"Policija brutalno tukla i devojke"

Гокси,овде сваки мало боље стојећи куртон штити своју децу разбојнике.Такви пишају комшијама испред врата,галаме и разбијају целу ноћ испред зграде(али не своје),мангупирају се пред полицајцима(то је овде случај и треба их разбити),изводе после поноћи питове и ротове у шетњу јер се осећају угрожено...итд.Кад наебу,као што треба,онда кмеее...:hahaha::bljak:

pa najvise cmizdri pandursko govvno kad dobije po nosu.
eno ga onaj smradic sto ga je uros misic malo oprljio zalio se sudu kako ima trajne psihicke probleme i da pisa u krevet nocu :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

govvno pandursko :hahaha::hahaha::hahaha:

Гокси,овде сваки мало боље стојећи куртон штити своју децу разбојнике.Такви пишају комшијама испред врата,галаме и разбијају целу ноћ испред зграде(али не своје),мангупирају се пред полицајцима(то је овде случај и треба их разбити),изводе после поноћи питове и ротове у шетњу јер се осећају угрожено...итд.Кад наебу,као што треба,онда кмеее...:hahaha::bljak:
To stoji sve.Kao i to što sam reko za Galeniku u prvom postu na temi...:roll:

pa najvise cmizdri pandursko govvno kad dobije po nosu.
eno ga onaj smradic sto ga je uros misic malo oprljio zalio se sudu kako ima trajne psihicke probleme i da pisa u krevet nocu :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

govvno pandursko :hahaha::hahaha::hahaha:
А што да не тужи??Ти не би покушао да добијеш неку одштету и пензију и побегнеш из полиције?:think:

И ова деца су обични дрипци.Јел' би ти извадио амерички пасош да заебаваш пандуре?:mrgreen:

apsolutno bih izvadio i obavestio ih da moraju da paze kako se se ponasaju posebno prema stranim drzavljanima.

steta sto pandurcina nije stvarno pocepao taj pasos pa da ga goni americka vlada zbog unistavanja federalnih dokumenata. uzeli bi mu sve i izbacili ga na ulicu (a verovatno i zivi u nekom golubarniku zato je i frustriran)

na kraju dana svaki od tih pandurskih smradova vraca u svoj memljiv stancic, svojoj dlakavoj zeni i svom jadnom zivotu. a svi oko njih idu dalje, svet ide dalje i napreduje.
То стоји.Јел' мислиш да би било боље да тим кримосима из кладионица преузму терен и ''зараде'' за бољи живот?Предложи неки поштен начин да човек у Србији заради кућу,пар станова,викендицу и двоје кола,немам ништа против.;)

То стоји.Јел' мислиш да би било боље да тим кримосима из кладионица преузму терен и ''зараде'' за бољи живот?Предложи неки поштен начин да човек у Србији заради кућу,пар станова,викендицу и двоје кола,немам ништа против.;)

pa to sto on nije sposoban da zaradi ne daju mu pravo da svoje frustracije isteruje na drugome. ogroman procenat gradjana je siromasan pa se ne izivljava nad drugima, nevinima.
poenta je u tome sto to njihovo izivljavanje u njihovim zivotima nece kvalitativno nista promeniti i ostace jadni i bedni, genetska kanalizacija.

pa to sto on nije sposoban da zaradi ne daju mu pravo da svoje frustracije isteruje na drugome. ogroman procenat gradjana je siromasan pa se ne izivljava nad drugima, nevinima.
Роко,по свим овим информацијама,клинци из кладионице су далеко од невиних.Прочитај вести,има их доста или буди тврдоглав и даље.:roll:

Роко,по свим овим информацијама,клинци из кладионице су далеко од невиних.Прочитај вести,има их доста или буди тврдоглав и даље.:roll:

Po svim informacijama klinci iz kladionice su apsolutno nevini. Objavljeni snimci to i dokazuju.
Ako je neko kriv ili osumnjicen za bilo koje delo, pa i najteze - stavljaju mu se lisice i sprovodi se dalje. Ne muci se i ne ponizava se. Jedini kriminalci u celoj toj prici su pandurcine.

Sve se bojim da smeju tako da se ponasaju prema jednom cumetu, peconiju, andriji draskovicu, bojovicu... jajare.

Sve je isto samo njega nema...:mrgreen:...
Ma navikli smo mi na to...policija ko policija...tuče,šta bi drugo....to im je posao!
Sećam se,pre dosta godina al' ko da je danas bilo (svakako više od deset godina) ulaze panduri u kafić i traže vlasnika jednog BMW-a parkiranog ispred kafića...Gle čuda,niko se ne javlja...Znači nije ničiji,'ajmo svi lične karte i saobraćajne na sto...Svi vade lične karte i saobraćajne osim trojice klinaca...pandur prilazi njima,jednog hvata za vrat i izbacuje napolje,drugi pandur hvata drugu dvojicu za ruke i izbacuje napolje...napolju ih dočekuje treći pandur i šutira nogama,udara pesnicama,pridružuju mu se i druga dvojica pandura....pljušte batine,jedan klinac ispljunu krv sa zubom zajedno...vuku ih i šutiraju po prašini...
Jedan pandur govori naglas:''jel' vi mislite da mi treba kapuljača da bih vas prebio''?Nijedan ne koristi palicu...tuku rukama i nogama i psuju...niko ne razume zašto ih tuku ?
Kad su se zaduvali i umorili,prestali da ih lemaju...klinci ustaju iz prašine...jedan zausti nešto da kaže-pljus,šamarčina....Jedan pandur seda u njihov BMW a drugu dvojicu trpaju u pandurskog stojadina i odvoze...
Sutradan sam saznao šta je bilo...Klinci su ispred jedne prodavnice krenuli sa BMW-om,tom prilikom su im zaškripale gume...dal' namerno ili slučajno-BMW zgodno zaškripi kad kreće...panduri stajali malo dalje pa videli,krenuli za njima i eto....
Da im ne bi palo na pamet da se mangupiraju u budućnosti panduri ih preventivno izlemali...
Nikom ništa....kome da se žališ na pandure??

Beograd -- B92 istražuje slučaj prekomerne upotrebe sile policije u kladionici "Monako" u naselju "Galenika", kada je preksinoć brutalno pretučeno više mladića i devojaka.

Očevici kažu da se incident u zemunskom naselju dogodio nešto posle ponoći u noći između nedelje i ponedeljka, kada je grupa gostiju sedela u bašti.

Kako su rekli očevici, policajci su upali u lokal i posle maltretiranja pretukli nekoliko gostiju, od kojih je četvoro sa povredama završilo na Urgentnom centru, a dvoje je zadržano u Kliničkom centru.

Jedan pretučeni je američki državljanin.

Policija se nije oglašavala ovim povodom. U MUP-u su kratko rekli da su reagovali zbog narušavanja javnog reda i mira, i da je bilo povređenih sa obe strane.

"Sedeli smo normalno u bašti lokala, prolazila je patrola, mislili smo da su lokalni tu ljudi koji rade, pozvani su lepo najnormalnije na piće. Znači, kako su počeli da se okreću, odjednom uleteli kao razbojnici", rekao je Nemanja Stefanović, sa vidnim povredama po licu i telu.

Prema navodima svedoka, nakon što su policajci pozvani na piće, dva pripadnika MUP-a su ušla u baštu kladionice i počela da maltretiraju goste.

Oni sa kojima je razgovarao novinar B92 su rekli da su ničim izazvani, policajci počeli da ih grubo legitimišu, gase muziku i vređaju. Nakon što su neki bili legitimisani, pozvano je pojačanje, a potom je, kažu gosti, usledilo fizički iživljavanje nad prisutnim gostima.

"Ma, samo sam osetio udarce po glavi i odjednom sam pao na zemlju i rekli su mi 'ruke na leđa'. Ja sam stavio ruke na leđa i oni su počeli da me tuku i na kraju, kada sam osetio da mi je bilo loše od bolova, krenuo da pobegnem. Onda su me stigli dole kod ograde i nastavili su da me biju", rekao je Stefanović.

"Tog momenta kako su se čule rotacije kako su se te patrole približile, ja sam palila cigaru i odmah sam dobila udarac u desnu stranu glave, povukao me za kosu, srušio sa stolice i odmah su počeli da me šutiraju", kaže Olivera Ćatić.

"Jedan od njih je rekao tom iz interventne, 'vrati tu kurvu, ovamo nazad'", kaže ona.

Kako u kladionici postoje sigurnosne kamere, deo incidenta je zabeležen i biće naknadno objavljen.

Na snimku se detaljno vidi kako je policija tukla momke, a maltretiranja nisu bile pošteđene ni gošće lokala.

"Vređali su me, mogu slobodno da kažem, 'droljo, *****'. Jedan me raščerupao, udario mi 6-7 šamara, udario me u grudi, konstantno me vređao bez ikakvog razloga i povoda", kaže Bojana Jovanovski.

"To su bile prozivke, psovke, taj policajac koji mi se uneo u lice izuzetno je smrdeo na alkohol. Osećao se baš na alkohol", kaže Olivera Ćatić.

U policiji su nam rekli da su reagovali povodom narušavanja zbog narušavanja javnog reda i mira i da se neće oglašavati, jer su, kako kažu ovo za njih svakodnevne situacije.

B92 saznaje da je večeras, 24 sata nakon događaja, policija je ponovo ušla u istu kladionicu, pretresla automobile i legitimisala pristune uz obrazloženje naknadnog prikupljanja dokaza.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=07&dd=06&nav_category=16&nav_id=443501

Био је ред да почну да бију и зараде плату.Иначе,не раде ништа а по центру БГ-а после поноћи вршља свакакав шљам. Полиција треба да преваспитава оне који нису васпитали родитељи.

A ovo me najvise nervira jedan od gradjana je vazniji nego ostali pa on nesme da se dira jel je ima drzavljanstvo znate vec cije .Ja sam odgledao snimak i ona sila koju su upotrebili je vise nego preterana .

То су локални пандури и локалкна екипа.
Сила јесте претерана, могли су лепо да их приведу у станицу и тамо премлате по редовној процедури. То што су млатили жене је за сваку осуду.
Мени је сумњиво оно саопштење Синдикта полиције који се огласио и рекао да не жели да полиција буде исполитизована и да је користе у политичком обрачуну и исценираним случајевима. Не знам да ли је то на рачун Томица - Дачић, али нешто ту смрдуцка, остали су недоречени.

Back