na građane koji blokiraju DIF u Novom Sadu, ima i povređenih

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa na papiru dva, ali to neće spriječiti AV da 2027. godine postavi fikusa za predsjednika, a on će opet biti premijer.

vučić jeste izgubio realnost jer misli da mu narod dobro živi ali penicilin je za vas opozicionare. shvatio je jednu stvar
da ste jeftini i tupavi
kada se pojavila milica zavetnica reko ova bije samo tako, hop ćuti evo ti fotelja, čomićka laje laje, ćuti evo ti fotelja, ona nato qurvica op ambasador u nama nebitnoj zemlji
opozicija kaže otvorim frižider on u frižideru, odma reklama ide, sendvičar, pravi sendviče, ćaci, on majcu ćaci.
sad studenti koje ne interesuje politika hoće ipak da se bave politikom :mrgreen: pola njih ima da stavi u vlast. nije problem do njega već do opozicije. ye.be vas ko sansku kozu a najgore od svega što i ne vidite jer ne sagledavate stvari sa strane.

Malo edukacije.
Ovo je spomenik Šekspirove Julije u Veroni.
Ko dodirne njene grudi imaće sreće u ljubavi tako kaže legenda. Da li je dotični imao sreće pa zavoleo vucka :malav:
Bio devedesete godine ....i dodirnuo sam....legenda nije tačna :malav:
Verovatno od silnih dodira više ne funkcioniše :mrgreen:
Screenshot_2025-05-02-18-45-40-970_com.android.chrome-edit.jpg

vučić jeste izgubio realnost jer misli da mu narod dobro živi ali penicilin je za vas opozicionare. shvatio je jednu stvar
da ste jeftini i tupavi
kada se pojavila milica zavetnica reko ova bije samo tako, hop ćuti evo ti fotelja, čomićka laje laje, ćuti evo ti fotelja, ona nato qurvica op ambasador u nama nebitnoj zemlji
opozicija kaže otvorim frižider on u frižideru, odma reklama ide, sendvičar, pravi sendviče, ćaci, on majcu ćaci.
sad studenti koje ne interesuje politika hoće ipak da se bave politikom :mrgreen: pola njih ima da stavi u vlast. nije problem do njega već do opozicije. ye.be vas ko sansku kozu a najgore od svega što i ne vidite jer ne sagledavate stvari sa strane.
Па слажем се да је добар дио народа поткупљив и склон корупцији па се лако продају, поготово они који су већ у политици. Недостојни властодршци су огледало народа. Ево шта пише о томе св. Анастасије Синаит:
"Према томе, ако некада видиш некога недостојнога владара или епископа, не чуди се и не осуђуј Божији Промисао. Знај и веруј да смо предани таквим тиранима због нашег сопственог безакоња и рђавих дела."

Па слажем се да је добар дио народа поткупљив и склон корупцији па се лако продају, поготово они који су већ у политици. Недостојни властодршци су огледало народа. Ево шта пише о томе св. Анастасије Синаит:
"Према томе, ако некада видиш некога недостојнога владара или епископа, не чуди се и не осуђуј Божији Промисао. Знај и веруј да смо предани таквим тиранима због нашег сопственог безакоња и рђавих дела."
i šta se onda buniš, ovo ti nije utopija ni raj, a ljudska pravda je subjektivna.
meni sve u ovom što se dešava je što se stvara zla krv među Srbima, što mi liči na priču iz 45-tu kad je brat brata mrzeo. nažalost sad je kasno već je mržnja velika.

USAID USAID USAID! Čuo juče prvi put u životu, danas već zna da je teroristička organizacija.

Voliš da se igraš etiketiranja, a? Zamisli da sad neko tebi počne da piše da si "poludeo otkad su ti Epstina uhapsili".
O cemu ti pricas, dozovi se pameti

i šta se onda buniš, ovo ti nije utopija ni raj, a ljudska pravda je subjektivna.
Чињеница да је добар дио народа поткупљив не значи да се здраво ткиво народа са тиме мора помирити. Корупција власти је однијела 16 живота, ко зна да ли у Србији има још која "нереконструисана" надстрешница или неки други објекат типа мост, надвожњак, подвожњак, зграда који само што се не сруши.

meni sve u ovom što se dešava je što se stvara zla krv među Srbima, što mi liči na priču iz 45-tu kad je brat brata mrzeo. nažalost sad je kasno već je mržnja velika.
Мржњу генерише ИСКЉУЧИВО једна страна.

Чињеница да је добар дио народа поткупљив не значи да се здраво ткиво народа са тиме мора помирити. Корупција власти је однијела 16 живота, ко зна да ли у Србији има још која "нереконструисана" надстрешница или неки други објекат типа мост, надвожњак, подвожњак, зграда који само што се не сруши.

Мржњу генерише ИСКЉУЧИВО једна страна.
to je izgovor za bahaćenje
i ranije se dešavalo nesreća

nije tačno obe strane su podjednako krive i doprinose i potpiruju mržnju.

možeš ti sebe da ubeđuješ do sudnjeg dana da ispravno veruješ, to znači samo tebi meni ništa ja gledam iz drugog ugla.

Mislim da ću ja tebe i ove hrabre junake sledeći put zvati da me odbranite kada me neki sns tata napadne zbog trojke vidim koliko ste empatični pravedni ljudi koji se bore za zakon :mrgreen:
Nemoj mene zvati,možda i ja nađem neki razlog da te napadnem :D
Šalu na stranu,postoji policija,pozoveš njih i oni to teraju dalje.Sve može da se dovede u red.

to je izgovor za bahaćenje
i ranije se dešavalo nesreća

nije tačno obe strane su podjednako krive i doprinose i potpiruju mržnju.

možeš ti sebe da ubeđuješ do sudnjeg dana da ispravno veruješ, to znači samo tebi meni ništa ja gledam iz drugog ugla.
I ranije su isto ljudi tražili odgovornost za nesreće.

Pa šta je ovo majko mila. Njemu stvarno piše da je nosilac šestog dana sambe, drži tezge i predavanja u vezi borilačkih veština.
Ovo bre gronik od 30 dana. Video nije bilo kakvih borilačkih veština. Sve su falsifikovali, obesmislili i oskrnavili.
Možda je čovek bolestan,možda su ga stigle godine?Evo ti link do sajta fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja,da pročitaš i da ne ćarlijaš.
https://fsfvns.edu.rs/dr-patrik-drid/

https://fsfvns.edu.rs/studentski-parlament/
Nego,kad se već zalažete za tu studentsku mangupariju,jel poznajete neke od ovih sa spiska?
Председништво Студентског парламента Факултета спорта и физичког васпитања:
Студент продекан: Теодора Миљковић
Председник Студентског парламента: Нађа Ракоњац
Потпредседник: Лука Јокић
Секретар: Игор Петровић
Остали чланови парламента: Алекса Јовишевић, Никола Стојановић, Анастасија Јолдић, Лариса Савић, Кристиан Варга, Марко Борисављевић, Ивана Радић и Корина Кучера.
Представници студената у Универзитетском парламенту: Теодора Миљковић и Алекса Јовишевић.
Jel bilo ko od njih blokira svoj fakultet ili to ipak rade ubačeni elementi?

kako god ali neprirodan pad je
osim toga 50 god je stojala i ništa joj falilo nije.
jesi li iz novog sada?
Nisam ni rekao da je prirodan pad. Preopterećena je i time je prekoračena nosivost. Možda je i došlo do nekog oštećenja tokom rekonstruisanja, uostalom o tome će odlučivati neke glave daleko umnije od bata šargije, svakako. Nisam iz NS.

Da, ipak je bitnija manjina od vecine iako vecinska Srbija ovo gleda i krsti se levom i desnom, ali manjina su ovi bukaci, vecina studenata se prijavilo da se zeli da se vrati nastavi a manjina im ne daje , bitniji su tih 5 posto od 95 %, u pravu si.

ко је сад ту крив што не изађе скоро 50% на гласање и Вучић од 27% добије 55%.

тако је исто и з а Ћације. Што не иду на Пленум и предобри ћацији не прегласају ове зле студенте ?? :kafa:

Nisam ni rekao da je prirodan pad. Preopterećena je i time je prekoračena nosivost. Možda je i došlo do nekog oštećenja tokom rekonstruisanja, uostalom o tome će odlučivati neke glave daleko umnije od bata šargije, svakako. Nisam iz NS.
eto i ti imaš mišljenje ko i svi
nikad se neće saznati, postojaće samo razne teorije. ne bi trkom odneli šut, tu meni nisu čista posla definitivno
a šargiju ću kasnije pogledati ima on i dobrih priča.

Back