"Policija brutalno tukla i devojke"

Ima ološa i među njima,i neradnika...Ima da po ceo dan sede u kolima i žderu a kriminal se im se dešava par ulica dalje:neutral:
Ти из интервентне имају незгодне смене а морају да редовно иду и на разне припреме и вежбе.Бар тако је било пре пар година.Немају неки избор људи а посао им је заебан.Тако да ме не чуди што не милке жене.Зову их кад обичне патроле не могу да рашчисте њесра тако да овај лик из чланка вероватно лаже.Можда су мислили да су то локални пандури,па им свашта добацивали а и која је то ''башта'' која ради после поноћи.То нема нигде у нормалном свету.

Poslednja izmena:
Sedeli smo normalno u bašti lokala, prolazila je patrola, mislili smo da su lokalni tu ljudi koji rade, pozvani su lepo najnormalnije na piće. Znači, kako su počeli da se okreću, odjednom uleteli kao razbojnici", rekao je Nemanja Stevanović, sa vidnim povredama po licu i telu.
Oni sa kojima je razgovarao novinar B92 su rekli da su ničim izazvani, policajci počeli da ih grubo legitimišu, gase muziku i vređaju. Nakon što su neki bili legitimisani, pozvano je pojačanje, a potom je, kažu gosti, usledilo fizički iživljavanje nad prisutnim gostima.

"Ma, samo sam osetio udarce po glavi i odjednom sam pao na zemlju i rekli su mi 'ruke na leđa'. Ja sam stavio ruke na leđa i oni su počeli da me tuku i na kraju, kada sam osetio da mi je bilo loše od bolova, krenuo da pobegnem. Onda su me stigli dole kod ograde i nastavili su da me biju", rekao je Stevanović.

Ceranicccccccccccccccc???????????????????????? :eek: :eek: :eek:

Ceranicccccccccccccccc???????????????????????? :eek: :eek: :eek:
Па зато сам и ставио.Ако је тај мали дерпе,онда није ни чудо што су их одвалили,али сумњам.Ја бих те са фарме тукао 3хдневно и додао бих власника Пинка као зачин.

A sta bi sa onim debelim PROKOM?..
cheerleader3.gif

Poslednja izmena:
Требало је да поставим анкету?Полиција женама не треба да налупа шамаре ако учествују у хулиганству и тако то?Шта мислите?Треба да их помилује по гузи и каже ''Но,но!''??

Kakvo huliganstvo sta pricas? U tekstu koji si nam preneo nema ni reci o nekakvom huliganstvu.

I naravno da ni u kakvom slucaju kerovi nikoga ne smeju da prebijaju. Postoje zakonske odredbe koje propisuju kazne za svako pa i najteze krivicno delo ili prekrsaj i to je to. Nekakva majmuncina sa sestomesecnim kursom iz sremske kamenice, nepismeni degenerik u uniformi nije pozvan i nije relevantan da procenjuje koga i kako treba kaznjavati.

To je polusvet sa emocionalnom i svakom drugom vrstom inteligencije na najminimalnijem mogucem nivou. Da imaju ista u glavi, da imaju ikakvu sirinu duha i svesti ne bi bili pandurcine prasirani nego bi se bavili nekakvim drugim zanimanjima. Ali nisu oni jadni krivi sto su beslovesna telad, krivi su njihovi nadredjeni sto ih ne sputavaju.

Ти из интервентне имају незгодне смене а морају да редовно иду и на разне припреме и вежбе.Бар тако је било пре пар година.Немају неки избор људи а посао им је заебан.Тако да ме не чуди што не милке жене.Зову их кад обичне патроле не могу да рашчисте њесра тако да овај лик из чланка вероватно лаже.Можда су мислили да су то локални пандури,па им свашта добацивали а и која је то ''башта'' која ради после поноћи.То нема нигде у нормалном свету.

licno sam, svojim ocima, bio svedok vise od 6-7 puta kriminalnom i divljackom ponasanju tog olosa iz interventnih patrola. uglavom su u pitanju najobicniji kriminalci koji istovremeno rade kao obezbedjenje raznoraznih mafijasima i mafijaskim objektima, a u poliiciji su samo zbog znacke koja im pruza zastitu i van radnog vremena, kao i da zadovolje svoje krvnicke sadisticke nagone

...svejedno sto divljaju ali udariti devojku...mislim to je za mene neoprostivo, udariti nekog toliko slabijeg od sebe...nemam reci...

Problem je sto su udarili bilo koga ko se nije opirao privodjenju.
Devojka, momak, bilder, tetovirana zver...svejedno
Za ovo interna kontrola treba da im ebe nanu naninu.
Vidim da mnogi ovde podrzavaju, cak likuju sto su ljudi pretuceni.
Ne znam da li bi tako isto reagovali da je neko njih pretukao, ili njihovog sina, brata, sestru i sl.
Svaka policija u svetu koristi silu, ali prave policije znaju kad i prema kome.
A ne tako sto tri pijana policajca udju i izdele samare onima koji im se ne svidjaju, a nisu uradili nista nezakonito.
Onda pozovu kolege pa ih biju zajedno.
I na kraju sve to treba da obelodane mediji
More mars bre stoko
Na ulicu sa njima pa neka vide od cega ce ziveti

Bogami, neces verovati ali funkcionise sve bolje
Siguran sam da ce za godinu dve biti jako tesko da se nesto ovako ponovi
To su ostaci milicijskog mentaliteta iz samoupravnog socijalizma, kad su bili bog i batina, sudija i dzelat istovremeno.
Ni u jednoj normalnoj zemlji policajac te nece tuci kako god ti izgledao, ako slusas sta ti se kaze i ne opires se. Zato sto ne sme i sto se za to em gubi posao, em placa uzasna odsteta

vec sam kazala da nije ni profesionalno ni eticki izudarati devojku zbog glasnog govora i smeha toliko da zavrsi na urgentnoj...jendostavno je ruzno

zar nije protivzakonito ???

Problem je sto su udarili bilo koga ko se nije opirao privodjenju.

Ja sam jos potresena zbog ubistva onog klinca na NBg-u ...

Jedino iskoustvo sa panduriama sam imala kada sam ih zvala zbog maltretiranja neke devojke u parku ( dugo je trajalo, niko nije reagovao od lokalnih blejaca kojih je bilo u pozamasnom broju)... posto sam bila paranoicna da ce mi sirovna preko pandura hebati ...,, nisam ostavila podatke, niko nije ni dosao ... ali sam uspela oterati nasilnika dranjem sa terase, pridruzila se jos jedna osoba , pretili da stize policija i tipus zbrisao :D

Imali dojavu da je pretučen policajac

Kako smo nezvanično saznali, povod za prebijanje ovih mladića je bila dojava da je u kladionici „Monako" neposredno pre incidenta povređen policajac u civilu, koji je te noći sa povredama prevezen u KBC „Zemun". Policajci su, navodno, pomešali goste kladionice sa mladićima koji su povredili njihovog kolegu, što ih je i navelo na osvetu.
Policija je juče oko 22.30 došla ispred kladionice „Monako" i uzela izjavu od svih povređenih, kako bi se utvrdilo šta se zaista dogodilo. Do zaključenja ovog broja Pressa nije izdato nikakvo zvanično saopštenje MUP-a o ovom incidentu.

Знао сам да су их мало тукли.И требало би да обиђу све кладионице у граду.Какве су то баште које раде после 12 и идиоти у њима урлају и глуме закон целу ноћ???То су криминалци или будући криминалци и боље је да им мама и тата плаћају инвалидска колица него држава затворски смештај.

Back