- Poruka
- 6.496
Uvek je bila prekomerna upotreba sile kada se setim utakmica...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sta je cilj ovog naslova? Zasto je bitno da li su devojke u pitanju?

...svejedno sto divljaju ali udariti devojku...mislim to je za mene neoprostivo, udariti nekog toliko slabijeg od sebe...nemam reci...

Наслов је прекопиран са сајта Б92,таква су правила.Zenomrzac![]()
![]()
Ima ološa i među njima,i neradnika...Ima da po ceo dan sede u kolima i žderu a kriminal se im se dešava par ulica daljeЕ али што су пси 'ладно искулирали причу, јер то је за њих "свакодневна" ситуација... јеб'o сам им маму свакодневно...![]()

Ти из интервентне имају незгодне смене а морају да редовно иду и на разне припреме и вежбе.Бар тако је било пре пар година.Немају неки избор људи а посао им је заебан.Тако да ме не чуди што не милке жене.Зову их кад обичне патроле не могу да рашчисте њесра тако да овај лик из чланка вероватно лаже.Можда су мислили да су то локални пандури,па им свашта добацивали а и која је то ''башта'' која ради после поноћи.То нема нигде у нормалном свету.Ima ološa i među njima,i neradnika...Ima da po ceo dan sede u kolima i žderu a kriminal se im se dešava par ulica dalje![]()
Ima ološa i među njima,i neradnika...Ima da po ceo dan sede u kolima i žderu a kriminal se im se dešava par ulica dalje![]()

Тако да ме не чуди што не милке жене.

Sedeli smo normalno u bašti lokala, prolazila je patrola, mislili smo da su lokalni tu ljudi koji rade, pozvani su lepo najnormalnije na piće. Znači, kako su počeli da se okreću, odjednom uleteli kao razbojnici", rekao je Nemanja Stevanović, sa vidnim povredama po licu i telu.
Oni sa kojima je razgovarao novinar B92 su rekli da su ničim izazvani, policajci počeli da ih grubo legitimišu, gase muziku i vređaju. Nakon što su neki bili legitimisani, pozvano je pojačanje, a potom je, kažu gosti, usledilo fizički iživljavanje nad prisutnim gostima.
"Ma, samo sam osetio udarce po glavi i odjednom sam pao na zemlju i rekli su mi 'ruke na leđa'. Ja sam stavio ruke na leđa i oni su počeli da me tuku i na kraju, kada sam osetio da mi je bilo loše od bolova, krenuo da pobegnem. Onda su me stigli dole kod ograde i nastavili su da me biju", rekao je Stevanović.

Па зато сам и ставио.Ако је тај мали дерпе,онда није ни чудо што су их одвалили,али сумњам.Ја бих те са фарме тукао 3хдневно и додао бих власника Пинка као зачин.Ceranicccccccccccccccc????????????????????????![]()
![]()
![]()

Da su to devojke sa bilo kakvim manirima pa da i kažeš nešto...Ali one samo izgledaju kao devojke,po svemu drugom su muškarci![]()

Требало је да поставим анкету?Полиција женама не треба да налупа шамаре ако учествују у хулиганству и тако то?Шта мислите?Треба да их помилује по гузи и каже ''Но,но!''??
Ти из интервентне имају незгодне смене а морају да редовно иду и на разне припреме и вежбе.Бар тако је било пре пар година.Немају неки избор људи а посао им је заебан.Тако да ме не чуди што не милке жене.Зову их кад обичне патроле не могу да рашчисте њесра тако да овај лик из чланка вероватно лаже.Можда су мислили да су то локални пандури,па им свашта добацивали а и која је то ''башта'' која ради после поноћи.То нема нигде у нормалном свету.
...svejedno sto divljaju ali udariti devojku...mislim to je za mene neoprostivo, udariti nekog toliko slabijeg od sebe...nemam reci...
vec sam kazala da nije ni profesionalno ni eticki izudarati devojku zbog glasnog govora i smeha toliko da zavrsi na urgentnoj...jendostavno je ruzno
Problem je sto su udarili bilo koga ko se nije opirao privodjenju.
Ceranicccccccccccccccc????????????????????????![]()
![]()
![]()

Imali dojavu da je pretučen policajac
Kako smo nezvanično saznali, povod za prebijanje ovih mladića je bila dojava da je u kladionici „Monako" neposredno pre incidenta povređen policajac u civilu, koji je te noći sa povredama prevezen u KBC „Zemun". Policajci su, navodno, pomešali goste kladionice sa mladićima koji su povredili njihovog kolegu, što ih je i navelo na osvetu.
Policija je juče oko 22.30 došla ispred kladionice „Monako" i uzela izjavu od svih povređenih, kako bi se utvrdilo šta se zaista dogodilo. Do zaključenja ovog broja Pressa nije izdato nikakvo zvanično saopštenje MUP-a o ovom incidentu.